Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 293 hír

Levegős és puha japán sajttorta – 3 hozzávalós fehér csokis változat

Só&Bors
-
  Ma 10:32 Recept

Sajttortának hívják, de igazából szuflénak is nevezhetnénk, a japán sajttorta e kettő tökéletes elegye.

Szójás áfacsalás gyanúsítottjait tartóztatták le Pécsen

Három férfit tartóztattak le Pécsen, mert az általuk irányított cégláncolat áfa megfizetése nélkül kereskedett szójával, s okozott ezzel mintegy félmilliárd forintos kárt a költségvetésnek - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (Nav) Dél-dunántúli Regionális Bűnügyi Igazgatóságának sajtóreferense csütörtökön az Mti-vel.

Rajtuk ütött a Nav: félmilliárdos áfacsalás gyanúsítottjait tartóztatták le Pécsen

Blikk
-
  Ma 09:59 Belföld

Három férfit tartóztattak le Pécsen, mert az általuk irányított cégláncolat áfa megfizetése nélkül kereskedett szójával, s okozott ezzel mintegy félmilliárd forintos kárt a költségvetésnek – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Dél-dunántúli Regionális Bűnügyi Igazgatóságának sajtóreferense csütörtökön az MTI-vel.

Nem lehet sikítozni a hullámvasúton a koronavírus miatt Japánban

HVG
-
  Ma 09:57 Életmód

Bár megnyithatnak a vidámparkok, fura szabályokat kell betartani.

Áfával trükközött a szlovén szójabanda, Pécsen csípték el őket

Kuperczkó Adrienn közleményében beszámolt róla: a - két éve már jogosulatlan áfa-visszaigénylés miatt egyszer már lebukott - banda Szlovéniából, szlovák strómanok nevén lévő cégektől vásárolt brazil származású szóját adott tovább üzleti partnereinek Magyarországon az áfa megfizetése nélkül. A bűnszervezet saját banki ügyleteket,…

Félmilliárdos áfacsalás gyanúsítottjait tartóztatták le Pécsen

Az ügyben tizenegy belföldi, és az Eurojust, valamint az Europol támogatásával több külföldi helyszínen is folyt a nyomozás.

Félmilliárdos áfacsalás miatt tartóztattak le három férfit Pécsen

Az általuk irányított cégláncolat az áfa megfizetése nélkül kereskedett a szójával. A csapat két éve egyszer már lebukott.

Lapszemle: Júniusban is ingyenes a parkolás Pécsen, Hazament az iráni diákok negyede

Naponta végigszemlézzük a pécsi internetes újságok legérdekesebb írásait, hogy Önnek már ne kelljen külön keresgélnie. Rengeteg pontyot telepítettek a baranyai vizekbe, különleges jogok a kormánynak.

Dzsudzsákra kihívó nyíltsággal nem vonatkoznak a járványügyi jogszabályok?

Ausztriában a köztársasági elnök bocsánatot kért, miután a rendőrség rajta kapta, hogy megszegi a járványügyi szabályokat. Nagy-Britanniában lemondott a kormány egyik államtitkára a kormányfő tanácsadójának szabályszegése miatt. Magyarországon a miniszterelnök mutatta meg, hogy kedvenc focistája nem tartja be a szabályokat, a…

Fejedelmi kiállítás – Rákóczi korabeli fegyvereket visznek Fejérből Csehországba

Feol
-
  Ma 07:10 Megyei

Ifjabb Németh János második generációs fegyverkovács átadta remekeit a Magyar Nemzeti Múzeumnak. A fegyverek Csehországba mennek.

Bionikai kiállítás nyílik a rimaszombati múzeumban

Május 29-én nyílik meg a rimaszombati Gömör-Kishonti Múzeumban (GMM) a „Bionika – a természet jött rá elsőként” című kiállítás, amely azt mutatja be, hogyan inspirálta a természet a technika, az építészet vagy a formatervezés fejlődését. Erről Monika Gálffyová, a GMM biológusa tájékoztatott kedden. Elmondása szerint az érdeklődők…

Csak leszaggatta magáról a fehérneműt ez a japán lány

Player
-
  Tegnap 21:04 Szex

Jobban érzi magát meztelenül, van ilyen.