Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 170 hír

Gyorshajtás és ittas vezetés Vásárhely környékén – a rendőrök intézkedtek

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök több gyorshajtót és egy ittas vezetőt szűrtek ki a forgalomból Hódmezővásárhely környékén.

Hét éve lejárt jogosítvánnyal vezetett ittasan a férfi, rendőrkézre került

Police
-
  Ma 13:21 Baleset-bűnügy

Hét éve lejárt jogosítvánnyal vezetett ittasan a férfi, rendőrkézre került Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 07. 09., cs - 13:21 A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Összehangolt akcióban fogták el a rablókat, akik megkötözték áldozataikat

Origo
-
  Ma 12:26 Belföld

Több helyre is betörtek, több tízmilliót raboltak össze.

Gyorshajtás és ittas vezetés - a rendőrök intézkedtek

Gyorshajtás és ittas vezetés - a rendőrök intézkedtek Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 07. 09., cs - 11:28 A Csongrád-Csanád megyei rendőrök több gyorshajtót és egy ittas vezetőt szűrtek ki a forgalomból Hódmezővásárhely környékén.

Döbbenetes számok: elképesztően sok ittas vezetőt kapcsoltak le Borsodban

Borsod24
-
  Ma 11:13 Megyei

57 ittas sofőr, emellett a kilencven közúti balesetből négyet is részeg vezető okozott az elmúlt egy hétben. A rendőrség azt írja, a nyári hónapokban fordítanak kiemelt figyelmet a közúti ellenőrzések során az ittas, vagy bódult vezetők kiszűrésére, mivel akik így vesznek részt a forgalomban, azok magas kockázati tényezőt jelentenek a biztonságos k

Ittasan dülöngélő mopedest üldöztek a rendőrök

HVG
-
  Ma 10:20 Baleset-bűnügy

A férfinak nem volt jogosítványa, a mopednek nem volt biztosítása, a sofőr ittas volt.

Ittasan, eltiltás hatálya alatt vezetett egy debreceni férfi

A körzeti megbízottak 2020. július 8-án 19 óra körül igazoltattak egy járművezetőt Debrecenben, az Erdősor utcában. Az ellenőrzés során alkoholszondát alkalmaztak a helyi lakossal szemben, ami pozitív értéket mutatott, valamint azt is megállapították, hogy a férfi nem is vezethette volna az autót, mivel jogerősen el van tiltva a járművezetéstől. Az

Ittasan lopta el a gépkocsit

Police
-
  Ma 10:05 Baleset-bűnügy

Ittasan lopta el a gépkocsit Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 07. 09., cs - 10:05 A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 30 éves férfival szemben, aki a lopott járművel egy árokba sodródott.

Félmeztelen nőket fogtak el az államfői palotánál – Nehéz lehet ilyenkor illemtudó rendőrnek lenni

Blikk
-
  Ma 10:00 Baleset-bűnügy

Ismét félmeztelen női aktivisták tüntettek Párizsban. A rendőrök elfogták őket, ami persze, nem ment könnyen, ugyanis elég nehéz egy virágcsokrot tartó, pucér nőt határozottan, ám mégis illemtudóan elkapni.

Autóval lökte fel élettársát, aki az ittas sofőr útját próbálta állni

Közúti veszélyeztetés, segítségnyújtás elmulasztása és ittas járművezetés miatt emelt vádat egy 34 éves férfi ellen a Kaposvári Járási Ügyészség, mert részegen vezetve az autójával fellökte élettársát, majd otthagyta.

Vádemelés a rendőröket sértegető ittas sofőr ellen

Azzal a legtöbb ember tisztában van, hogy ha ittasan vezeti a gépjárművet, akkor azért – az elfogyasztott alkohol mennyiségétől függően - szabálysértési vagy büntetőeljárás indulthat ellene. Ha viszont az ittas sofőr a vele szemben intézkedő rendőröket sértegetni, becsmérelni kezdni, azzal újabb bűncselekményt valósíthat meg, mégpedig a…

Rablássorozat elkövetőjét fogták el a Pest megyei rendőrök

Négy évvel ezelőtti rablássorozat támadóját fogták el a nyomozók, és közben megoldottak egy másik, tíz évvel ezelőtti, több mint húszmilliós rablást is – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.hu oldalon. A főkapitányság hosszú ideje dolgozik a 2010-ben kezdődő, Pest, Komárom-Esztergom, Bács-Kiskun és Baranya…