Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ittas vezetőkkel szemben intézkedtek a rendőrök Csongrád-Csanád megyében

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök több mint hatvan ittas vezetőt szűrtek ki a forgalomból az elmúlt hetekben. Hétfőn három esetben volt pozitív az alkoholszonda.

Horrorbüntetés, Airbnb-szabályozás, kukában a fesztiválszezon – itt a Pesti Hírlap

Hogy értékelik Duda lengyel elnök újrázását az elemzők? Mi volt a Bónusz Brigád csődtárgyalásán? -25 ezer forintba is fájhat egy doboz málna a 11-esen, ha rosszkor áll meg a kocsijával -A lengyel Andrzej Duda elnök marad, és az elemzők szerint folytatja a konfrontatív politikáját -A kormány lefújhatja a fesztiválszezont teljesen -Nem fogadták el a

Dömötör: már 400 ezernél jár a nemzeti konzultáció

Rendkívül nagy az érdeklődés a nemzeti konzultáció iránt – állítja a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára. Dömötör Csaba egy parlamenti napirend előtti kérdésre adott válaszában jelentette be, hogy a hétfő reggeli összesítés alapján már 396 ezren kitöltötték a kérdőívet. Szerinte mindez azt bizonyítja, hogy aktuális, fontos és…

Dömötör: már 396 ezren kitöltötték a nemzeti konzultációs kérdőívet

Dömötör Csaba elmondta, a nemzeti konzultációban világos képet ad majd arról, hogy melyek a magyarok által leginkább támogatott intézkedések.

Járvány és digitalizáció: nem csak a home office miatt változik meg az életünk

VG
-
  Ma 17:00 Vélemény

A legtöbb magyar cégnél, úgy tűnik, nem ideiglenes a digitális átalakulás, hanem, divatos kifejezéssel élve, „az új normális” része.

A Pamír főútnál jobb kedvcsináló nem kellhet egy zarándokúthoz

Roadster
-
  Ma 17:00 Színes

A világ második legmagasabban fekvő útján végigmenni nem lehet kisebb kaland, mint lenyomni hosszában az elsőt.

Tolvaj madárba harapott egy bedrogozott férfi: nem adta a kajáját

Gyorséttermi szendvicsére repült rá a sirály, a férfi azonban nem adta, sőt, visszaharapott. Letartóztatták. Az angliai Plymouthban riasztották a helyi hatóságokat a hallatlan támadás miatt. Persze nem a sirályt, hanem az agresszív férfit vonták felelősségre. Egyrészt, mert az ő bűne nagyobb volt, és ráadásul be is volt drogozva, másrész a madár…

Népszava: a kormány nem adja oda az önkormányzatoknak ígért 200 milliárdos mentőcsomagot

Ehelyett adósság várhat rájuk. Köddé vált az önkormányzatok mentőcsomagja. Június elején még arról beszélt Gulyás Gergely kancelláriaminiszter, hogy a települések 200 milliárd forintos hitelkeretet kapnak, ha megszorulnak a válsághelyzet hatásai miatt, majd váratlanul kivették a jövő évi költségvetésből a lehetőséget és azóta semmit nem…

Dömötör: már több százezren kitöltötték a nemzeti konzultációs kérdőívet

Rendkívül nagy az érdeklődés a nemzeti konzultáció iránt, és bár még messze a feladási határidő, de a hétfő reggeli összesítés alapján, már 396 ezren kitöltötték a kérdőívet – jelentette be a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Nem tetszik Márki-Zaynak, hogy Karácsony hárítja a miniszterelnök-jelöltséget

Klubrádió
-
  Ma 17:00 Vélemény

Nem kellett volna eltolnia magától az ellenzéki kormányfő-jelöltség lehetőségét – véli Márki-Zay Péter Hódmezővásárhely polgármestere. Reméli, jövőre még változik a helyzet.

A csalódott Racing Point szerint a Renault óvása nem lesz sikeres

Úgy vélik, hogy a francia istálló rosszul informált, mivel az ő autójuk szabályos.

A beruházó nem érti, miért baj, ha luxusszállodát építene a tatai Öreg-tó partjára

Szombaton tömegek demonstráltak a beruházás miatt. A beruházó Avalaon értetlenül áll a tiltakozás előtt és politikai ügyről beszél.

Assassin's Creed Valhalla: Bármikor megváltoztathatod a karaktered nemét

Eddig erre még egyetlen Assassin's Creedben sem volt lehetőséged.

Így lehet pofátlanul olcsó is egy villanyautó: ha ezeket betartod, nem jársz pórul vele

A hazai támogatásoknak hála igencsak megiramodott az e-autó piac Magyarországon. És az új autók sikerei bizony mára már odáig vezettek, hogy sokan már cserélik régebbi járműveiket, ami megnyitotta az utat a használt e-járművek felé.