Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 331 hír

Emberölés miatt nyomoznak Maradona halálával kapcsolatban: házkutatást tartottak az orvosánál

Nyomozás indult Diego Maradonna halála ügyében, az argentin ügyészség házkutatást rendelt el, méghozzá emberölés gyanúja miatt.

Emberölés gyanúja miatt tartottak házkutatást Maradona orvosánál

A rendőrség gondatlanságra utaló jeleket keresett a szerdán elhunyt legendát kezelő doktornál.

Ittas testvérpár gyilkolhatott meg egy 94 éves nénit Borsod megyében

Egy testvérpárt gyanúsítanak a rendőrök azzal, hogy megölték azt az idős, 94 éves asszonyt, akinek a holttestét csütörtökön találtak meg az otthonában a Borsod megyei Hegymegen. Az eddigi adatok szerint a két férfi italozás közben döntötte el, hogy betörnek az idős nőhöz. Az asszony azonban felébredt, felismerte őket, ezért megverték,…

Ezeken a helyeken adhatunk vért a megyében

Az alábbi helyszíneken és időpontokban várják a vért adni szándékozókat a héten Baranyában: Nagykozár, Művelődési Ház (Kossuth Lajos u. 33.) november 30. 15:30 – 17:30Mágocs, Művelődési Ház (Szabadság u.19.) december 1. 10:00 -13:00Pécsvárad, Művelődési Ház (Kossuth u.31.) december 3. 9:00 -13:00Nagyharsány, Szolgáltató tér…

A Beregszászi Járási Tanács legnagyobb frakcióját a KMKSZ alkotja

209 200 lakost számlál a nemrég megalakult új Beregszászi járás. A magyar nemzetiségűek aránya 43%. Az október 25-i választáson a legtöbb szavazatot a járásban ezzel az aránnyal is a KMKSZ szerezte meg.

Házkutatást tartottak Maradona orvosának lakásán

Vizsgálják, hogy Leopoldo Luque doktornak lehetett-e köze az argentin futballklasszis halálához.   Lapjelentések szerint az argentin rendőrség házkutatást rendelt el Luque otthonában és munkahelyén, Maradona személyes orvosát bizonyítékok átadására szólították fel, a volt focista halálát pedig emberölésként kezelik- írja a Hvg. Gyanúsítás…

A hét 10 legfontosabb covid-híre Heves megyében

A járvány második hulláma zajlik Magyarországon, a fertőzöttek száma pedig napról napra nő. Összegyűjtöttük a hét tíz legfontosabb, koronavírussal kapcsolatos hírét.

Otthon tartották a pontokat a BKV ellen Bozsik Péter tanítványai

Az NB III. Nyugati csoportjának 20. fordulójában a Komáromnak sikerült otthon tartani a 3 pontot a fővárosi BKV csapata ellen.

Nógrád megyében is fellobbant az első adventi gyertya lángja

Nool
-
 Ma 13:52Belföld

Vasárnap emberek milliói gyújtják meg az első kis gyertyácskát a saját kezűleg készített vagy boltban vásárolt koszorúikon.

Csendesen telt a szombat a megyében

Baleset miatt azonban vonulniuk kellett a tűzoltóknak és a rendőröknek is.

Revizorokra számíthat, aki édességet értékesít Nógrád megyében

Nool
-
 Ma 11:08Belföld

Ezen a héten szűkebb hazánk öt járásában tervez helyszíni ellenőrzéseket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Nógrád Megyei Adó- és Vámigazgatósága.

Havazásra figyelmeztetnek két északkeleti megyében

5 centimétert elérő hóréteg is kialakulhat hazánk északkeleti sarkában a déli órákig, majd az estétől ismét kisebb havazás veszi kezdetét a keleti tájakon.

Közel háromszáz fővel nőtt a fertőzöttek száma Veszprém megyében

Veol
-
 Ma 10:17Megyei

Vasárnap reggelre 282 fővel nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma megyénkben a szombati helyzethez képest.

Koronavírus – Több mint 400 fővel emelkedett a fertőzöttek száma Győr-Moson-Sopron megyében

Kisalföld
-
 Ma 10:03Megyei

13454-ről 13883-ra emelkedett az igazolt koronavírus fertőzöttek száma Győr-Moson-Sopron megyében.