Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Startol a SpaceX és Nasa közös űrrepülésének második kísérlete, kövesse itt és most, élőben

Mint korábban megírtuk, a NASA és a SpaceX közös űrrepülést tervezett szerdára, amely hatalmas mérföldkőnek ígérkezett az USA űrprogramjában, ugyanis újra amerikai földről, amerikai űrhajóval indultak volna amerikai űrhajósok a Nemzetközi Űrállomásra, az időjárás miatt mégsem jött össze a kilövés.

Itt az űrhajózás 2020-as történelmi eseménye - élő

Infostart
-
  Ma 21:05 Tudomány

Ezúttal jók az időjárási körülmények a fellövéshez. Cikkünk frissül, az élő videók alatt olvashatnak a legfrissebb eseményekről.

Ma este lesz a SpaceX elhalasztott kilövése – itt követheted

A történelmi eseményt a rossz időjárási körülmények miatt fújták le, ma éjjel azonban véglegesen útjának indulhat a techcég missziója.

Itthonra is érkezik az Alex Rider-tévésorozat

SG
-
  Ma 20:16 Film

A Sony vette meg itthonra az Alex Ridert.

Itt vannak az ötös lottó 22. heti nyerőszámai és nyereményei

Az ötös lottó nyerőszámai a következők. Joker-telitalálatra 68.258.570 forintot fizetnek.

Vasárnap tartják meg a dohányzásmentes világnapot

A cél, hogy ráirányítsák a figyelmet a dohányzás ártalmaira, egyben a káros szenvedélyről való leszokás fontosságára.

Itt van a torták Audrey Hepburn-je!

NLC
-
  Ma 19:10 Recept

Rupáner konyhája szerint ez a finomság sosem megy ki a divatból.

Itt követheted élőben, ahogy a SpaceX embert küld az űrbe (remélhetőleg)

Ha minden jól megy, akkor 9 év után hamarosan újra amerikai űrhajósok hagyhatják el a Föld atmoszféráját, hogy megvessék lábukat a Nemzetközi Űrállomáson.

Húzós menetrend-változás lesz pünkösd vasárnap, hétfőn: itt a pontos ütemterv

Pünkösd vasárnap és hétfőn, 2020. május 31-én és június 1-jén a fővárosi közösségi közlekedési járatok az ünnepnapokon, illetve munkaszüneti napokon érvényes menetrend szerint indulnak. Az M3-as metró a két ünnepnapon a Nagyvárad...

Matovič: Legyünk óvatosak, a koronavírus továbbra is itt ólálkodik közöttünk

Körkép
-
  Ma 18:00 Határtalan

Szlovákia pillanatnyilag az egyik legszabadabb fejlett ország a világon a COVID-19-el kapcsolatos megszorító intézkedések szempontjából, jelentette ki Igor Matovič. A kormányfő szerint azonban szem előtt kell tartanunk, hogy a veszély továbbra is itt ólálkodik közöttünk.   “Szlovákia egészségügyi szempontból csillagos egyes Európában,…

Ittasan vezetett egy quadot a zalaszentmihályi sofőr – balesetet lett a vége

A 43 éves zalaszentmihályi férfi összeütközött egy személyautóval. A zalaegerszegi rendőrök befejezték a baleset körülményeinek vizsgálatát.

Szobrot kapott Gombóc Artúr, itt várja a csokikat

A csokiimádó kövér madár Tihanyban kapott egy miniszobrot, no és persze csokit. Naná, hogy Balaton szeletet. Nincs olyan gyerek, aki ne ismerné, a kedves, ám annál ducibb mesehős, Gombóc Artúrt. A szeretetreméltó kismadár most szobrot kapott Tihanyban, a bencés apátsági templom felé vezető Pisky sétányon. Alkotója, Kolodkon Mihály…

Meddig tart a hitelfizetési moratórium? - itt vannak a válaszok a legfontosabb kérdésekre

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő négy fontos, a járvánnyal kapcsolatos témában válaszolta meg az emberek kérdéseit a Kormányinfó Pluszban.

Különleges Magánpark: itt az év minden napján virágzik valami

RTL Klub
-
  Ma 17:18 Bulvár

Merczel György 47 évvel ezelőtt édesanyja nyomdokaiba lépve kezdte rendezgeti udvarát, azóta három szomszédja is rábízta a kertet, így a kertészmérnök már több mint félhektár területen gazdálkodik.