Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kezdődik a 8. Savaria Filmszemle Szombathelyen

Idén száz film érkezett a hazai és a Kárpát-medencében élő, a magyar kultúra értékei iránt elkötelezett alkotóktól – közölte Lovass Tibor, a Helyi Televíziók Országos Egyesületének elnöke, a Savaria Filmakadémia egyesület elnöke, a Göcsej Filmszemle és a Savaria Filmszemle alapítója.

Elszabadult indulatok és tettlegesség követte a halasi balesetet

A baleset kora este történt az 53-as főút kiskunhalasi szakaszán. A balesetben senki nem sérült meg, a mentők mégis egy sérültet szállítottak kórházba.

Késsel fenyegetőzött és tinédzsereket rabolt ki két férfi Szombathelyen: ez vár rájuk

Három rendbeli felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettében, illetve annak kísérletében, valamint kényszerítés bűntettében bűnösnek mondott ki és fegyházbüntetésre ítélt két férfit a Szombathelyi Járásbíróság – közölte az MTI-vel szerdán a Szombathelyi Törvényszék szóvivője.

Főhajtás Nagy Imre és társai emléke előtt Szombathelyen – fotók

Vaol
-
 Tegnap 20:27Megyei

Nagy Imre és mártírtársai halálának 63. évfordulója alkalmából ünnepi megemlékezés helyszíne volt délelőtt az 56-osok tere.

Most jött: halálos balest történt az 56-os főúton

Egy személyautó lesodródott az útról Várdomb térségében. A helyszínelés idejére teljes útlezárás van érvényben az érintett útszakaszon.

A Halálos iramban 10-11. egyszerre forog majd, és "rengeteg kontinenst érint"

IGN
-
 Tegnap 19:54Film

Közeleg a Halálos iramban-filmsorozat utolsó epizódja, amelyet két részre bontva mutatnak be, és a franchise visszatérő színésze szerint globális projekt lesz.

Halálos baleset történt Várdombnál

Teol
-
 Tegnap 19:50Baleset-bűnügy

Halálos baleset történt szerda kora este Várdomb és Szekszárd között.

Halálos baleset történt Várdombnál

Teol
-
 Tegnap 19:50Baleset-bűnügy

Halálos baleset történt szerda kora este Várdomb és Szekszárd között.

Halálos baleset az 56-os főúton

Halálos baleset az 56-os főúton Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 06. 16., sze - 19:35 Egy személyautó lesodródott az útról Várdomb térségében. A helyszínelés idejére teljes útlezárás van érvényben az érintett útszakaszon.

Halálos baleset az 56-os főút várdombi szakaszán

Egy személyautó lesodródott az útról Várdomb térségében. A helyszínelés idejére teljes útlezárás van érvényben az érintett útszakaszon. Személyi sérüléses balesetről érkezett bejelentés 2021. június 16-án 19 óra 14 perckor. Az

Cristiano Ronaldo fintora nagy veszteséget okozott a Coca-Colának

Cristiano Ronaldo megnyilvánulása a keddi sajtótájékoztatón jelentős kárt okozott a Coca-Cola számára. A kínos jelenetről videó is készült.

Elhunyt a monori motocross-pályán balesetet szenvedő kisfiú

Két gyerek ütközött össze a motocross-pályán vasárnap délután, most az egyik fiú édesapja osztott meg sokkoló fejleményeket az esetről.

23 milliós Audit fogtak a rendőrök - a jogosítványa is hamis volt a sofőrnek

Egy olasz állampolgárságú férfi jelentkezett kilépésre június 14-én 22 órakor egy német honosságú Audi A5 vezetőjeként Csanádpalotán. Az adattári ellenőrzés alkalmával kiderült, az autó szerepel a körözési rendszerben, azt a német hatóságok keresik. Az okmányok további vizsgálata során az egyenruhások megállapították, hogy a sofőr…

Interneten hirdette magát sofőrként, majd migránsokat csempészett egy ukrán férfi

KárpátHír
-
 Tegnap 18:31Külföld

A Magyarországon jogszerűen tartózkodó, munkahellyel rendelkező ukrán férfi közösségi oldalon

Halálos medvetámadás történt Szlovákiában

Már a boncolás is igazolta, hogy a férfit, akinek holttestét hétfőn találták meg az Észak-Nyugati Kárpátokban medve ölte meg. Ez volt az első halálos medvetámadás az országban, sérülésekkel járók viszont szinte minden évben vannak.