Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 471 hír

A modern párkapcsolatok rémisztőek, mert egyetlen üzenettel véget érhetnek

A modern párkapcsolatok könnyűnek tűnnek. Pár perc alatt találhatunk randipartnert egy társkereső alkalmazáson, és ha meg akarunk szabadulni valaki emlékétől, csak letiltjuk a Facebookon. Vagy mégsem? A modern világban lehetetlen elhatárolódni attól, akit egykor szerettél, de már elváltak útjaitok. És ez rémisztő. Hiába próbálod fájdalmadban…

Mayweather is belerúgott egyet McGregorba, miután Ko-zták az írt

Player
-
 Ma 11:29Sport

A mostanában celebbokszolóvá átalakult Floyd Mayweather is megfogalmazta a véleményét Conor McGregor teljesítményével kapcsolatosan.

Izraelben már a tinédzsereket is oltják

NLC
-
 Ma 11:21Külföld

Az ország lakosainak a negyede kapta meg eddig az oltás első adagját.

Éjjel felgyújtottak egy buszt a zárlat ellen tiltakozók Izraelben

Izraelben éjjel felgyújtottak egy autóbuszt a zárlat ellen tiltakozó ultraortodoxok a második napja tartó zavargásokban a Tel-Aviv melletti Bné Brak ultraortodox városban - jelentette a helyi média hétfőn.

25 évesen adja fel karrierjét egy profi videojátékos, mert nem bírja a hüvelykujja

HVG
-
 Ma 11:03Infotech

A sportolók legtöbbje a harmincas évei végén vonul vissza, ám a videojátékos Thomas Paparatto mindössze 25 évesen kényszerül erre.

Miután a mentők az autóba tették a 21 éves ludányhalászi nőt, elszabadult a pokol

Többször megrúgta és szidalmazta az ellátására érkező mentőszolgálat tagját a 21 éves ludányhalászi nő írja a rendőrség honlapja. A Szécsényi Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 21 éves ludányhalászi lakos ellen, számolt be róla a police.hu. Az ellátásra…

Hat az oltás: drasztikusan csökken a kórházba kerülő idősek száma Izraelben

Már három héttel az oltás első adagjának beadása után sokkal kevesebben kerülnek kórházba a leginkább veszélyeztetett, hatvan év fölötti korosztály tagjai közül, de az ország további óvintézkedésekkel is igyekszik megfékezni a vírus terjedését.

Vádat emeltek ellenük mert felmondása megírására kényszerítették munkatársukat

Három nő ellen vádat emeltek Zalában, mert addig nem engedték távozni egy kolléganőjüket, amíg meg nem írta a felmondását – tájékoztatta a vádiratról a Zala Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t. Zalában is tevékenykedő egyházi misszió zalaegerszegi irodájában tavaly szeptemberben 18-an vettek részt egy megbeszélésen,…

Felgyújtottak egy buszt a zárlat ellen tiltakozó ultraortodoxok Izraelben

Izraelben éjjel felgyújtottak egy autóbuszt a zárlat ellen tiltakozó ultraortodoxok a második napja tartó zavargásokban a Tel-Aviv melletti Bné Brak ultraortodox városban – jelentette a helyi média hétfőn.

Szlávik: Nem szabad fanyalogni azért, mert az oltóanyag keletről származik

A főorvos szerint a tudományos tényeket kell figyelembe venni. Eszerint pedig az orosz vakcina ugyanolyan jó, mint az oxfordi.

Többen tüntettek, miután egy rendőr a tömegbe hajtott a washingtoni Tacomában

Telex
-
 Ma 10:21Külföld

Az incidens azután történt, hogy szombat este egy utcai autóverseny miatt összegyűlt tömeg tagjai körbevettek, és többször meg is ütöttek egy rendőrautót.

Amit soha nem akarsz hallani síelés közben: siess és ne nézz hátra, mert egy medve üldöz

Egy romániai sípálya libegőjéről figyelmeztették a sielőt, hogy fut utána egy medve.

Kődobálás és lángoló busz: ultraortodoxok tiltakoznak Izraelben

Index
-
 Ma 10:16Külföld

A karantén miatt be kellene záratniuk az iskoláikat, ám erre nem hajlandóak.

Szlávik: „Nem szabad fanyalogni azért egy oltóanyag kapcsán, mert az esetleg keletről származik”

A főorvos szerint a tudományos tényeket kell figyelembe venni, az orosz vakcina pedig valamiben még praktikusabb is, mint a Pfizeré.