Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 70 hír

Kalasnyikovból lőttek rá egy parkoló autóra Kijevben

Rálőtt egy Mercedes típusú járműre Kijevben egy ismeretlen személy. A gépkocsi a Drahomanov utca egyik udvarában parkolt.

Rg Eb: Pigniczki Fanni a 11., drámai finis után izraeli bajnok!

A sportágtörténet egyik legizgalmasabb felnőtt egyéni összetett versenyét követően az izraeli Linoj Asram állhatott a kijevi ritmikus gimnasztika Európa-bajnokság dobogójának tetejére. A verseny esélyese azonos összetett pontszám után a második összevetésben (technikai levonások) múlta felül a fehérorosz Alina Harnaszkót, a harmadik a szintén…

Reagált az izraeli nagykövetség is Demeter Szilárd írására

Teljes mértékben elutasítják a holokauszt emlékének bármilyen célból történő felhasználását, illetve az azzal való visszaélését, mint ahogy sajnálatosan egy szombati véleménycikkben megtörtént.

Nemzetközi szintre ért a botrány: Az izraeli nagykövetség és a Nemzetközi Auschwitz Bizottság is elítélte Demeter Szilá…

Demeter Szilárd szombati, Origón megjelent írása egyre nagyobb botrányt kavar. Korábban a Mazsihisz és az izraeli nagykövetség is elítélte a nyilatkozatot, amelyben Demeter Európát Soros György gázkamrájának nevezte. Vámos György író pedig az elsők között szólította fel a közéletből való távozásra a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatóját. A…

Az izraeli nagykövetség is elítéli Demeter Szilárd írását

„Nincs helye annak, hogy az emberiség történelmének legsúlyosabb bűncselekményét vagy annak elkövetőit összekapcsoljuk bármilyen kortárs vitával, függetlenül attól, hogy az mennyire jelentős” - fogalmaznak a nagykövetség Twitter-oldalán.

Az izraeli nagykövetség is elítéli Demeter Szilárd szavait

A Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatójának cikke egyre nagyobb vihart kavar.

Elítélte Demeter Szilárd publicisztikáját az izraeli nagykövetség és a Nemzetközi Auschwitz Bizottság is

Szót emelt a miniszteri biztos „borzalmas” kirohanása ellen az American Jewish Committee is. Nemzetközi szintre ért a botrány.

Az izraeli nagykövetség is elítélte a PIM igazgatóját, amiért az „Soros György gázkamrájának” nevezte Európát

Több zsidó szervezet is tiltakozott már a PIM igazgatójának cikke miatt. Twitteren üzent Izrael magyarországi nagykövetsége a Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatójának Origón megjelentett véleménycikkéről, szúrta ki a 444. Ebben az írásban a Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatója Soros Györgyöt a „liberális Führer”-nek, a vele szimpatizálókat…

Diplomáciai botrány lett Demeter nyilatkozatából: az izraeli nagykövetség is elítéli

Izrael magyarországi nagykövetsége Twitteren reagált Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatójának nagy visszhangot keltő véleménycikkére, amelyben Soros Györgyöt Hitlerhez, az illegális migráció nyomását pedig a holokauszthoz hasonlítja.

Az izraeli nagykövetség is visszautasította Demeter Szilárd szavait

Magyar Hang
-
 Tegnap 08:35Belföld

A nagykövetség szerint nem lehet helye annak, hogy az emberiség történetének legsúlyosabb bűncselekményét összekössük bármilyen kortárs vitával.

Izraeli kabinetminiszter: Ötletem sincs, hogy ki ölte meg Farizadét

Index
-
 Tegnap 08:20Külföld

Tzaji Hanegbi nem tudja, ki állhat a merénylet mögött.

Elutasítja az izraeli nagykövetség Demeter Szilárd véleménycikkét Soros Györgyről

A nagykövetség Twitteren tett közzé egy rövid állásfoglalást.

Az izraeli nagykövetség is elítélte Demeter Szilárd gázkamrás írását

A miniszteri biztos szombaton írt arról, hogy „Európa Soros György gázkamrája” és hogy a magyarok meg a lengyelek jelentik ma az új zsidókat.