Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 234 hír

Ittas kamionsofőrrel szemben intézkedtek a rendőrök az M1-esen, Győrnél

Ittas kamionsofőrrel szemben intézkedtek a rendőrök az M1-esen, GyőrnélGyőr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 08. 03., h - 11:16 A sávját sem tudta tartani, jobbra-balra kacsázva közlekedett az a kamionos, akit az autópálya egyik pihenőhelyére vezettek ki a közlekedési járőrök.

Behajtott egy udvarra az ittas sofőr

Behajtott egy udvarra az ittas sofőr Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 08. 03., h - 11:15 A 42 éves férfi átszakította autójával egy családi ház kapuját, majd egy melléképületbe csapódva állt meg. A debreceni rendőrök előállították.

Több ittas vezető is okozott balesetet az elmúlt 24 órában megyénk útjain

Négy anyagi kárral és négy személyi sérüléssel járó balesetről érkezett bejelentés.

Jogosítvány nélkül, ittasan borult árokba

SEBESSÉG – Forgalomból kivont autóval közlekedett Tarnaörs és Erk között.

Körözött férfit fogtak el Szombathelyen

A Szombathelyi Rendőrkapitányság munkatársai a férfit előállították.

A gyanú szerint ittasan közlekedett Szombathelyen

Büntetőeljárás indult a gépjárművezetővel szemben.

Ittas és eltiltott sofőrrel szemben intézkedtek

Duol
-
  Ma 09:00 Baleset-bűnügy

Az elmúlt 24 órában sem tétlenkedtek Fejér megyében a rend éber őrei.

Négy migránst fogtak el éjszaka Baranyában

A rendőrök négy külföldi férfit tartóztattak fel Beremend térségében.    A rendőrök hétfőn 1 óra 40 perckor négy migránst tartóztattak fel Beremend térségében. A férfiakból álló csoport tagjai szír állampolgároknak vallották magukat.  A migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt…

11 határsértőt fogtak el a rendőrök Sarkadnál

A Sarkad külterületén feltartóztatott külföldiek afgán állampolgárnak mondták magukat, de személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon, nem tudták hitelt érdemlően igazolni. Békés megyében, Sarkad külterületén 2020. augusztus 2-án 22 óra 50 perckor elfogtak a rendőrök tizenegy határsértőt. A külföldiek…

Körözött férfit fogtak el a rendőrök

Körözött férfit fogtak el a rendőrök Vas Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 08. 03., h - 07:56 A Szombathelyi Rendőrkapitányság munkatársai a férfit előállították.

A gyanú szerint ittasan közlekedett – a szombathelyi rendőrök előállították

A gyanú szerint ittasan közlekedett – a szombathelyi rendőrök előállították Vas Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 08. 03., h - 07:54 Büntetőeljárás indult a gépjárművezetővel szemben.

Fiatal lányok futtatóit fogták el a rendőrök Budapesten

Gyermekprostitúció kihasználása és más bűncselekmények miatt öt embert vettek őrizetbe a rendőrök Budapest belvárosában - közölte a rendőrség vasárnap a honlapján.

11 határsértőt fogtak el a rendőrök Sarkad külterületén

Frissítve A külföldiek illegálisan lépték át a magyar–román államhatárt Békés megyében. Tizenegy határsértőt fogtak el a rendőrök 2020. augusztus 2-án 22 óra 50 perckor, Sarkad külterületén. Nem tudták hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. A rendőrjárőrök előállították a…

Két csoportban, összesen 23 határsértőt fogtak el a rendőrök vasárnap késő este

Sarkad - Békés megyében és Bács-Kiskunban is illegális bevándorlókat tartóztattak fel.

Tizenegy határsértőt fogtak el a rendőrök Békés megyében

Tizenegy határsértőt fogtak el a rendőrök Békés megyében Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 08. 02., v - 23:30 A Sarkad külterületén feltartóztatott külföldiek afgán állampolgárnak mondták magukat, de személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon, nem tudták hitelt érdemlően igazolni.