Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 271 hír

Januártól indul a slágerkölcsön új formája, még kedvezőbb feltételekkel

Ahogyan arról a Bank360.hu is beszámolt, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) néhány héttel ezelőtt elbírálta az első Minősített Fogyasztóbarát személyi kölcsönt, a következő hetekben pedig további bankok szerezhetik meg a minősítést - így akár már bő egy hónap múlva igényelhető lesz az új termék. Összefoglaltuk, milyen változásokra…

Januártól ismét napelemes pénzre pályázhatunk

A Magyar Közlönyben megjelent a korábbi bejelentés, a legújabb lakossági felújítási programról, ami napelemes rendszereket is támogat.

Januártól ismét napelemes pénzre pályázhatunk

A Magyar Közlönyben megjelent a korábbi bejelentés, a legújabb lakossági felújítási programról, ami napelemes rendszereket is támogat.

Készül a Ritka Betegségek Nemzeti Terve 2.0

A tervek szerint hamarosan egy új, valódi integrált központ nyílik, ahol minden tudás, információ és ellátás egyszerre válik elérhetővé.

Deák-Sárosi László: Miért fontosak számunkra a Nemzeti Régiók és a székely ősiség?

A székely autonómia nem csupán a román nyomással szembeni ellenállás, hanem saját kulturális gyökereink megerősítése is.

Sós Csaba Szabó Szebasztiánról: több mint ígéretes

Infostart
-
 Tegnap 18:55Sport

Bár nem olimpiai számban teljesített a világcsúcs közelében, idén ősszel összességében is tovább tudott fejlődni a honosított Szabó Szebasztián a Nemzetközi Úszó Liga budapesti sorozata alapján – fejtette ki az InfoRádiónak Sós Csaba, a magyar válogatott szövetségi kapitánya, aki arról is beszélt, információi szerint a szervezők anyagi…

Miért fontosak számunkra a Nemzeti Régiók és a székely ősiség?

A székelyek a hagyomány és a legújabb kutatások szerint már Árpád magyarjainak 895 előtti bejövetele előtt a mai Székelyföld területén,...

Kiderült, ki Kajdi Csaba újabb kiszemeltje a Nicsak ki vagyok? műsorában

Life
-
 Tegnap 16:03Életmód

Nem kíméli a celebeket Kajdi Csaba, Cyla a TV2 vasárnap esti Nicsak ki vagyok? következő adásában sem. 

Ezzel a honlappal otthonról is belehallgathattok a legnagyobb nemzeti parkok hangjaiba

Eduline
-
 Tegnap 15:12Karrier

A koronavírus miatt mindenki a négy fal közé - vagy legalábbis az ország határain belülre - szorult, így most az utazások is elmaradnak. De ki mondta, hogy csak személyesen lehet ellátogatni a Yellowstone Nemzeti Parkba vagy éppen a Tátrába a Tar-pataki vízeséshez?

Lengyel siker a Nemzeti Lovardában zajló díjugrató világkupa második napján

Sport365
-
 Tegnap 13:44Sport

A vasárnapig tartó viadalra 11 ország 65 lovasa 119 lóval érkezett a Nemzeti Lovardába, ahol a három nap folyamán 15 versenyszámot rendeznek.

Kiengedhetik a kórházból Böjte Csabát

Mint ismert, november 16-án érkezett a hír, hogy koronavírussal fertőződött meg az Erdélyben árvaházhálózatot működtető dévai Szent Ferenc Alapítvány vezetője.

Ma indul a Nemzeti Színház adventi műsora

Deszkavízió
-
 Tegnap 12:27Színpad

Ma 17 órától lesz látható a Nemzeti Színház karácsonyra hangoló műsorfolyamának első része, az Adventi Asztal, amelyet a teátrum Facebook oldalán, honlapján és Youtube csatornáján érhetnek el az érdeklődők. A házigazda a társulathoz idén csatlakozott Berecz András, Kossuth-díjas énekes, mesemondó, aki a hagyományokat felelevenítve kéri…

Gulyás: Minden szavazat a magyar nemzetiség érdekeit segíti

Az egy hét múlva tartandó romániai parlamenti választásokon való részvételre buzdított Gulyás Gergely.

Hangolódjon az ünnepekre a Nemzeti Múzeum adventi kalendáriumával!

SeniorPlus
-
 Tegnap 11:00Életmód

„Szép Tündérország támad föl szívemben Ilyenkor decemberben. A szeretetnek csillagára nézek, Megszáll egy titkos, gyönyörű igézet, Ilyenkor decemberben. Bizalmas szívvel járom a világot, S amit az élet vágott, Behegesztem a sebet a szívemben, És hiszek újra régi szeretetben, Ilyenkor decemberben.” Juhász Gyula: Karácsony felé

Kiengedhetik a kórházból Böjte Csabát

A ferences szerzetes közösségi oldalán osztotta meg videóüzenetét.