Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

December 4-én hirdet ítéletet a bíróság a Basternák-gyilkosság ügyében

Alena Zsuzsová és Vladimír Mosnár jelezték, nem kívánnak részt venni az ítélethirdetésen. Az ügyészség Roman Ostružlíkot, Alena Zsuzsovát és Vladimíra Mosnárt is bűnösnek tartja. Hétfőn és kedden a vádlottak záróbeszédével folytatódott a tárgyalás. Zsuzsová záróbeszédében tagadta az ellene felhozott vádakat. Állítja,…

Gulyás Gergely speciális szabályokat léptetne életbe a karácsonyi időszakra

A Miniszterelnökséget vezető miniszter szomorú a magyar közélet hangvételének eldurvulása miatt, de szerinte ezért nagyrészt az ellenzék, legfőképpen pedig a DK felelős.

Meddig hasznos a láz, mikor kell csillapítani?

Vital
-
 Ma 12:40Egészség

Különösen most fontos ezt tudni, az influenza, a téli megbetegedések, a koronavírus idején.

Beauvoir eddig publikálatlan regényében egy életre-halálra szóló barátság történetét meséli el

1954-ben Simone de Beauvoir írt egy önéletrajzi ihletésű regényt, amely életében sosem látott napvilágot. A kéziratot, amely egy életre-halálra szóló barátság megrázó és intim története, több mint fél évszázaddal később a nevelt lánya adta közre.

Még nem kell temetni a trolibeszerzést

A főváros ugyan nem rendelte meg határidőig, a gyártó azonban haladékot adott, így van remény az ötven modern jármű érkezésére.

Milliárdos összegre perlik a CIG egykori vezetőit

A CIG Pannónia csoport óriásit bukott egy olasz biztosítási ügyleten. Az akkori vezetők már nincsenek a cégnél. Most az új vezetés alighanem a felelősségbiztosítótól remél méretes összeget, de ennek érvényesítésére beperelte a korábbiakat.

9 hónapig nem adott magáról életjelet az autista fiú, rettenetes, mit találtak a lakásában, amikor feltörték az ajtót

A 28 éves autista Roy Curtis rettegett emberek közé menni, barátaival is csak e-mailben tartotta a kapcsolatot, ám kilenc hónapja senki sem tudott róla.

Nem csak vakcina kell a covid ellen

Nagyon jó, hogy védőoltást, oltásokat sikerült ilyen gyorsan kifejleszteni a koronavírus ellen, de ez önmagában nem elég. Célszerű bevetni a vírusterápia módszerét is.

WinUI3.0-val jönnek vissza a lekerekített élek a Windows 10-ben

Into
-
 Ma 12:25Infotech

A felhasználók többsége, akár válaszható lehetőségként szívesen látná a Windows 10-ben a lekerekített munkaablakokat.

Ujhelyi: stressz-tesztelni kell az egészségügyi rendszereket!

„Az európai közösség a szolidaritáson és a kölcsönös előnyökön alapul, ennek megfelelően ideje új korszakot nyitni és túl kell lépni néhány kőbe vésett dogmán” – fogalmazott vitaindító beszédében Ujhelyi István európai parlamenti képviselő az online megrendezett Európai Egészségügyi Csúcstalálkozón.

Gulyás szerint speciális szabályok kellenének karácsonyra, december 9-én lehet döntés

Az Országgyűlés igazságügyi bizottsága kedden Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter éves beszámolóját hallgatta meg, aki előbb különféle éves eredményekről, fejlesztésekről beszélt, majd válaszolt a bizottság tagjainak kérdéseire – tudósít a Telex. A miniszter az MSZP-s Varga László kérdésére válaszolva a koronavírus-járvány…

Híznál vagy izmot szednél fel viszonylag rövid idő alatt? Mutatjuk, mit kellene enned!

Joy
-
 Ma 12:19Életmód

Lehet, hogy azt hiszed, fogyni a világ legnehezebb dolga, pedig hidd el, sokan épp az ellenkezőjével küzdenek! A Runner's World magazin írása.

Mennyi fizetés kell egy 15 négyzetméterrel nagyobb lakáshoz vagy még egy szobához?

Mennyi idő alatt jöhet össze a továbbköltözéshez szükséges összeg, ha egy család a jelenlegi 60 négyzetméteres lakásából egy 75 négyzetméteres lakásba menne, és a megyei nettó átlagfizetés felét teszik félre minden hónapban. - erre kereste a választ az ingatlan.com legfrissebb elemzése több mint 63 ezer lakáshirdetés adatai és a megyei…