Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Terrorban tartják a hajléktalanok a kispesti panel lakóit – itt a teljes videó!

A lakók folyamatosan háborúznak az önkényes házfoglalókkal, akik törnek-zúznak a házban és késsel fenyegetik az ott élőket.

Elfogták a férfit, aki augusztusban ittasan gázolt el egy járőrt Sopronban

A 42 éves boszniai-hercegovinai állampolgár idén augusztusban egy vele szemben történt rendőri intézkedés közben elsodort autójával egy soproni járőrt.

Csokimikulás teszt: itt vannak az eredmények

NLC
-
 Ma 15:06Karácsony

Tejes, töltött, paleo, ét, retró. Gombóc Artúr üzemmódba kapcsoltunk, és megkóstoltuk az idei csokimikulás felhozatalt. Teszteltünk, ettünk, pontoztunk! Jöjjön a végeredmény!

Ittasan vezetett Szombathelyen – a rendőrök előállították

A Szombathelyi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított a férfival szemben.

Itt a lista: ebbe fektet a világ egyik leggazdagabb embere, Warren Buffett

Az intézményi befektetőknek negyedévente be kell jelenteniük az általuk kezelt vagyon változásait az amerikai tőzsdefelügyelet felé, ennek eredményeként láthatjuk a világ legnagyobb és legsikeresebb alapkezelőinek vásárlásait és eladásait, vagyis, hogy hogyan gondolkodnak, mibe fektetnek a profik. Warren Buffett cége, a Berkshire…

Itt a kormány hatpontos gazdaságvédelmi terve

A pénzügyek intézését segítő javaslatokról döntöttek a gazdaságvédelmi operatív törzs ülésén.

Nem utaznak a tesztversenyre a rövidpályás gyorskorcsolyázók: ezért kell itthon maradnia a magyar csapatnak

A sportolók és a szakmai stáb tagjai közül is sokan betegeskednek a rövidpályás gyorskorcsolyázóknál, ezért a válogatott nem utazik el Hollandiába, ahol decemberben részt vett volna egy tesztversenyen.

Szijjártó Péter: jövőre először jelenik meg cseppfolyósított gáz az itthoni ellátásban

Komoly előrelépést jelent Magyarország gázellátásában, hogy elkezd üzemelni Horvátországban Krknél az a terminál, amely cseppfolyósított gázt képes fogadni - mondta a külgazdasági és külügyminiszter, miután tárgyalt Kadri Simsonnal, az Európai Bizottság energiaügyi biztosával.

Itt a végeredménye Tóth Andi híres lábszéttevős fotózásának

Filmsor
-
 Ma 14:38Szex

Micsoda hírek!" - írta új fotója mellett Tóth Andi.

Itt a jövő: robotok lesznek a pszichológusaink?

Elle
-
 Ma 14:37Kultúra

Létezik-e olyan módszer, melynek segítségével kitörölhetjük és újraírhatjuk negatív tapasztalatinkat anélkül, hogy bárki előtt fel kéne tárnunk legszemélyesebb titkainkat? Igen és nem, mondja Domján András, hipnoterapeuta

Itt a hatpontos pénzügyi csomag

A Magyar Bankszövetség és a tárca javaslataira építve hat intézkedést fogadott el az operatív törzs kedden, ezek mindegyike egyszerűbbé, olcsóbbá, és gyorsabbá teszi a pénzügyek intézését – jelentette be Varga Mihály pénzügyminiszter a gazdaságvédelmi operatív törzs ülését követően.

Megjelent a Poco M3, itt a OnePlus Nord N100 vetélytársa

A Xiaomi Európában piacra dobta a Poco M3-at, amely a cég legújabb alsó középkategóriás telefonja lett.

Jogosulatlan pénzügyi tevékenységet végzőkre csapott le az MNB

A jegybank megtiltotta számukra, hogy jogosulatlan pénzügyi közvetítői, illetve követelésvásárlási tevékenységet végezzenek.

Döntött a kormány: itt vannak a legújabb járványügyi intézkedések

Varga Mihály pénzügyminiszter kedden délután bejelentette a legújabb, a koronavírus-járvány miatt meghozott gazdasági intézkedéseket. Hat olyan javaslatról döntött a Gazdaságvédelmi Operatív Törzs, amely egyszerűbbé, gyorsabbá és olcsóbbá teszi a pénzügyek intézését – jelentette be Varga Mihály. A hat pont: Az Operatív törzs…