Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Letartóztatták egy embercsempész csoport irányítóját

Letartóztatásba helyezte bíróság azt a 37 éves, Budapesten élő, menekültstátusszal rendelkező szír férfit, akit a Fővárosi Főügyészség azzal gyanúsít, hogy egy embercsempész csoport szervezője, irányítója volt - közölte az MTI-vel a főügyészhelyettes szombaton.

Nem állítják vissza a szövetségi szintű halálbüntetést az Egyesült Államokban

Az amerikai legfelsőbb bíróság elutasította helyi idő szerint péntek este a kormány kezdeményezését a halálbüntetés szövetségi szintű visszaállítására.

Nem fért el az úton, ezért eltolta az előtte álló nőt egy fehér kisteherautó

VitalNews
-
  Ma 14:36 Bulvár

Az esetről videofelvétel is készült. Jól látható, hogy a nő kiszáll az autójából, majd a fehér kisteherautó egyszerűen arrébb tolja őt. A nő az út szélén, a járdán állt meg, feltehetően azért, hogy felvegye iskolás gyerekeit. A kisteherautó azonban nem fért el, ezért egyszerűen eltolta az előtte álló nőt. „Szemtanúk állítása szerint, a fehér autó

Hátba szúrta fiát egy férfi Pécsett

Összevitatkozott apa és fia péntek este fél hét körül Pécsett otthonukban, mely odáig fajult, hogy a rendőrség tájékoztatása szerint a 78 éves férfi hátba szúrta gyermekét.

Hátba szúrta a fiát egy idős pécsi férfi

Súlyos testi sértést okozott egy idős pécsi, Pécs-Vasason élő férfi a saját fiának pénteken este. Hirtelen felindulásból követhette el bűnét – a tettes legalábbis ezt állítja. Több olyan bűncselekmény is történt Pécsett pénteken este, amelyeket (bár semmilyen bűnt, bűncselekményt sem, ez is igaz) semmiképpen sem tudunk Miklós napjához kötni. Az…

Jön egy exkluzív Star Wars x Fortnite esemény, erről nem akarsz lemaradni!

Leet
-
  Ma 14:30 Gaming

Nemrégiben, a Star Wars Jedi: Fallen Order megjelenése kapcsán már kaptunk egy speciális Outfitet a Fortnite-ba, ám úgy néz ki, hogy a Skywalker Saga lezárásaként szolgáló Skywalker kora (The Rise of the Skywalker) film is megkapja a maga eseményét a híres Battle Royale világán belül. There will be an EXCLUSIVE SCENE PREMIERE of Star…

„Bennünk hazaszeretet lobog, melynek egy része a nyelv szeretete”

A Királyhelmeci Művelődési Esték rendezvénysorozat keretében december 4-én Kazinczy emlékestre került sor a Bodrogközi Magyar Közösség Házában (BMKH). A rendezvény a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM), a Magyar Nyelv Múzeuma társszervezésében valósult meg Kazinczy Ferenc születésének 260. évfordulója tiszteletére. A program keretében…

Egy komment mitt rúgták ki Lattmannt az NKE-ről

Az Alapjogokért Központ kormánypárti elemzőintézet munkatársára tett megjegyzést.

Dörner György Új Színházát is elérte a szexuális zaklatási botrány, úgy tudni, egy vezető színészt vádolnak

Az Új Színház vezetése, konkrétan Dörner György igazgató pénteken levelet kapott a fenntartó Fővárosi Önkormányzattól, amelyben azonnali tájékoztatást kértek egy, a színházban történt állítólagos szexuális visszaélésről – írja a hvg.hu.

SMA-betegek: Egy éve vártak a második kérelem elbírálására, amikor jött a miniszteri bejelentés

ATV
-
  Ma 14:20 Belföld

“Én az ágyon szeretnék felülni. Egyedül” – írják karácsonyi kívánságlistájukat Noémi és Dani. Elsőre szíven üti az embert a két kívánság, pedig ma már nem nem kérnek lehetetlent. Dani és Noémi is SMA-ban, vagyis spinális izomatrófiában szenved.

Sokkoló: ezért szúrta hátba saját fiát egy pécsi férfi

Saját fiát szúrta meg a pécsi férfi, akit a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki.

Figyelmeztetnek a mentősök, mert egy nap alatt 3411 esethez riasztották őket

A mentőket egyetlen nap alatt 3411 esethez riasztották, a fővárosban több mint ezer esetet láttak el, különösen az elesések miatti végtagtörések száma emelkedett - közölte az Országos Mentőszolgálat szombati közleményében az MTI-vel.

Itt egy alternatíva: hajléktalanokat szállásolnak el a profi klub stadionjában

Az angol Crystal Palace egészen egyedülálló módon próbálja segíteni a környék nehezebb sorsú lakosait, akik a szállás mellett reggelit és zuhanyt is kapnak.