Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Több településen ismét megnőtt a légszennyezettség

VG
-
 Ma 16:36Gazdaság

Országszerte több településen kifogásolt a levegőminőség.

Az USA-ban már elkezdődött: ismét felütötte a fejét a vécépapírhiány

HVG
-
 Ma 16:22Gazdaság

Sok helyen már csak üres polcok fogadják a vásárlókat. De nemcsak vécépapírból, hanem fertőtlenítőszerekből és konzervekből is hiány van több város üzleteiben.

„Nagyon sikeresen morzsolom le a saját hallgatóságomat” – Závada Péter a Popfilterben

WMN
-
 Ma 16:00Életmód

Rapperként lett sztár, de szívesen dolgozik operettek szövegkönyvén is, közben pedig az egyik legnépszerűbb és legelismertebb költőnk. És milyen jó, amikor mesél magáról!

Ismét lecserélik az Index főszerkesztőjét

Lapértesülések szerint egy céges konfliktus miatt ismét leváltották az Index főszerkesztőjét, a kiadónál történt változások érinthetik Bodolai László igazgatósági elnök pozícióját is. A HVG értesült róla, hogy Szombathy Pált, az Index főszerkesztőjét lecserélik, és erről hamarosan hivatalos megerősítés is nyilvánosságra kerül. Másfél hete Balogh Ák

Galambos Péter Európa-bajnok evezős is elkapta a koronavírust

Otthoni edzésre készül, és erre buzdít mindenkit, aki az edzőtermek bezárása miatt nehéz helyzetbe került.

Ismét nőtt a légszennyezettség

Több településen ismét megnőtt a légszennyezettség a magas szállópor-tartalom miatt.

Ismét szembesíteni kellett az Mszp-t saját bűnlajstromával

Az a párt akar jogállami kérdésekben tanácsot adni, amely 2006-ban békés tüntetéseket veretett részt Budapesten? – firtatta Schanda Tamás államtitkár.

Matovič újabb országos tesztelést akar, közben nekiment a "kisgyerekként viselkedő" gazdasági miniszternek. Volt jár…

Igor Matovič szerint az SaS-es koalíciós kollégája, aki egyben a kormányának a gazdasági minisztere egy "kisgyerek". A kormányfő úgy véli, Richard Sulík hétfőn ismertetett járványügyi elképzelése úgy született, hogy valamit lekoppintott a csehországi óvintézkedésekből, és van, amit az egészségügyi minisztérium anyagából ollózott ki. Egy…

Ismét borús adatokra számít a német gazdaság

A negyedik negyedévben is csökkenhet a gazdaság teljesítménye.

Januártól ismét jelentős támogatás jár a napelemes rendszerekre

Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter a Facebook-oldalán jelentette be az otthonfelújítási program részleteit és feltételeit. Mint kiderült, a legfeljebb 3 millió forintos támogatást nemcsak az otthonok felújítására, bővítésére, hanem a többi között napelemes rendszerek telepítésére is igénybe lehet venni. 

Szijjártó Péter: Tíz dózis orosz oltóanyag érkezett

Napirend előtt szólalt fel Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. Elmondta, hogy tíz dózis orosz vakcina érkezett Magyarországra, amiket vizsgálatra szánnak. Azt is elmondta, hogy a kormány a lehető leggyorsabban, ingyen és önkéntes alapon akarja biztosítani a vakcinát a lakosság számára.

Ismét megnőtt a légszennyezettség Salgótarjánban

Több településen ismét megnőtt a légszennyezettség a magas szállópor-tartalom miatt.

Miért kell Orbánnak egy rendőr-belügyminiszter?

Sok mindent elárul egy miniszterelnökről, ha a lényegében vett jobbkeze a belügyminiszter. Ráadásul egy olyan belügyminiszter, aki korábban rendőr volt, és úgy tartják róla, hogy ma is az. A rendszerváltás egyik terméke volt, hogy túllépve a pártállami berendezkedésen, civil ember kezébe adjuk a belügy – és az önkormányzati rendszer –…