Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 454 hír

Ratatics Péter maradt a Magyar Ásványolaj Szövetség elnöke

Újraválasztották Ratatics Pétert, a Mol Magyarország ügyvezető igazgatóját a Magyar Ásványolaj Szövetség (MÁSZ) elnökévé a szervezet közgyűlésén - tájékoztatta a szövetség csütörtökön az MTI-t.

Több órányi hangfelvétel bizonyítja, hogy a CNN tudatosan terjesztett álhíreket Trump elnökről

Origo
-
 Ma 21:09Külföld

Egy konzervatív újságíró megszerezte a szerkesztőségi értekezletek felvételeit, amelyek azt bizonyítják, hogy a baloldali hírcsatorna Biden győzelméért dolgozott.

Donald Trump: Ha igazam van, Joe Biden nem lehet elnök

A mainstream média szinte teljesen mellőzte, a Facebook és a Twitter pedig az üzenet valóságtartalmát firtató címkékkel látta el Donald Trump minapi beszédét, amit a hivatalban lévő elnök az eddigi legfontosabb felszólalásaként jellemzett.

A Töosz elnöke szerint adósságspirálba kerülhetnek egyes önkormányzatok

Schmidt Jenő az InfoRádióban arról beszélt: a lakosság örülhet, az önkormányzati vezetők nem örülhetnek annak, hogy befagyasztották az adókat.

Ratatics Péter maradt a Magyar Ásványolaj Szövetség elnöke

Újraválasztották Ratatics Pétert, a Mol Magyarország ügyvezető igazgatóját a Magyar Ásványolaj Szövetség (MÁSZ) elnökévé a szervezet közgyűlésén – tájékoztatta a szövetség csütörtökön az MTI-t. A közlemény szerint a MÁSZ ülés nélküli, írásbeli döntéshozatali formában rendkívüli közgyűlést tartott, megválasztotta vezető tisztségviselőit, módosította

Üzenet az Európai Bizottság elnökének: Fejezzék be az Lmbtq-gyarmatosítást!

Petícióval tiltakozik az Lmbtq-ideológia erőszakos terjesztése ellen a CitizenGO.

Három volt amerikai elnök kamerák előtt adatja be magának a koronavírus-vakcinát

Barack Obama, George W. Bush és Bill Clinton is önként vállalja, hogy a nyilvánosság előtt oltassák be magukat, hogy ezzel népszerűsítsék a védőoltást az amerikaiak körében.

Barcelona: az ideiglenes elnök eladta volna Messit az elmúlt nyáron

Carlos Tusquets az FC Barcelona ideiglenes elnöke eladta volna Lionel Messit az elmúlt nyáron, amikor az argentin klasszis bejelentette a távozási szándékát.

Barcelona: az ideiglenes elnök eladta volna Messit a nyáron

Carles Tusquets, az FC Barcelona ideiglenes elnöke eladta volna Lionel Messit a nyáron, amikor az argentin klasszis bejelentette a távozási szándékát.

Donald Trump: Ha igazam van, Joe Biden nem lehet elnök

Noha a fősodratú sajtó szinte tudomást sem vesz róla, a hivatalban lévő elnök szerint ez volt élete legfontosabb beszéde.

Még hivatalába se lépett, máris elvették a moldovai elnöktől a titkosszolgálatok feletti ellenőrzést

Mindezt ráadásul úgy tették meg a korábbi elnököt, Igor Dodont támogató képviselők, hogy korábban pont ők szavazták meg Dodonnak, hogy irányíthassa a titkosszolgálatot.

Élő adásban oltanak majd be három korábbi amerikai elnököt

Élő tévéműsorban adatja majd be magának a koronavírus elleni oltást három korábbi amerikai elnök - tudta meg a CNN hírtelevízió. Bill Clinton, George Bush és Barack Obama így próbálja növelni az amerikaiak bizalmát a vakcinában. Az országban még soha nem haltak meg annyian a járványban, mint szerdán. Rekord a kórházban ápoltak…

A Volkswagen Csoport korábbi vezérigazgatója lehet a Daimler elnöke

autopro
-
 Ma 18:18Karrier

Bernd Pischetsrieder lehet a Dailmer új elnöke, miután Dieter Zetsche nem vállalta a feladatot.

Egyéves lett Tóth Gabi kislánya: kivételt tett, megmutatta a szülinapos Hannarózát

Egyéves lett Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya, Hannaróza.