Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Online adventi kiállítást és vásárt rendez a MANK

A látogatókat idén egy online galériatér várja, ahol kortárs képzőművészeti alkotások segítik az ünnepre hangolódást, a kiállított munkák pedig meg is vásárolhatók.

Online térbe költözik a Budapesti Operettszínház

A streamelt előadásokat úgy hozták létre, mintha ott ülne a néző, a felvételeket profi csapat készíti 7 kamerás felszereléssel.

Online térben zajlott a Vörösmarty rajzpályázat eredményhirdetése

A Vörösmarty Emlékház és a Kárpát-medencei Művészeti Népfőiskolával közösen rajzpályázatot hirdetett.

Online koncertet adott a debreceni kötődésű zenekar

Dehir
-
 Ma 19:10Zene

Debrecen - A hajdúszoboszlói Rock Caféban rögzítették a Tortuga mintegy negyedórás fellépését. A srácok idén ugyan már nem fognak koncertezni, de hamarosan érkezik az új videoklipjük.

Online karácsonyi vásár Sepsiszentgyörgyön 

A járványhelyzet miatt idén online térbe költözött a Sepsiszentgyörgyi Karácsonyi Vásár. Az érdeklődők Kovászna megyei őstermelők, kézművesek és kereskedők portékái közül válogathatnak.

Nyitott téli esték – Adventi online foglalkozások

Tanácsokat adnak, hogy egy családban – felidézve a régi téli falusi estéket –hogyan hozhatóak össze egy alkotói közösséggé a különböző nemű és életkorú gyerekek és felnőttek.

Online konferencia: Trianon a politikai térben

Az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács és a Reconstructio Egyesület hagyományosnak számító román-magyar konferenciája is az online térbe költözött. Ezúttal a trianoni békediktátum az esemény témája, amit portálunkon is lehet követni.

Online programmal emlékeznek Zenthe Ferencre

Csütörtök délután tartják a beszélgetést, amelyen a színész fia is részt vesz majd.

Tizenkét online előadással készül az Örkény Színház

Az Örkény István Színház tizenkét online előadással készül közönsége számára a decemberi hónapban, szilveszter este pedig egy különleges műsorral zárja az évet a társulat. A teátrum már az évad megkezdésekor elkezdte előadásait online formában is közvetíteni, mostanra pedig kiépítették profi streaming-stúdiójukat partnerségben az…

Online térbe költözik a Budapesti Operettszínház

A televízió képernyőjén keresztül bárki megnézheti a Csárdáskirálynőt Vidnyánszky Attila rendezésében!

Díjnyertes magyar animációt nézhetünk online

Tóth Luca Lidérc úr című kisfilmje 12 díjat nyert.

PlayStation 5: többen játszunk offline, mint online

theGeek
-
 Ma 16:32Gaming

Az antiszociális hozzáállás divat a Sony új konzolján egy kiszivárgott dokumentumból kiindulva. A Vice birtokába jutott néhány belsős dokumentum, amit a Sony a fejlesztőknek 2019 végén küldött ki. A cég szerint az egyjátékos címek remekül teljesítenek, és a legtöbb játékos inkább offline címekkel tölti az időt, így bátran kimondhatjuk, hogy többől

Idén a télapó is online jön

Ha már személyesen nem tud, Skype-on, élőben bejelentkezve jön a mikulás idén a gyerekekhez. A nagyszakállú mindenkivel személyre szabottan beszélget el néhány percet “lappföldi otthonából”, sőt akár ajándékot is hoz – így néz majd ki a Budapesti Showszínház online télapózása. December 11-ig még biztos, hogy velünk maradnak a…