Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Annyit elárulok, hogy nem a rektor az, sőt, nem is oktató…A nap kommentje

És azon is sokan meglepődnének, ha kiderülne, ki keresi a legtöbbet az egyetemen. Annyit elárulok, hogy nem a rektor az, sőt, nem is oktató…

Szex orgazmus nélkül - a nők felét érinti a probléma...

She
-
 Ma 22:00Életmód

Egyre több fiatal, női kliens fordul hozzám orgazmus zavarral, orgazmus hiánnyal és a szexuális együttlét okozta fájdalom zavarokkal. Felmerült bennem a kérdés: ez valóban ennyire gyakori és általános probléma a nők körében?

Viszkető kiütések,ekcéma strandolás után? Ez lehet az oka!

Akár a napfény vagy a naptej egyes összetevői, de a medence vize miatt is jelentkezhetnek testszerte viszkető kiütések. Mire figyeljünk?

Az eszakhirnok.com három különböző forrásból úgy értesült, hogy egy 30 éves miskolci férfi a bírósággal szeretné me…

Az eszakhirnok.com három különböző forrásból úgy értesült, hogy egy 30 éves miskolci férfi a bírósággal szeretné megállapíttatni, hogy  egy már elhunyt miskolci politikus az apja. A férfi megjelölte a fogantatás helyét (egy rock koncert), pontos idejét és a körülményeket.  (Valszeg a mama elmondása alapján.)  Megkérdeztük a bíróságot. További…

Hétfőtől újra lehet pályázni – Közel 5 ezer elektromos kerékpár megvásárlását segítette eddig a Klíma- és Természetvé…

Az elektromos rásegítésű kerékpárok beszerzését támogató pályázatnak már a kilencedik fordulója nyílik meg augusztus 2. és 6. között, a kormány eddig több mint 4,8 ezer elektromos kerékpár kedvezményes megvásárlásához járult hozzá közel 522 millió forinttal. Az 1 milliárd forintos keretösszegű pályázat következő szakasza augusztus 2-án…

Bemutatott a mentősöknek, aztán elesett az úton

24.hu
-
 Ma 21:28Belföld

A férfi később elnézést kért.

Hogyan gondozd helyesen a yuccát?

A yucca a kezdő kertészek számára egy ideális választás lehet, hiszen tartása igen egyszerű, mégis egy mutatós modern növényt tarthatunk otthonunkban.

A Manchester City sztárja akkora gólt lőtt, hogy csak pislogunk

Liner
-
 Ma 21:11Sport

Mahrez finoman szólva sem volt szégyenlős, olyan határozottsággal vágta be a labdát a hálóba, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne.

Pont nélküli csákvári rajt

Feol
-
 Ma 21:07Sport

A diósgyőri együttes háza táján biztos nagy öröm volt a sorsolást meglátva, hiszen az elmúlt években amelyik gárda a Fejér megyei együttessel kezdte a szezont, a mérkőzés eredményétől függetlenül feljutott az első osztályba.

Az uniós források nélkül az adófizetőkre marad a 450 milliárdos fejlesztés költsége

Liner
-
 Ma 21:05Belföld

Annak ellenére, hogy az uniós forrásokra nem számíthatunk, a kormány továbbra is kitart a fejlesztési tervei mellett, ez azonban azt jelenti, hogy az adófizetők pénzéből lesz kifizetve a tervezett, 450 milliárdos fejlesztési program.

Meglepő, hogyan szültek a nők a középkorban

A középkorban a szülés korántsem volt olyan intim, privát dolog, mint manapság. Az arisztokráciák nőtagjai sokszor több száz fős közönség előtt hozták világra az újszülöttet.

Megtenné azt az apró szívességet, hogy rendelkezésünkre bocsát egy térképet… A nap kommentje

Pusztai Úr! Megtenné azt az apró szívességet, hogy rendelkezésünkre bocsát egy térképet, hogy Miskolc mely területei érintettek vízbázisvédelmi védőterületként? Előre is köszönöm.