Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

New Yorknak új hőse van: a kültéri hősugárzó

24.hu
-
 Ma 08:47Infotech

Egészen mókás hibákat produkál a nemrégiben megjelent Marvel’s Spider-Man: Miles Morales videójáték.

Nyúzottak, motiválatlanok, befordultak: rosszabbul vannak a gyerekek, mint tavasszal voltak

Semmivel sem tudod rávenni a gyereked, hogy tanuljon? Aludna egész nap? Nemcsak a téli sötét teheti kedvetlenné, de a karanténfáradtság is.

Ma van advent első vasárnapja

Idén advent első vasárnapja november 29-éra esik, amely a vízkereszt utáni első vasárnapig tartó karácsonyi ünnepkör és az egyházi év kezdete. Ilyenkor gyújtják meg az adventi koszorúk első gyertyáját, és megkezdődnek a karácsonyi előkészületek.

Az advent azt erősíti, hogy szükségünk van egymásra

A koronavírus-járvány idején megélt advent elmélyítheti bennünk azt, hogy szükségünk van egymásra – mondta Kozma Imre.

Kozma Imre: advent azt erősíti, hogy szükségünk van egymásra

A koronavírus-járvány idején megélt advent elmélyítheti bennünk azt, hogy szükségünk van egymásra – mondta Kozma Imre, a Betegápoló Irgalmasrend magyarországi vezetője, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alapító elnöke az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában. Kozma Imre úgy fogalmazott: szükségünk van egymásra, az…

Jubileumot ülnek: Negyven éve van a pályán a Méta csapata

Feol
-
 Ma 07:55Sport

A 64 esztendős Banádi Imrét nyugodtan lehet a sport hétköznapi hősei között említeni, az Ercsi Méta amatőr kispályás labdarúgócsapata 40 éves jubileumát ünnepli.

Már meg is van, hogy Grosjean melyik csapattal debütálhat az IndyCarban?

Motorsport
-
 Ma 07:30Forma1

A RACER úgy tudja, hogy Grosjeannak esélye van arra, hogy bekerüljön a négyszeres Indy 500-győztes csapatvezető által futtatott egyik Chevrolet-motoros Dallara DW12-es autóba. A 34 éves francia pilóta így csatlakozhatna honfitársához, Sebastien Bourdais-hoz, valamint a kanadai Dalton Kelletthez.Grosjean általában nyitott és beszédes,…

Nagyon nehéz helyzetben van a vendéglátás, sorra mennek csődbe a budapesti vállalkozások

ATV
-
 Ma 07:30Belföld

Bíró Lajos és Kereszti Gábor több budapesti éttermet is tulajdonol, vagy vezet. Rálátnak a piac egészére, ezért őket kérte meg a Heti Napló stábja, hogy egy kicsit magyarázzák el, mi is zajlik most az ágazatban, és ők hogyan élik meg a válságot. A Heti Napló riportja.

Van már olyan megye, ahol teljes egészében betiltották a bevásárlókosarak használatát

Járványügyi szempontból ugyanis a koronavírus-fertőzés terjedésének egyik leggyakoribb és legelkerülhetőbb módja a kosarak szennyezett fogantyúja. Romániában már meghozták a szigorú intézkedést. Különösen szigorú rendeletet adott ki a romániai Argeș megyei közegészségügyi hatóság: az üzletláncokkal folytatott megbeszélést…

Történelmi múltja van Csáktornya és Nagykanizsa kapcsolatának

Csáktornya és Nagykanizsa közötti kapcsolatoknak történelmi múltja van, a közelség a XIX. század óta a gazdasági és kulturális kapcsolatok sokaságát eredményezte – kezdte a testvérvárosi kapcsolataink kialakításáról Gerencsér Tibor, a Polgármesteri Hivatal akkori külkapcsolati referense.

Jézus ma is velünk van, csöndesen, szerényen

Feol
-
 Ma 07:00Megyei

Spányi Antal tizenhét esztendeje püspöke a Székesfehérvári Egyházmegyének, elnöke és alapítója a Magyar Katolikus Rádiónak, s elnöke a Magyar Katolikus Karitásznak.

Több, mint négymilliós jutalmat szavazott meg magának a polgármester, az alpolgármester szerint ez teljesen rendben i…

Hathavi fizetésének megfelelő összeget adott saját magának a fideszes polgármester. Megtehette könnyedén, mivel a koronavírus miatti veszélyhelyzet miatt jelenleg a városvezetők egyedül is hozhatnak akár ilyen döntéseket is. Amikor a Facebookon erről hírt adott, a saját magának kiosztott jutalmat valahogy kifelejtette. Nemrég derült ki,…

Mindig van ereje az újrakezdéshez

Zaol
-
 Ma 07:00Megyei

2009 januárjában többnapos áramszünet volt Zalában és Vas megyében. Az áramkimaradás háztartások ezreinek okozott kellemetlenséget, az érintettek panaszukkal a szolgáltatóhoz fordultak, sok fogyasztó azonban nem kapta meg a kártérítést.

Százötvenszer mentett életet a magyar férfi: a vérében van a segítség Lászlónak, aki a járvány alatt sem képes megállni

A nyugdíjas rendőr 150 egységnyi vére kering más embe­rekben – a 80-as évek óta ugyanis ennyi életmentő folyadékot csapoltak le a testéből.

Ismered Advent Angyalkáit? Négyen vannak, hozzád is eljönnek!

A régi időkben még harangszó hirdette Advent kezdetét, ma már a média teszi ugyanezt. De egyvalami soha nem változik meg...