Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 13 hír

Új Tisza-hidat és elkerülő utat javasolnak Szolnok alpolgármesterei a dugó ellen

Szolnok közlekedését szinte elviselhetetlenné teszik a reggeli és délutáni torlódások és a levegő minősége is romlik - kezdte bejegyzését Miskolczi László, a város alpolgármestere. 

Digitális térségfejlesztési képzéssel javítják a települések vonzerejét

A posztgraduális képzés a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, az Edutus Egyetem és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem közös szervezésében valósul meg.

Digitális térségfejlesztési képzéssel javítják a települések vonzerejét

A digitális térségfejlesztési szakember posztgraduális képzést és a digitális térségfejlesztési referens webináriumot elvégzőkre kulcsszerep vár Magyarország okosváros- és okosfalu-fejlesztéseiben – közölte a Digitális Jólét Program (DJP). A közlemény szerint a digitális térségfejlesztési szakember posztgraduális képzés célzottan a térség- és…

Baleset az algyői hídon!

Promenad
-
 21.04.14 07:28Megyei

Félpályás útzár van érvényben, hosszú sor alakult ki Vásárhely és Szeged között.

Javítják a csőtörést Adyvárosban – mutatjuk a menetrendet

A Kodály Zoltán utcában meghibásodott vízvezetéket április 15-én csütörtökön és 16-án pénteken javítják. Április 14-én rövid idejű próbazárás előzi meg a munkát – közölte portálunkkal a Pannon-Víz.

Javítják a burkolatot a Szilvamag utcában, lezárásokra kell készülni

Feol
-
 21.04.12 15:37Megyei

A munkavégzés idejére lezárják a Tordai és a Nagyváradi utcák közötti szakaszt. A korlátozások érintik a Szilvamagról nyíló utcák és ingatlanok megközelítését, illetve a 40-es és a 41-es helyijáratos buszok útvonalát és a megállóhelyeket.

Kedden lezárják Adán a Tisza-hidat

Kedden 11.15 és 11.45 óra között a gyalogos és közúti közlekedés előtt is lezárják a Tisza-hidat.

Kedden lezárják az adai Tisza-hidat

Április 13-án, kedden 11:15 és 11:45 óra között az adai Tisza-hídon szünetel a gyalogos és a közúti közlekedés – közölte Facebook-oldalán Bilicki Zoltán, a község

Eltüntetik a kátyúkat, javítják az utakat Bükön

Vaol
-
 21.04.12 07:00Megyei

Már nem „keréktörő” az Ifjúság utca az üzletházak között: befoltozták a méretes kátyúkat. Ez csak az első javítás a büki úthálózatban, bár a kátyúzásra a vírushelyzet miatt idén feleannyi jut, mint az előző években.

Speciális víz alatti betonozással javítják a Rinya-hidat

AtádHír
-
 21.04.10 09:15Megyei

Az előre nem látható körülmények miatt újra kellett tervezni a 68-as főút nagyatádi Rinya-hídjának a helyreállítását. A zsaluzatot víz alatti munkavégzésre kiképzett búvárok építik ki - közölte a Magyar Közút.

Új klip érkezett az algyői Corona Mortis zenekartól: 'Vírusölő'

Rockbook
-
 21.04.10 07:42Zene

Megjelent az algyői Corona Mortis zenekar nyárra tervezett új hanganyagának előzetese, egy klip formájában...