Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 429 hír

Elindultak helyben a tesztelések

Somogy 465 bölcsődei és köznevelési intézményében vettek mintát a héten a megyei kormányhivatal által felállított csapatok.

Nem veszi át a Budapestért Díjat a Levegő Munkacsoport

Mandiner
-
 Ma 14:54Belföld

A civil szervezet azzal indokolja a döntését, hogy nem sikerült elérni, hogy csökkenjen a főváros súlyos levegőszennyezettsége.

Megszűnhet a "kényelmi díj" a mobilfizetéseknél

Ripost
-
 Ma 14:53Belföld

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) törvényjavaslata szerint változhat a mobilfizetéssel elérhető közterületi parkolás, az autópálya használati díj, illetve az útdíj megfizetésének eddigi gyakorlata annak érdekében, hogy a készpénzkímélő, elektronikus fizetési szolgáltatások széles körben elterjedjenek – közölte a szaktárca szerdán az…

Átadták Az év legsikeresebb szerzője díjakat

Teol
-
 Ma 14:40Kultúra

Könyveiket a legnagyobb példányszámban vásárolták meg az elmúlt évben és akik maguk is sokat tettek kötetük népszerűsítéséért.

Átadták Az év legsikeresebb szerzője díjakat

Zaol
-
 Ma 14:40Kultúra

Könyveiket a legnagyobb példányszámban vásárolták meg az elmúlt évben és akik maguk is sokat tettek kötetük népszerűsítéséért.

ITM: Megszűnhet a kényelmi díj a mobilfizetéseknél

Mandiner
-
 Ma 14:37Belföld

A cél, hogy a készpénzkímélő, elektronikus fizetési szolgáltatások széles körben elterjedjenek – közölte a szaktárca.

Mobilfizetés – megszűnhet a kényelmi díj

Az elektronikus fizetési szolgáltatások széles körű elterjedésének érdekében változhat a mobilfizetéssel elérhető közszolgáltatások megfizetésének eddigi gyakorlata - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium.

Megszűnhet a kényelmi díj a mobilfizetéseknél

Cél, hogy a készpénzkímélő, elektronikus fizetési szolgáltatások széles körben elterjedjenek.

Megszűnhet a kényelmi díj a mobilfizetéseknél

Budapest - Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) törvényjavaslata szerint változhat a mobilfizetéssel elérhető közterületi parkolás, az autópálya használati díj, illetve az útdíj megfizetésének eddigi gyakorlata annak érdekében, hogy a készpénzkímélő, elektronikus fizetési szolgáltatások széles körben elterjedjenek - közölte a szaktárca

Megszűnhet a kényelmi díj a mobilfizetéseknél

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) törvényjavaslata szerint változhat a mobilfizetéssel elérhető közterületi parkolás, az autópálya használati díj, illetve az útdíj megfizetésének eddigi gyakorlata annak érdekében, hogy a készpénzkímélő, elektronikus fizetési szolgáltatások széles körben elterjedjenek - közölte a szaktárca szerdán az

Lewandowski a FIFA díjával vigasztalódhat, miután a koronavírus megfosztotta az Aranylabdájától

Telex
-
 Ma 13:43SportFIFA

A BL- és Bundesliga-gólkirály lengyel klasszis az Év Legjobbja díj legnagyobb esélyese.

A Sió programja kapta a Magyar Üzleti Felelősség Díjat

A cég programjában általános iskolák, óvodák, és az azokat támogató nonprofit szervezetek vehetnek részt.

Tóth József átadta az idei Az év üzlete díjat a XIII. kerületben

Az önkormányzat által alapított, első ízben 2009-ben odaítélt díjat a meghirdetett lakossági szavazás eredménye alapján minden év novemberében adják át.

Bejelentették: nem veszi át a Budapestért Díjat az egyik díjazott

Nem sikerült elérni, hogy csökkenjen a főváros súlyos levegőszennyezettsége, ezért úgy határozott a Levegő Munkacsoport, hogy nem veszi át a Fővárosi Közgyűlés által a számára - ellenszavazat és tartózkodás nélkül - megítélt Budapestért Díjat - tudatta a civil szervezet szerdán az MTI-vel.

A Levegő Munkacsoport nem veszi át Karácsonyék díját

A Levegő Munkacsoport nem veszi át a Fővárosi Közgyűlés által a számára megítélt Budapestért Díjat.