Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 143 hír

Természetvédelmi területté nyilvánították az érintetlen Táti-szigeteket

A Duna Esztergom feletti szakaszán található szigetcsoport kiemelkedően fontos vizes élőhely, számos védett, illetve fokozottan védett növény- és állatfajnak ad otthont. Páratlan például a táj szitakötő állománya. Természetvédelmi területté nyilvánították

Természetvédelmi területté nyilvánították a Duna Táti-szigetcsoportját

A területen védett növényfajok találhatók, és a szigetvilág érintetlensége biztosíthatja a fekete gólya, a rétisas és az európai hód életfeltételeit is.

Bejelentették: védett területté nyilvánították a Duna Táti-szigeteit

Az Agrárminisztérium természetvédelmi területté nyilvánította a Duna Táti-szigeteinek közel háromszáz hektáros térségét - közölte csütörtökön a magyar állami természetvédelem hivatalos honlapja.

Katonák, titkosügynökök, ezermesterek – Izrael új módszerei a vírus ellen

Neokohn
-
  Tegnap 20:09 Külföld

Tanulhatunk-e abból, miként védekezik a zsidó állam a világjárvánnyal szemben? 

Természetvédelmi területté nyilvánították a Duna Táti-szigeteit

Kiemelkedő természeti értékekkel rendelkezik ez az Esztergom feletti, ártéri élőhely.

Tíz halott, több mint háromezer fertőzött Izraelben

Neokohn
-
  Tegnap 14:04 Külföld

Növelték a tesztek számát az országban: napi ezer ember helyett már 5 ezret vizsgálnak meg.

A Duna Táti-szigeteit természetvédelmi területté nyilvánították

Az Agrárminisztérium természetvédelmi területté nyilvánította a Duna Táti-szigeteinek közel háromszáz hektáros térségét. Az újonnan létesített Táti és süttői Duna-szigetek természetvédelmi terület rendeltetése a Duna menti területek hajdani természetes állapotára jellemző, kiemelkedő természeti és táji értékekkel rendelkező ártéri…

Törökországban és Izraelben is nőtt a fertőzöttek száma

Teherán, Kabul, Ankara, Jeruzsálem, Áden, 2020. március 27., péntek (Mti/Ap/Reuters) – Iránban pénteken átadták az egészségügyi hatóságoknak a hadsereg által kialakított tábori kórházakat az új típusú koronavírusban megbetegedett emberek kezelésére; Izraelben, Afganisztánban és Törökországban is nőtt a regisztrált fertőzöttek száma, a…

Véget érhet a politikai patthelyzet Izraelben

A koronavírus-járvány hoz átmeneti megoldást az izraeli kormányválságban.

43 magyart hoztak haza Izraelből

Negyvenhárom magyar állampolgárt hoztak haza Izraelből a koronavírus-járvány miatt - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Facebookon.

Koronavírus: Izraelben néhány mondatos hangmintából megmondanák, ki fertőzött

A koronavírusos betegek hangjának elemzésével nyert vokális biomarkerek segíthetnek azonosítani a Covid-19 tüneteit másoknál – közölte az izraeli védelmi minisztérium, amely a módszert tesztelő projekt vezetője.

Természetvédelmi területté nyilvánították a Duna Táti-szigeteit

Az Agrárminisztérium természetvédelmi területté nyilvánította a Duna Táti-szigeteinek közel háromszáz hektáros térségét – közölte csütörtökön a magyar

Hazahozták a járvány miatt Izraelben ragadt magyarokat

Negyvenhárom magyar állampolgárt hoztak haza Izraelből a koronavírus-járvány miatt - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a csütörtökön közzétett Facebook-videójában.