Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Keddtől lehet jegyet venni a Magyar Kupa döntőjére

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szombaton közölte, hogy kedden 10 órakor indul a jegyértékesítés a Magyar Kupa szerdai döntőjére, amelyen – a kormány döntését követően, rendkívüli óvintézkedések mellett – korlátozott számban a kispesti és a mezőkövesdi szurkolók is jelen lehetnek a Puskás Arénában.

Itt a kormány eldugott meglepetése, a „rabszolgatörvény 2.0”

Borsod24
-
  Ma 14:36 Belföld

Sikerült belecsempészni egy a munkaidőkeretre és munkaidő elszámolási időszakra vonatkozó rendelkezést a veszélyhelyzet megszüntetése utáni helyzetet meghatározó törvényjavaslatba. A kormány a hét elején bejelentette, hogy június végével megszűnik a veszélyhelyzet, ezzel pedig a rendeleti kormányzás, az ezalatt hozott döntések egy…

A friss és ízletes magyar földieper a legjobb választás

Az esemény célja, hogy arra biztassa a fogyasztókat, keressék a közvetlenül a termelőtől származó friss, biztonságos, magyar termékeket és élelmiszereket.

A friss és ízletes magyar földieper a legjobb választás

Az esemény célja, hogy arra biztassa a fogyasztókat, keressék a közvetlenül a termelőtől származó friss, biztonságos, magyar termékeket és élelmiszereket.

Riasztó dolog derült ki a magyar munkaerőpiacról

A 35-54 évesek tartanak leginkább attól, hogy a koronavírus-járvány kedvezőtlen hatásai miatt veszélybe kerül a munkahelyük. A szakmunkások és betanított munkások közül aggódnak a legtöbben, a területi eloszlást nézve pedig Kelet-Magyarországon érzik a legkilátástalanabbnak a helyzetet - derül ki egy friss felméréséből.

Kedden lehet jegyet venni a Magyar Kupa-döntőre

Örülhetnek a szurkolók, de résen kell lenniük.

Orbán: a magyar futball maga a művészet

Orbán Viktor úgy fogalmazott, hogy "a magyar futball alapvetően a zseniális megsejtések és ihletettség története", vagyis maga a művészet.

Korlátozott számban lehet jegyet venni a Magyar Kupa döntőjére

De legalább a Honvéd és a Mezőkövesd szurkolói is ott lehetnek a Puskás Arénában.

Egy újabb glitch teszi tönkre a meccseket: ha ezzel találkoztok nagyon vigyázzatok!

Metabro
-
  Ma 14:26 Gaming

Egy új hiba került elő, ami könnyen az életedbe kerülhet!

Itt a műtrágya-jelentés

Egy százalékkal, 52 milliárd forintra mérséklődött az első negyedévben értékesített műtrágya nettó árbevétele az előző év azonos időszakához képest, a műtrágyaárak átlagosan 10 százalékkal voltak alacsonyabbak – derült ki a NAIK Nemzeti Agrárgazdasági Kutatóintézet honlapján közzétett jelentésből. A jelentés szerint a műtrágya-forgalmazók…

Újraindulnak az emlő-, méhnyak, vastagbél-és végbélszűrések Magyarországon

Index
-
  Ma 14:25 BelföldJárvány

Csak a járványügyi szabályoknak megfelelő, meghatározott számú beteget fogadnak a szűréseken egyelőre.

Benyújtották: szép csendben elképesztően sok túlórát varrhatnak a magyarok nyakába a veszélyhelyzet után

Portfolio
-
  Ma 14:19 Gazdaság

A Vasas Szakszervezeti Szövetség elfogadhatatlannak tartja azt az új, készülő jogszabályt, amely szerint a munkaidőkeret vagy elszámolási időszak 24 hónap legyen.

Kedden indul a jegyértékesítés a Magyar Kupa-döntőre

Néhány hete még elképzelhetetlennek tűnt, mégis nézők előtt küzdhet meg a Honvéd és a Mezőkövesd.

Gyurcsány szerint itt az idő túllépni Trianonon

24.hu
-
  Ma 14:16 Belföld

A Demokratikus Koalíció elnöke a Facebookon osztotta meg, mit gondol ő és a pártja a száz évvel ezelőtt aláírt békeszerződésről.

Koronavírus: így könnyítik a magyarok hazatérését

Megkönnyíti a magyar állampolgárok hazatérését Bulgáriából egy most hatályba lépett kormányrendelet - mondta a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetője a szombati online sajtótájékoztatón.