Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Heti horoszkóp 2021. január 25–31. – Teliholdas meglepetés

Január utolsó hete meglepetéseket tartogat mindenkinek. Neked is. Készülj fel rá, hogy valami nem a terveid szerint fog alakulni! Erre a legnagyobb esély csütörtökön, telihold napján van. Vajon észreveszed, hogy ezt hogyan fordíthatod a javadra?

Öt év alatt 11 játékos lett milliárdos az ötös lottóval

ATV
-
 Ma 08:35Belföld

Az ötös lottó forgalmi részaránya a Szerencsejáték Zrt.-nél a számsorsjátékok értékesítéséből már csak 39, a teljes árbevételből pedig 9,5 százalék, a halmozódások idején azonban továbbra is megugrik a szelvényszám - írja a Világgazdaság hétfői számában.

A halmozódások fűtik a hazai lottóforgalmat

Ahogy nő a várható főnyeremény, úgy emelkedik a feladott szelvények száma.

A halmozódások fűtik a hazai lottóforgalmat

Duol
-
 Ma 08:33Gazdaság

Ahogy nő a várható főnyeremény, úgy emelkedik a feladott szelvények száma.

A meg nem vett lottószelvény és a téves fogadási szelvény – utolsó pillanatban elúszott nyeremények

A Casinopedia összeszedte azokat a híres/hírhedt eseteket, mikor egy fogadó már karnyújtásnyira volt egy nagy nyereménytől, azonban végül mégis veszített.

Heti Horoszkóp: Merkúr retrográd

Ahogy fenn, úgy lenn. Vajon mi történik az égen ezen a héten? Mennyiben befolyásolja életünket a heti bolygóállás? Olvasd el és tervezz ennek megfelel?en!

Ittas járművezetés gyanújával állították elő a sárvári rendőrök

Ittas járművezetés gyanújával állították elő a sárvári rendőrök Vas Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 25., h - 08:16 A férfival szemben büntetőeljárás indult.

Eltiltás hatálya alatt, ittasan ült a volán mögé – a rábafüzesi határátkelőhelynél kiszűrték a rendőrök a forgalomból

Eltiltás hatálya alatt, ittasan ült a volán mögé – a rábafüzesi határátkelőhelynél kiszűrték a rendőrök a forgalomból Vas Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 25., h - 08:14 Őrizetbe vétele mellett eljárás indult a járművezetővel szemben.

Godzilla vs. Kong - Itt az irtózatos szörnyfilm előzetese!

Ha jól jön ki a lépés, az lesz az év egyik legnagyobb filmes durranása, a szörnyfilmek szörnyfilmje, mert King Kong és Godzilla nem valami cicaharcot vív. Persze a lépés nem jön ki mindig a legjobban...

Kiket és hol keresnek fel a NAV revizorai a 4. héten? – Itt a friss lista

Az ADÓtraffipax legfrissebb bejegyzéseiből kiderül, hol és kik számíthatnak nagyobb valószínűséggel operatív ellenőrzésre a január 25-én kezdődő 4. héten.

A nyolcéves kisfia szemébe nézett és elmondta neki, már csak napjaik vannak hátra együtt

Csak egy kis időt szeretett volna még együtt tölteni kisfiával Vicky Myers. A 35 év

Hiába több a diplomás nő, hátrányban vannak a munkaerőpiacon

A nők között gyakoribb szakmákban diplomával együtt is jóval alacsonyabb a várható átlagjövedelem. A férfiak által dominált informatikában például 2,1-szer magasabbak a bérek, mint amennyit mondjuk a pedagógusok kapnak.

A halmozódások fűtik a hazai lottóforgalmat

Az ötös lottóval kapcsolatos kutatás szerint a várható főnyeremény növekedésével egyre többen kapcsolódnak be a játékba.

Sportfogadásból és sorsjegyekből több pénz jön be, mint az ötöslottóból

Index
-
 Ma 07:47Gazdaság

A Szerencsejáték Zrt. bevételeinek már csak 9,5 százalékát adja az ötöslottó. Nyereményérzékeny a magyarok számsorsjátékokban való részvétele.

Hétfőtől szigorúbb érintkezési és maszkviselési szabályok vannak érvényben Ausztriában

Kétméteres védőtávolság, kötelező FFP2-maszkviselés és heti szintű tesztelés számos szakma képviselői számára. Január 25-től szigorúbb járványellenes szabályok határozzák meg a mindennapokat országszerte.