Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nélkülözhetetlen eleme az esküvődnek: egy tapasztalt ceremóniamester!

Egy esküvő megtervezése, megszervezése majd lebonyolítása nem egyszerű folyamat. Az, aki még sosem vett részt esküvőn, vagy nem kellett megszerveznie egy nagyobb lélegzetvételű eseményt, annak kifejezetten embert próbáló lehet.

Hódi Pamela titokban megszült – ezzel vádolja őt egy rajongója

Súlyos állítást fogalmazott meg Hódi Pamela egyik követője, az influenszer kapásból cáfolta. Legújabb, biciklis képe alatt vádolta meg egyik rajongója Hódi Pamelát, hogy titokban megszült. Az Instagram bejegyzéshez egy követője azt írta: “Már jó ideje előre befotózott képeket raksz ki,a 600 ezres követői átlépésre se reagáltál…..szóval…

Üdvözöljük Budapesten a Fudan Egyetemet. Tsúfos Tükör #18

A heti Tsúfos Tükör megmutatja, miért örülhetünk a fővárosban épülő kínai egyetemnek.

Kokó más néven Magyar Róbert a fekete sereg főnöke volt és életfogytig ül gyilkosságért. Küldjél egy fotótt

Orbán Kokó és Pufi. Kokó más néven Magyar Róbert a fekete sereg főnöke volt és életfogytig ül gyilkosságért. Pufi meg a L. József aki a Portik tárgyalásán azt mondta, hogy a robbantásokat Orbán rendelte meg.

Drónnal támadtak egy amerikai bázist Irakban

444.hu
-
 Ma 06:41Külföld

Az erbili reptér közelében levő támaszpontot rakétával már sokszor lőtték, drónról eddig még nem bombázták.

Látta valahol? Fővárosi kórházból tűnt el egy 50 éves nő

Blikk
-
 Ma 06:40Belföld

Egy VIII. kerületi kórházból tűnt el az 50 éves nő.

A börtönből telefonálgatott és csalt ki közel kétmillió forintot egy bűnöző

Vádat emelt a Nyíregyházi Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki elítéltként a börtönből telefonon zsarolt ki 19 embertől csaknem kétmillió forintot - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség.

Három hónapos csúcson a járvány Argentínában

Három hónapos csúcsra emelkedett Argentínában a koronavírus-járvány halálos áldozatainak napi száma szerdára: 368-an haltak meg - adta hírül az argentin egészségügyi minisztérium.

Kalászos gabonáink egyik legismertebb károsítója a Vörösnyakú árpabogár (Oulema melanopus)

SzaM
-
 Ma 06:31Állatvilág

Kalászos gabonáink egyik legismertebb károsítója a vörösnyakú árpabogár, népies nevén „vetésfehérítő bogár”. Hazai viszonylatban, a kalászosokon kívül károsít továbbá kukoricán, hélazabon, egérárpán. 3,5-5,5 mm hosszú, acélkék színezetű, lábai, előtora vörösesbarna színű. Petéik hengeresek, szimmetrikusak, a végén lekerekítettek, 0,3…

Egyedülálló átláthatóság a szerszámgépgyártásban

CNC
-
 Ma 06:30Infotech

Az Ön által gyártott alkatrészekhez szükséges szerszámgép vagy az azt kiegészítő eszköz megtalálása lehet akár egyszerű is

Friss zöldfűszerek egész évben? Sok pénzt megspórolhatsz egy saját fűszerkerttel

Só&Bors
-
 Ma 06:30Recept

Mindegy, mit főzöl vagy sütsz, minden sokkal finomabb lesz friss zöldfűszerrel készítve: a konyhából nem hiányozhat az illatos petrezselyem, a bazsalikom, a snidling és még sokáig lehetne folytatni a sort.

Aprócska méretű férfi nemi szerv néven egy szép kocsit is nehéz eladni – sírva nevetős marketingbakik

egy.hu
-
 Ma 06:30Életmód

Van az úgy, hogy a röhögés kicsit sokba kerül, főként, ha nemzetközi nagyvállalatok költséges termékfejlesztésének bonyolult és hosszadalmas folyamatai során marketingesek idézik elő, véletlenül. Elkészül egy új termék, bekopognak vele a célpiacra és puff! Nagyot szól, ahogy hasra esnek a prózai valóságban: az adott kultúrában mást jelent a…

Húsz év után véget érhet az Egyesült Államok eddigi leghosszabb háborúja

ATV
-
 Ma 06:30Külföld

A NATO kivonja az erőit Afganisztánból. Az amerikai csapatokat szeptember 11-ig viszik haza, így húsz év után véget érhet az Egyesült Államok eddigi leghosszabb háborúja. A többi érdekelt ország ezzel összhangban hagyja ott a harcok sújtotta ázsiai országot.