Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A Brexit halasztását szavazta meg a londoni alsóház

Elfogadta szombat délután a londoni alsóház azt a módosító indítványt, amelynek célja a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszerét rögzítő megállapodás formális jóváhagyásának halasztása mindaddig, amíg a megállapodás jogi szövegét a parlament teljes egészében törvénybe nem iktatja.

Egészségnapot tartottak a nyíracsádi iskolában

Haon
-
  Ma 16:30 Életmód

Terülj, terülj asztalkám! – Akár az ismert népmese is eszébe juthatott volna azoknak, akik október 18-án délután betértek a nyíracsádi Szent Piroska Általános Iskola aulájába.

Mégsem szavaz a londoni alsóház a brexit megállapodásról

Megszavazta a Letwin-indítványt a brit parlament. Közben Londonban százezrek tüntetnek azért, hogy bocsássák népszavazásra a kérdést.

Kihívást jelent a Budai Várnegyed megsemmisült épületeinek rekonstrukciója

Zaol
-
  Ma 15:30 Megyei

A Nemzeti Hauszmann Program keretében újul meg a Budai Várnegyed. A nagyívű fejlesztés projektvezetője megyénkbeli: Varga Zoltán beruházásszervező közgazdász.

Meg akarta fojtani párját a nemi szervével egy nő 18+

Parameter
-
  Ma 15:29 Határtalan

A nő a teljes testsúlyával ráült a férfi arcára. Eleinte nem is lett volna akkora a baj, azonban a nő nem vette észre, hogy párja szinte már fulladozik, úgy nézett ki, hogy meg akarja fojtani őt. Nagyon kevésen múlt, hogy a férfi nem halt meg. Amy Nicole Parrinót természetesen letartóztatták, s már börtönben van. viaNuus

Carlos Carpio: “Lunin megérdemel egy esélyt”

Keresztlabda
-
  Ma 15:11 Foci

A MARCA újságírója összegezte a véleményét Andrij Luninról a napokban. A fiatal ukrán neve is bekerült 20 Golden Boy játékos közé, nem kis meglepetésre. Az elmúlt 15 hónapban mindössze 7 mérkőzésen játszott, és azokat is kölcsönben a Leganesnél. Ebben a szezonban még nem került bevetésre a mostani csapatánál a Valladolidnál. A…

Varga: Szakértők is Magyarországot tartják Európa egyik legversenyképesebb régiójának

Új alapokra helyeződhet Magyarország és a Nemzetközi Valutaalap (IMF) kapcsolata a magyar gazdaság fejlődésének köszönhetően - jelentette ki Varga Mihály pénzügyminiszter Washingtonban, miután találkozott Krisztalina Georgievával, az IMF új vezérigazgatójával.

Meddig tart a Legends of Runeterra első béta köre és mi vár még ránk?

Esport 1
-
  Ma 15:01 Gaming

Ha szerencsétek volt, akkor Twitch-en vagy a sima elő regisztrációban bekerültetek, de meddig tart még a játék és innen hova tovább?

Erdélyben tart közgyűlését a HÖOK

Először tartja Erdélyben közgyűlését a magyarországi Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK).

Menczer Tamás: a kormány a Brexit során is a magyar érdekeket tartja szem előtt

A kormány végig a magyar érdekeket tartotta szem előtt a britek Európai Unióból való kilépési folyamata során – közölte a Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára szombaton a Facebook-oldalán megosztott videóban.

Még egy divathét, még egy seregnyi merész modell

Velvet
-
  Ma 14:57 Színes

Meztelenkedés=szexiskedés? Nem feltétlenül, adták meg a választ portugál divattervezők a lisszaboni divathéten.

Sorsdöntő ülés: ez mindent megkavarhat a Brexit megállapodásban

Rendkívüli, sorsdöntő ülést tart pénteken a brit parlament, amikor is a kormány tervei szerint az alsóház szavazni fog Boris Johnson kilépési megállapodásáról, amit az EU-s tagországok vezetői csütörtökön már elfogadtak.

Egy nyelvet beszélünk, mégis folyton félreértjük egymást

Style
-
  Ma 14:54 Életmód

Gyerekkorunktól azt hallgatjuk, hogy milyen fontos, hogy megtanuljunk idegennyelveket, hiszen manapság csak így lehet boldogulni a világban, és valóban nap, mint nap érezhetjük a saját bőrünkön, hogy mennyivel egyszerűbb egy olyan nyelven kifejezni magunkat, amelyen magabiztosan tudunk megszólalni. Amire azonban sokkal kevesebb…

Megkezdődött a 12. Nemzeti Vágta

Ünnepélyes megnyitóval, hagyományőrző lovas díszegységek felvonulásával, a Hősök emlékkövének megkoszorúzásával és a versenyben részt vevő 72 magyarországi és határon túli település lovasainak ünnepélyes fogadalomtételével vette kezdetét az esemény Budapesten, a Hősök tere körül kialakított különleges pályán.

Megkezdődött a 12. Nemzeti Vágta

Ünnepélyes megnyitóval, hagyományőrző lovas díszegységek felvonulásával, a Hősök emlékkövének megkoszorúzásával és a versenyben részt vevő 72 magyarországi és határon túli település lovasainak ünnepélyes fogadalomtételével megkezdődött szombaton a 12. Nemzeti Vágta Budapesten, a Hősök tere körül kialakított különleges…