Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Itt a lista: ezekre az állatokra vadásznak legtöbben Magyarországon

A vadászati idény az a naptári időszak, ami a vadászati éven belül kijelöli az egyes vadfajok vadászatának idejét. Mutatjuk az aktuális listát.

Koronavírus: terjed Magyarországon az angol mutáns, új részletek derültek ki a hazai helyzetről

Az Angliában, Dél-Afrikában és Brazíliában egymástól függetlenül létrejött SARS-CoV-2 vírusvariánsok eltérő mutációs mintázataikban közös tulajdonságként létrejött az N501 jelzésű mutációs változás is. Hogy mit jelent ez a gyakorlatban, hogyan jelent meg Magyarországon, és mit jelent ez mindannyiunk számára, arról a Virológia Pécs, közösségi…

Miért néz állandóan kelet felé az érett napraforgó? Magyar kutatók megfejtették!

Az ELTE, a Hamburgi Egyetem és a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) kutatói a korábbi elképzeléseket is magába foglaló környezetoptikai magyarázatot találtak arra, hogy a Nap égi mozgását már nem követő érett napraforgóvirágzat miért néz állandóan kelet felé.

Itt a vakcina, mégsem halad az oltás - mi lehet ennek az oka?

ATV
-
 Ma 13:57Belföld

December 26-án érkezett meg Magyarországra a Pfizer vakcina első adagja, így év végén el is kezdték az egészségügyi dolgozók oltását. Utánuk jönnek a szociális ellátásban dolgozók, utána a 60 év felettiek, aztán a rendvédelmi szervek dolgozói, majd azok a 18-59 évesek, akiknél fennállnak a fokozott kockázatot jelentő társbetegségek, ezután a…

Magyar kormány: elhibázott és lehetetlenül lassú a brüsszeli vakcinabeszerzés - Ha ez így megy tovább még egy jó dara…

Brüsszeli forrásból kevesebb mint félmillió ember beoltására elegendő vakcina érkezik Magyarországra március végéig az M1 aktuális csatorna kormányzati forrásból származó információi szerint.

Emmi: életbe lépett a hajléktalan embereket védő “vörös kódot”

Be kell fogadniuk a szociális intézményeknek a hajléktalanokat, ha a szállók és melegedők megteltek. Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetője a várható nagy hidegre tekintettel elrendelte a hajléktalan emberek életét védő úgynevezett vörös kód kiadását – jelentette be a tárca szociális ügyekért felelős államtitkára szombaton…

Önkéntes a koronavírus elleni oltás Magyarországon, csak biztonságos vakcinával lehet oltani

Origo
-
 Ma 13:51Belföld

A brüsszeli beszerzésből érkező vakcinák nagyon lassan érkeznek.

Fidesz: a Gyurcsány-párt a magyar emberek életét veszélyezteti

Gyurcsány Ferenc pártja a magyar emberek életét veszélyezteti – reagált a DK vakcinaellenes petíciójára a Fidesz.

Választás, itt és Amerikában - Hetes stúdió

Meglepő, vagy talán nem is annyira meglepő következményekkel járt az amerikai elnökválasztás. Itthon az ellenzék előválasztással próbálkozik. Ez a műsor kulcsszava: választás.

Ez a szupercuki kisállat lett az Év Emlőse 2021-ben Magyarországon

A rejtőzködés nagymestere: a nyári – hátán barna, hasán világos – bundáját havas teleken szinte teljes testén hófehérre cseréli, csak a farka vége marad még ekkor is fekete.

Döntött a kormány: Magyarország nem vár Brüsszelre

Ha Brüsszelre várnánk, csak szeptember végén lehetne feloldani a korlátozásokat.