Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Mit tud a trianoni menekültekről? Itt tesztelheti!

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 23:49 KülföldRMDSZ

A Nemzeti Múzeum a Nemzeti összetartozás napja alkalmából egy helyre gyűjtötte kapcsolódó online tartalmait.

Itt az ideje újra ellenőrizni a horoszkópodat. A csillagjegyed 30 évente változhat

Blikk
-
  Tegnap 23:42 Ezotéria-horoszkóp

Még azok is tisztában vannak a csillagjegyükkel, akiket amúgy nem érdekel az asztrológia és sokan szkeptikusan közelítik meg a témát, mondván egyáltalán nem igaz rájuk a leírás, amit a sajátjukra vonatkozóan olvasnak.

Zöldkötvény: itt vannak a részletek

MFor
-
  Tegnap 21:16 GazdaságÁllamadósság

Ahogy arról az este folyamán beszámoltunk, Magyarország 1,5 milliárd euró értékben bocsátott ki kedden úgynevezett zöldkötvényt. Az Államadósság Kezelő Központ közzétette a kibocsátás pénzügyi tudnivalóit.

Agárdi Szilvi a TikTok-on - és az Én Vagyok Itt!-ben!

Petőfi Live
-
  Tegnap 21:10 Színes

Én vagyok Itt! - szerda este is 21:10, M2 Petőfi Tv!

Pécstől Szombathelyig háromszori átszállással - itt a MÁV nyári menetrendje

HVG
-
  Tegnap 20:39 Gazdaság

A Közlekedő Tömeg szerint ezer sebből vérzik az életbe lépése előtt mindössze 3 nappal korábban nyilvánosságra hozott menetrend. A területért felelős államtitkár menesztését követelik.

Mindjárt itt van a Digitális jólét!

Városi Kurír
-
  Tegnap 19:55 Vélemény

Csak még egy kicsit várni kell rá. Míg korábban a kreatív lopás szinonimája volt az útépítés és vasútfejlesztés – került, amibe került, addig manapság már egyre kifinomultabb módszerekkel lehet irányítottan állami, európai pénzt kivonni a rendszerből. Erre a most divatos koronavírus-járvány miatti befektetés ösztönzés mellett az informatika bármely

Itt a magyar zöldkötvény - 1,5 milliárd euróért adtak el

Jó ideje a levegőben lógott az első magyar zöldkötvények kibocsátása, a koronavírus járvány miatt viszont a tavasz elejére tervezett kibocsátás elcsúszott. Kedden este ugyanakkor Varga Mihály pénzügyminiszter bejelentette, hogy 1,5 milliárd euró értékben bocsátott ki Magyarország ilyen értékpapírt.

Trianon: Kocsis-Cake azt kérte, hogy a kormány rendelje el országosan Karácsony-javaslatát, itt a válasz!

Elutasította a kormány nevében Dömötör Csaba államtitkár a parlamentben a Párbeszédes Kocsis-Cake Olivio kérését, hogy a kormány saját hatáskörben rendelje el országosan - amit Karácsony Gergely Budapesten már megtett -, hogy Trianon századik évfordulóján június 4-én fél 5-kor legyen egyperces néma emlékezés. Az ellenzéki…

Kényelmes erotika: autósmozi után itt az autós sztriptízbár –

BorsOnline
-
  Tegnap 19:30 Autó-motor

A gyorséttermek kocsis kiszolgálását és az autósmozi ötletét ötvözi az az új

Itt az ideje, hogy a Facebook tisztázzon ezt-azt

Teljesülnek a politikai semlegesség követelményei? Van egy tippünk!

Maradj itthon, és jó lesz nektek – Avagy hogyan lehet az idei a család legemlékezetesebb nyara?

Famiily
-
  Tegnap 18:45 Életmód

Két szakértő - akik egyben édesanyák is - siettek a segítségünkre, hogy ellássanak minket tanácsokkal a legújabb Mesélj, Anyukám! podcast beszélgetésben azzal kapcsolatban, hogyan lehet itthon, belföldön idén nyáron a járvány után is csodálatos, emlékezetes nyarunk.

Magyar orvos végzett a világon először tüdőtranszplantációt aktív koronavírusos betegen – itthon nem hagyták érvény…

Egy budakalászi magyar orvos végzett a világon először transzplantációt aktív koronavírusos betegen. Lang György jelenleg Bécsben gyógyít, Magyarországon egészen egyszerűen nem hagyták érvényesülni.   Egy 45 éves kétgyerekes családanya volt az első olyan koronavírus-pozitív beteg, akin tüdőátültetést végeztek el. A pácienst Lang…

Már okostelefonról is működik a számlázás: itt az ingyenes app

Már elérhető a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) saját fejlesztésű mobilapplikációja, amivel a számlák mobiltelefonon is kiállíthatók. Az alkalmazás letöltése és használata is ingyenes, automatikusan teljesíti a kötelező adatszolgáltatást.