Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 235 hír

Japánban felfüggesztették a járványügyi veszélyhelyzetet

Liner
-
 Ma 10:55Külföld

A távol-keleti szigetország döntéshozói teljesítették a közakaratot, és enyhítettek hat városi körzetben a covid-járvánnyal kapcsolatos rendeleteken.

Koronavírus: egyre kevesebb szülő küldi iskolába, óvodába a gyerekét a polgármester javaslatára

Köszönöm a szülők felelős magatartását, az intézményekben érezhetően kevesebb a gyermek, amióta kértem őket, hogy aki teheti, most ne vigye gyermekét 1-2 hétig bölcsibe, óvodába és iskolába - írta a polgármester.

Ilyen, amikor a japán és a skandináv stílus találkozik - egy ház, ami maga a Paradicsom

Az igazán hozzáértő lakberendezők azt szokták mondani, érdemes több irányzatot követni egy otthon design megalkotásában. A következőkben bemutatjuk, mi történik, ha a japán és a skandináv stílus találkozik. Bátran kijelenthetjük, hogy maga a csoda.

Ilyen, amikor a japán és a skandináv stílus találkozik - egy ház, ami maga a Paradicsom

Az igazán hozzáértő lakberendezők azt szokták mondani, érdemes több irányzatot követni egy otthon design megalkotásában. A következőkben bemutatjuk, mi történik, ha a japán és a skandináv stílus találkozik. Bátran kijelenthetjük, hogy maga a csoda.

Egy kétszázezres vacsora miatt tört ki a botrány a japán kormányban

Tovább gyűrűzik a Szuga Josihide japán miniszterelnök fiát érintő botrány: hétfőn lemondott a kabinet sajtóreferense, miután kiderült, hogy őt is megvendégelte.

Egy 200 ezer forintos vacsora miatt áll a bál a japán kormányban

Telex
-
 Ma 08:31Külföld

A miniszterelnök fia két éve méregdrága ajándékokkal lobbizott műsorszórási jogokért.

A japánok a pazarlás ellen is bevetik gépi intelligenciát

Bitport
-
 Ma 07:58Infotech

A kormány megunta, hogy egész Ázsiában náluk hajigálják ki a legtöbb élelmiszert, és 2030-ra technológiai segítséggel a 2000-es szint felére csökkentenék az elpocsékolt áru mennyiségét.

Botrány van Japánban, mert a kormányfő fia befolyásos embereket hívott meg vacsorázni

Tovább gyűrűzik a japán miniszterelnök fiát érintő botrány: hétfőn lemondott a kabinet sajtóreferense, miután kiderült, hogy őt is megvendégelte.

Irán kemény üzenetet küldött, Joe Bidennek engednie kell, ha alkut akar

Irán elvetette vasárnap az arra vonatkozó javaslatot, hogy informális tárgyalásokat kezdjen az Egyesült Államokkal és az európai nagyhatalmakkal a nukleáris megállapodás helyreállításáról, mondván, előbb Washingtonnak fel kell oldania a szankciókat.

Egy idős japán férfi egy szatyor pénzt adományozott több iskolának, majd egyszerűen eltűnt

Telex
-
 Ma 06:36Külföld

28 millió forintnak megfelelő összeget osztott szét több iskolában, de azóta sem találják.

Lemondott a japán kormány sajtóreferense, mert megvendégelte a miniszterelnök fia

HVG
-
 Ma 06:28Külföld

Szuga Szeigo négy magas beosztású minisztériumi illetékest vendégelt meg, fizette a taxiszámlájukat, és ajándékokat is adott nekik.

Lehidalsz, olyan pazar nagyfelbontású képet küldött a Marsról a Perseverance

Player
-
 Ma 04:50Tudomány

A Nasa marsjárója a Jezero-kráterben nézett körbe.

2:05-ön belüli országos csúcs Japánban (videó)

A 25 éves Kengo Suzuki saját egyéni csúcsát 5 és fél perccel, a japán maratoni csúcsot fél perccel megjavítva nyerte a Lake Biwa Marathont.

Csehország nincs egyedül a bajban, Szászország is vakcinát küld

Szászország, a cseh határ mentén fekvő keleti német tartomány, 15 ezer AstraZeneca vakcinát küld Csehországnak. Az oltóanyagot hétfőn szállítják ki három határ menti cseh régió kórházaiba - közölte Andrej Babiš cseh miniszterelnök a Cnn Prima News prágai kereskedelmi hírtelevíziónak vasárnap adott interjújában.