Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Itt a hálaadás, nem nyitnak ki ma az amerikai tőzsdék

Elérkezett az egyik legfontosabb ünnep a tengerentúlon, november negyedik csütörtökjén a hagyományoknak megfelelően hálaadást ünnepelnek az amerikaiak. Az ünnepnap alatt és holnap délután is zárva tartanak az Egyesült Államok tőzsdéi.

The Grief – Megjelent az első lemezük

Fémforgács
-
 Ma 08:00Zene

Horizon’s Fall címmel adta ki első lemezét az ír death/doom metalos The Grief. A Corr Mhóna, a For Ruin és a Soothsayer egyes tagjai alkotta banda a korai ’90-es évek brit doom éráját hozza vissza kilenc dalos lemezén.

Beültünk az első hazai Suzuki Swace-be: mit tud a 8 milliós Toyota Corolla testvér?

HVG
-
 Ma 07:59Autó-motor

Testközelből ismerkedtünk meg a normál hibrid hajtásláncú új Suzukival, amely kicsit olcsóbb mint az alapját adó Toyota és kiterjesztett garanciát vállalnak rá.

Szentesi Zöldi László: Aki nem itt fizet adót, nem is magyar?

Ha kívülállóként állsz hozzá nemzeti ügyeinkhez, akkor nem vagy magyar.

Itt a futball legújabb tornája: jön az Arab Kupa

444.hu
-
 Ma 07:46Foci

A FIFA új versenyére 22 ország nevezett.

Nap képe: Az idei első téli túra Torockónál

Erdély egyik legszebb vidékére beköszöntött a tél, néhány túrázó az első hó tiszteletére megmászta a Székelykőt. További látványos fotók!

Gabriela Spanic barátja ittasan vezetett nálunk

Gabriela Spanic régi jó barátja nem tudta, hogy Magyarországon zéró tolerancia van, ittas vezetés miatt kapcsolták el a rendőrök.

Itt a háziorvosi béremelésről szóló kormányrendelet

Az alapellátásban dolgozó orvosok és szakdolgozók is béremelésben részesülnek 2021-ben, írja a Portfolio a Magyar Közlöny nyomán.

Csütörtöktől a postákon a nyitásnál elsőbbséget biztosítanak a 65 év felettieknek

Csütörtöktől az ország összes postáján a nyitást követő egy órában elsőbbséget biztosítanak a kiszolgálásban a 65 év felettieknek, ezért az idősek számára a Magyar Posta azt javasolja, hogy közvetlenül nyitás után érkezzenek, többi ügyfelüktől pedig türelmet kérnek.

Itt van a titkolt metrójelentés: rozsdásodás, orosz szabványok, gondatlan kivitelezés, balesetveszélyes ülések

Nyugtalanító eredményre jutottak az orosz metrókocsi-beszerzését vizsgáló szakértők. A Népszava megszerezte a titkolt jelentést. Alkalmatlan anyagok használata, elavult felfüggesztési rendszer, visszatérő rozsdásodás, tucatnál is több sorozatos meghibásodás, ügyetlenül megvalósított, ideiglenesnek szánt megoldások, orosz szabványok,…

Egyre több kapszulás kávét fogyasztanak itthon

Oldalas
-
 Ma 06:37Recept

Évente mintegy 13,4 milliárd forintot költenek a magyarok kapszulás kávéra a Nielesen adatai szerint, a piackutató számait ismertető Costa Coffee közleménye szerint tavaly a kapszulás kávék értékbeni részesedése a kiskereskedelmi kávéforgalomból már 23 százalékos volt. Az adatok alapján 2019-ben Magyarországon mintegy 1200 tonna, közel…

Felújítana állami pénzből? Itt vannak a pontos részletek

Készülhetnek a lakásfelújításra, akik jövőre állami támogatást is igénybe vennének hozzá. Megjelent végre a kormányrendelet a részletekről, így már pontosan kalkulálható, mire kapható az 50 százalékos, legfeljebb 3 millió forintos állami ajándék.

Káslert elsodorta a járvány – Többféle olvasata is lehet a kormány döntésének

A veszélyhelyzet idejére átveszi a belügyminiszter a magyar kórházrendszer irányítását – derült ki egy friss kormányrendeletből.