Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 39 hír

Izgalmas Persona-bejelentéseket szellőztetett meg a széria producere 2021-re

Game Channel
-
 Tegnap 19:47Gaming

Nagy dolgokat szellőztetett meg a Persona-széria producere a franchise-zal kapcsolatban, ugyanis elhintette, hogy 2021-ban izgalmas tervekkel készülnek a rajongók számára, ami pont egybecseng a sorozat huszonötödik évfordulójával. A PlayStation Awards 2020 keretein belül #link#https://personacentral.com/persona-series-25th-...

Pályázat: Újrahasznosított téli dekorációkat vár a Csabagyöngye

Pályázatot indított a Csabagyöngye Kulturális Központ békéscsabai általános iskolák részére. Az intézmények újrahasznosított téli dekorációkkal nevezhetnek a versenyre december 18-ig.

Hulladékból készülő dekorációkkal pályázhatnak a csabai iskolák

Téli dekoráció a Csabagyöngye Kulturális Központban az újrahasznosítás jegyében címmel hirdettek alkotói pályázatot. A helyi összefogásból megvalósuló projekt a város általános iskoláit célozza meg. A szelektív hulladékgyűjtést népszerűsítő program részleteiről csütörtökön számoltak be az ötletgazdák a Csabagyöngyénél.

Rokokó és más izgalmas stílusú sütik, amiket nem volna szíved megenni

Nuus
-
 Tegnap 17:18Recept

Lorena Rodriguez a cukrászmesterség művészi ágát űzi, ám az emberek többsége sajnálja megenni alkotásait. Íme, egy kis vizuális ízesítő.

Visszafogott tuninggal lett igazán izgalmas az Audi RS5 Coupé

HVG
-
 Tegnap 16:00Autó-motor

A tavaly év végén frissült testvérpár az Audi RS5 Sportback és Cupéból, most ez utóbbi, a kétajtós változat kapott egy kellemes tuningcsomagot.

Bizonytalan, de legalább izgalmas befektetés: egy hordó bor

A koronavírus alatt még a bor árveréseket is az interneten tartják. Aki borra akar spekulálni, most egy jó lehetősége volt.

Bizonytalan, de legalább izgalmas befektetés: egy hordó bor

A koronavírus alatt még a bor árveréseket is az interneten tartják. Aki borra akar spekulálni, most egy jó lehetősége volt.

Nagelsmann: teljesen feleslegesen tettünk izgalmassá a végét

Sport365
-
 Tegnap 13:44Foci

A Lipcse vezetőedzője szerint van még miben fejlődniük.

10+1 gyerekkönyv izgalmas, meghitt, vicces vagy rejtélyes karácsonyokról

Könyves Magazin
-
 Tegnap 13:20Könyv

A non-fictionök után ezúttal gyerekkönyveket ajánlunk, nem is akármilyeneket. Gyűjtésünkben ezúttal olyan könyveket találtok, amelyek kimondottan a karácsonyról szólnak. Az idei megjelenések közül válogattunk, és vannak köztük lapozók éppúgy, mint az ünnepvárásról vagy a hagyományokról szóló könyvek. A kisebbektől haladunk a nagyobbak…

Négy izgalmas könyv, ami még idén megjelenik

csakegypercre.hu
-
 Tegnap 09:29Könyv

Szinte hihetetlen, hogy máris december van, úgy suhant el ez az év, hogy szinte észre sem vettem. Idén a könyvmegjelenések kicsit hektikusak voltak az elmaradó könyves események miatt, de év végére többé-kevésbé mindent kihoztak a kiadók a terveik közül. A decemberi megjelenések között is maradt még néhány remek cím. Talán még…

Izgalmas mérkőzésekben és jó válogatottban bízik Szekerczés Luca

Teol
-
 Tegnap 08:50Sport

Jól érzi magát új csapatában Szekerczés Luca, akit a koronavírus is elkerült, s bízik benne, hogy a magyar válogatott jól teljesít a ma kezdődő dániai Európa-bajnokságon.

#AdventiKalendárium 3. ablak — Iglódi István: „A színházban az az izgalmas, hogy egy megoldás sose érvényes örökké…

Papageno
-
 Tegnap 07:00Karácsony

1944. április 29-én született és 2009. december 3-án hunyt el Iglódi István színművész, rendező, színészpedagógus. „A színházban az az izgalmas, hogy egy megoldás sose érvényes örökké” — fogalmazott utolsó munkája, a Vízkereszt, vagy amit akartok kapcsán. Repülőmérnök akart lenni, sokáig modelleket készített, de édesanyja féltette, így a…

Főzzön izgalmasan és fogyjon hatékonyan

Vital
-
 Tegnap 06:53Egészség

A legújabb trend, ami az egész családnak tetszeni fog.