Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 259 hír

Ők kapták a feltámasztott, rangos irodalmi díjat

24.hu
-
 Ma 00:08Kultúra

A díj eredetileg Babits Mihályhoz köthető, tavaly támasztotta fel Kukorelly Endre.

Elhunyt a gyilkosságért elítélt amerikai zenei producer

Egy kaliforniai börtönben elhunyt szombaton 81 évesen Phil Spector legendás amerikai zenei producer, akit egy hollywoodi színésznő 2003-ban történt megöléséért 19 év szabadságvesztésre ítéltek 2009 májusában. Meg nem erősített sajtóértesülések szerint koronavírus-fertőzés szövődményeibe halt bele.

Elhunyt a börtönben Phil Spector gyilkosságért elítélt amerikai zenei producer

Meg nem erősített sajtóértesülések szerint koronavírus-fertőzés szövődeményeibe halt bele.

A munkája a hobbija Az év állatgyógyászati asszisztense díj szombathelyi jelöltjének, Végh Dórának

Vaol
-
 Tegnap 19:06Megyei

A budapesti Murmuczok Oktatási Centrum az állatgyógyászati asszisztensi szakma megbecsülésére, a kisállat-gyógyászati szakasszisztens hivatás elismerésére 2018-ban díjat alapított. A díj elnyerésére az idén egy szombathelyi állatorvosi asszisztens, Végh Dóra is esélyes.

Meghalt a gyilkosságért elítélt zeneipari nagyágyú, Phil Spector

Phil Spector zenei producer 81 éves volt, egy amerikai börtönben hunyt el.

Meghalt a gyilkosságért elítélt legendás zenei producer, Phil Spector

A producer, aki a Beatles-szel is dolgozott együtt, gondatlanságból elkövetett emberölés miatt ült börtönben. 

Meghalt Phil Spector, minden idők egyik legnagyobb hatású zenei producere

81 évesen, a koronavírus szövődményeiben halt meg. Spector karrierje csúcsán a Beatles-szel és a Ramones-szal is dolgozott együtt, később emberölésért került börtönbe, ahol jelenleg is büntetését töltötte.

Benkő: igazságtalan, hogy csak Lázár Jánosnak kell úthasználati díjat fizetnie

Hódmezővásárhelyen fontosabb Lázár János ba*ztatása, mint a tisztesség - vélekedett Facebookra feltöltött videójában Benkő Zsolt. A külterületi képviselő (Fidesz-Szeretem Vásárhelyt) elkérte a számlát Lázár Jánostól, ebből kiderült, hogy évente 2,7 millió forintért bérlik az utat, ami a vadászházhoz vezet.

Biden ígéreteire máris elindult az első migránskaraván Hondurasból

A demokrata elnök már a beiktatása napján beadja a kongresszusnak az új bevándorlási törvényt, amellyel tizenegy millió, már az országban élő illegális bevándorlónak adná meg az állampolgárságot

Stork Natasa: „Legutóbb az Auguszt cukrászdába kellett elszaladnom egy díjért”

Infostart
-
 Tegnap 15:55Kultúra

Három filmfesztiválról is elhozta a legjobb színésznőnek járó elismerést. Azt mondja, így, hogy a járvány miatt online történnek ezek az események, nehéz befogadni az élményt. Várja, mi lesz filmjük Oscar-nevezéséből, de nem számít sok jóra. Aztán jólesik neki, ha mégis van siker. Márpedig mostanában sokszor van.

Kvíz: Mennyit tudsz a Nobel-díjról és a díjazott tudósokról?

Ha érdekelnek további kvízek itt megtalálod őket, illetve csatlakozhatsz Facebook csoportunkhoz is. Mielőtt belépsz ne felejtsd el megosztani barátaiddal az eredményedet. Van saját kvíz ötleted?

Biden ígéreteire máris elindult az első migránskaraván Hondurasból

A demokrata elnök már a beiktatása napján beadja a kongresszusnak az új bevándorlási törvényt, amellyel tizenegy millió, már az országban élő illegális bevándorlónak adná meg az állampolgárságot. Közben már kilencezer fősre duzzadt az Egyesült Államokba tartó hondurasi migránskaraván.

Megmentheted a munka nélkül maradt zeneipari dolgozókat, ha vásárolsz egy webshopból

Nagyon sokan vesztették el az állásukat, és került veszélybe a megélhetésük a zeneiparban. Most a Fábián Juli Emlékalapítvány segítségével új támogatói kampány indult.