Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A magyar kultúra napja alkalmából tartottak megemlékezést Badalóban (videó)

A református egyházközség presbitériuma és KMKSZ helyi alapszervezete által rendezett hagyományteremtő ünnepi alkalmon Sápi Zsolt lelkész a magyar kultúra megőrzésének fontosságára hívta fel a figyelmet.

Ittas járművezetés gyanújával állították elő a sárvári rendőrök

Ittas járművezetés gyanújával állították elő a sárvári rendőrök Vas Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 25., h - 08:16 A férfival szemben büntetőeljárás indult.

Hiába gyűlölik a kritikusok, rákattantak a hazai nézők a Netflix fantasy sorozatára, mely a Lupint is legyűrte

Mafab
-
 Ma 08:15Film

Újabb hétvége, újabb Netflix-kedvenc Magyarországon. A legnagyobb streaming szolgáltatónál nem könnyű a királyok élete, hiszen közönségkedvencek jönnek és közönségkedvencek mennek. Ha egy-egy sorozat vagy film néhány napnál tovább az élen tud maradni, akkor az már nagyon nagy teljesítmény. Bemutatója után jó ideig A…

Eltiltás hatálya alatt, ittasan ült a volán mögé – a rábafüzesi határátkelőhelynél kiszűrték a rendőrök a forgalomból

Eltiltás hatálya alatt, ittasan ült a volán mögé – a rábafüzesi határátkelőhelynél kiszűrték a rendőrök a forgalomból Vas Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 25., h - 08:14 Őrizetbe vétele mellett eljárás indult a járművezetővel szemben.

Godzilla vs. Kong - Itt az irtózatos szörnyfilm előzetese!

Ha jól jön ki a lépés, az lesz az év egyik legnagyobb filmes durranása, a szörnyfilmek szörnyfilmje, mert King Kong és Godzilla nem valami cicaharcot vív. Persze a lépés nem jön ki mindig a legjobban...

Mely vitamin növeli a tüdőgyulladás kockázatát dohányosoknál?

Az idősebb, dohányos férfiak az E vitamin hatására nagyobb valószínűséggel kapnak tüdőgyulladást – derül ki egy friss kutatásból.

Kiket és hol keresnek fel a NAV revizorai a 4. héten? – Itt a friss lista

Az ADÓtraffipax legfrissebb bejegyzéseiből kiderül, hol és kik számíthatnak nagyobb valószínűséggel operatív ellenőrzésre a január 25-én kezdődő 4. héten.

Idén elkezdődik a szintetikus géperdők telepítése, melyek elnyelhetik a világ szén-dioxid-szennyezését

Rakéta
-
 Ma 08:00Tudomány

A légköri szén-dioxid koncentráció tavaly májusban, az év eleji csökkenés ellenére, rekordot döntött, átlépte a 417 ppm határt. A világon három olyan cég van, mely sikeresen épít a CO2-ot a levegőből kivonó gépeket. Idén csatlakozik hozzájuk a világ első mechanikus fájával a negyedik vállalkozás is, melyet a szén-dioxid-leválasztás, és -tárolás…

Két bejelentés előtt álló videojátékot is kiad 2021-ben az Xbox Game Studios

A jelek szerint közel sem alakul annyira unalmasan az Xbox Series X 2021-es játékfelhozatala ahhoz képest, mint amit korábban sokan vártak, lévén kiderült, hogy két bejelentés előtt álló videojátéka is van az Xbox Game Studios-nak. A hír egyelőre csak részben hivatalos, de LinkedIn profilok igazolják, így például Dave Morga...

Videón, ahogy Romániában elkezdett egy síelőt üldözni egy medve

A Brassótól délre fekvő Predeal egyik sípályáján történt, hogy egy arra tévedő medvének fogócskázni támadt kedve.

Ilyen mélyponton még nem volt a Chelsea csatára

Rangadó
-
 Ma 07:42Foci

Timo Werner képtelen gólt szerezni, de Frank Lampard kiállt mellette.

Gameplay jelenetekkel megpakolt videón a Werewolf: The Apocalypse - Earthblood

A friss anyag többek között arról mesél, hogy mennyire komplex lények a vérfarkasok a játék világában.

Charlie végre életműdíjat kapott: A feleségem és az édesanyám nélkül nem lehetnék itt!

A hagyományos, nyári időpont helyett január 23-án, a Duna TV kétórás showműsorában adták át ötödik alkalommal a Petőfi Zenei Díjakat. A Petőfi Rádió és az M2 Petőfi TV névadóját, Petőfi Sándort formázó szobrokat 12 kategóriában kapták a hazai könnyűzene legjobbjai.