Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 120 hír

100 ezer forint jutalmat kapnak fővárosi idősotthonok és hajléktalanszállók dolgozói

A főváros meleg étellel segíti a szociális intézményeket, és harmincmilliós kerettel udvarzöldítési pályázatot hirdet meg lakóépületeknek – döntött Karácsony Gergely főpolgármester a Fővárosi Közgyűlés feladat- és hatáskörében eljárva. Veszélyhelyzet idején – törvényi rendelkezés értelmében – a Fővárosi Közgyűlés feladat- és…

Karácsony: Százezer forint jutalmat kapnak a fővárosi idősotthonok és hajléktalanszállók dolgozói

A főváros meleg étellel segíti a szociális intézményeket, és harmincmilliós kerettel udvarzöldítési pályázatot hirdet meg lakóépületeknek - döntött Karácsony Gergely főpolgármester a Fővárosi Közgyűlés feladat- és hatáskörében eljárva.

Százezer forint jutalmat kapnak a fővárosi idősotthonok és hajléktalanszállók dolgozói

Index
-
 Ma 19:04Belföld

A jutalomban részesül a fővárosi fenntartású szociális otthonok minden munkavállalója részesül.

Csaknem hatezer védőmaszkot kapnak a háziorvosok Baranyában

A Baranya segít program a pécsi alapellátásban dolgozó szakembereket is kisegíti.

Jutalmat kapnak a szociális munkások, a fővárosi lakóépületek udvarára 30 millió jut

A fővárosi idősotthonok és hajléktalanszállók dolgozói 100 ezer forint jutalmat kapnak. A főváros meleg étellel segíti a szociális intézményeket, és harmincmilliós kerettel udvarzöldítési pályázatot hirdet meg lakóépületeknek - döntött Karácsony Gergely főpolgármester

Mérlegen az Orbán-kormány mentőcsomagja: kevesen kapnak keveset

A regisztrált szálláshelyek kétharmada egy fillér támogatást sem kap a kormánytól. A kiosztott 15 milliárd forint pedig a fele annak, amennyit például az osztrák-módszer alapján ki kellett volna osztania.

Száz lélegeztetőgépet kapnak a vajdasági magyarok Magyarországtól

A kormány száz lélegeztetőgépet és ugyanennyi, a betegek őrzésére szolgáló monitort adományozott a Vajdasági Klinikai Központnak - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter pénteken.

Százezer forint jutalmat kapnak a fővárosi idősotthonok és hajléktalanszállók dolgozói

A fővárosi önkormányzat 100 ezer forintos külön juttatással ismeri el decemberben az idősotthonokban és hajléktalanszállókon dolgozók rendkívüli áldozatvállalását a koronavírus-járvány második hulláma idején.

Százezer forint jutalmat kapnak a fővárosi idősotthonok és hajléktalanszállók dolgozói

A fővárosi idősotthonok és hajléktalanszállók dolgozói fejenként 100 ezer forint jutalmat kapnak decemberben – közölte csütörtökön a Főpolgármesteri Hivatal. A szociális munka napján beterjesztett javaslatot Karácsony Gergely főpolgármester írta alá.

Elsőbbséget kapnak a nyugdíjasok a postán

A mai naptól két fontos intézkedés lépett életbe a Magyar Posta összes fiókjában. Annyi ügyfél tartózkodhat az ügyféltérben, ahány kiszolgáló pult működik. Illetve a nyitást követő egy órában elsőbbséget élveznek a 65 év felettek.

100 ezer forintos jutalmat kapnak a fővárosi hajléktalanszállók dolgozói

Az idősotthonok munkatársait szintén ilyen összeggel segítik Karácsonyék. A szociális intézmények meleg ételt is kapnak.

Nincs kifogás: Nem kapnak haladékot a kereskedők az elektronikus fizetés bevezetésére

Koronavírus ide vagy oda, a kereskedőknek a megadott határideig be kell vezetniük az elektronikus fizetés lehetőségét, kellő idejük volt a felkészülésre.

Plusz pénzt kapnak a háziorvosok - Mit mond a Kamara?

A Magyar Orvosi Kamara - a szerdai közlönyben megjelent kormányhatározatra reagálva - azt kéri a kormánytól, hogy biztosítsa a forrást a fogorvosi alapellátás fenntartható működéséhez is.