Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 319 hír

Maroš Žilinka lesz az új főügyész, akit a vád szerint Marian Kočner barátnője, Alena Zsuzsová meg akart gyilkoltatni

Az ellenzék erőteljes támogatásával választotta meg csütörtökön a parlament Maroš Žilinka ügyészt a főügyészi posztra. A jelölt 132 igen szavazatot gyűjtött be a voksoláson résztvevő 147 képviselőtől, a megválasztáshoz 74 szavazatra lett volna szüksége. A megválasztott főügyészt a köztársasági elnöknek kell kineveznie. Zuzana Čaputová örül,…

Döntött az igazgatóság, leváltották a Rába vezetését

Visszahívták a Rába felsővezetőit, helyükre új tagokat választott a vállalat igazgatósága, amely saját részvény vásárlásról is döntött.

Pénteken reggel dől el, hogy Haščák rács mögé kerül-e

A bazini Speciális Büntetőbíróság pénteken reggel dönt Jaroslav Haščák és Dana Arpášová vizsgálati fogságba helyezéséről – írja a Denník N.   A Penta-vezér és a korábbi SIS-es Arpášová vizsgálati fogságba helyezését az ügyükben eljáró ügyész kérvényezte.   Az ügyész szerint fennáll a veszélye annak, hogy ha szabadlábon…

Ne vezessen a halálba a vezetésünk

Nem kell elfogadni, hogy évente hatszázan halnak meg Magyarországon közlekedési balesetben – mondta az aktív Magyarországért felelős kormánybiztos.

Végre rájöttek az ENSZ-ben, hogy a marihuána totál más kategória, mint a heroin

Ez a lépés jelentős hatással lehet a globális orvosi marihuánaiparra, írja a AP hírügynökség tudósítása alapján a Telex.hu. Az ENSZ bécsi székhelyű ügynökségének közleménye szerint 27:25 arányban, egy tartózkodás mellett szavazták meg az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ajánlását, miszerint a kannabiszt és a kannabiszgyantát…

A Ferencváros játékosa nagyon őszintén beszélt: „Többet akartunk elérni ezen a meccsen…”

A Barcelona ellen hazai pályán is vereséget szenvedett a Ferencváros, melynek ugyan voltak jobb pillanatai, a katalánok esélyt sem adtak.

A totális vesztegzár újabb verzióját latolgatják Ukrajnában

Az eddig közzétett információk szerint a kormány december 24 és

„A legjobbat akartam, Schumachert kaptam”

A Haas csapatfőnöke a legendás Michael Schumacher fiáról beszélt.

A francia Kennedy akart lenni, végül író lett

A koronavírus szövődményeiben, 94 évesen halt meg Valéry Giscard d’Estaing, a francia politika ikonikus alakja.

Mikuláscsomagokkal lepte meg az óvodásokat a dunaújvárosi vezetés

A dunaújvárosi városvezetés ismét bizonyított: még a koronavírus sem gátolta meg őket abban, hogy mosolyt csaljanak a legkisebbek arcára.

A rendőrök sliccét is le akarták húzni a Szájer-féle kolbászpartin – több magyar politikus is járhatott oda

Egy lengyel lap megszólaltatta a Szájer József-féle orgia szervezőjét, David Manzheley-t – vette észre a Telex. A 29 éves férfi azt állítja, több mint két éve szervez legális melegorgiákat Brüsszelben, és állítása szerint a lengyel konzervatív politikai párt négy tagja mellett összesen kilenc olyan fideszes politikusról tud, aki jelen volt már a bu

Hollandiából hozatott drogból akarta fizetni hiteleit a férfi

A Tatabányai Törvényszék a bűnösségét beismerő férfivel szemben 6 év 10 hónap fegyház fokozatú szabadságvesztést és 5 év közügyektől eltiltást szabott ki.

Azonnali százmilliókkal segít a kormány a fideszes vezetésű csepeli önkormányzatnak

Egy a Magyar Közlönyben tegnap megjelent kormányhatározat alapján Csepel 300 millió forintot kap a magyar államtól a lakás- és helyiséggazdálkodási feladatainak támogatása céljából.

Akár rács mögé is kerülhet, aki balhézik a maszk miatt

Blikk
-
 Ma 13:26Belföld

A legmagasabb összegű pénzbüntetés 150 ezer forint, de akár elzárás is várhat arra, aki komoly fennakadást okoz.