Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Itt a hideg, mínusz 10 foknál is hidegebb lehet

Alon
-
  Tegnap 22:37 Időjárás  16 hír a témában

Hideg téli idővel kezdődik a hét többfelé havazással, néhol akár mínusz 10 fokig is hűlhet a levegő.

Újabb milliárdokat fordít a kormány turistaházak felújítására

HírTV
-
  Tegnap 22:33 Belföld 

A pénzen az állami erdőgazdaságok osztoznak, de egyes települések abban bíznak, hogy nekik is jut a támogatásból.

Ittlakunk.hu 2017 top 10: ezeket olvastátok tavaly a legtöbbet

Ittlakunk
-
  Tegnap 21:16 Budapest 09. ker 

Összeszedtük, hogy melyik ferencvárosi híreket olvastátok a legtöbbet tavaly. Az első helyen egy durva verés áll, de azért nem csak negatív cikkeket olvastatok sokat. Íme a tavalyi toplista:Ha látjátok őket, szóljatok a rendőröknek: életveszélyesen megvertek egy embertMetrófelújítás: szerdától erre számíts az Üllői útonGázolt a metró a Nagyvárad…

A szerb kormány jelezte, befogadnak annyi menekültet, amennyit az EU kvótái előírnak

444
-
  Tegnap 20:46 Külföld  Bevándorlás Menekült

Jelenleg is 4000 menekült él az országban, ami még nem is tagja az EU-nak.

Magyar kormánytámogatással költözhettek új székházba ausztriai magyar szervezetek

Globoport
-
  Tegnap 20:31 Külföld  Ausztria Telefon

Több mint 10 millió forintos kormányzati támogatással költözhetett új székházba az Ausztriai Magyar Pedagógusok Egyesülete (AMAPED) és több más magyar szervezet az osztrák fővárosban - mondta Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár vasárnap Bécsből telefonon az MTI-nek.

Kormányon a Fidesz már nem kifogásolja a külföldi cégek győzelmét

HírTV
-
  Tegnap 20:26 Gazdaság 

Milliárdokkal épülnek drágábban az autópályák a becsült költségnél.

Magyar kormánytámogatással költözhettek új székházba ausztriai magyar szervezetek

Magyar Idők
-
  Tegnap 20:19 Külföld  Ausztria Telefon

Több mint 10 millió forintos kormányzati támogatással költözhetett új székházba az Ausztriai Magyar Pedagógusok Egyesülete (AMAPED) és több más magyar szervezet az osztrák fővárosban – mondta Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár vasárnap Bécsből telefonon az MTI-nek.

Elszaporodtak itthon a hódok

Napi
-
  Tegnap 20:02 Gazdaság  Balaton

Újra elterjedtek a hódok a Dunántúlon. Az egyik településen "kitermelték a fákat az önkormányzat helyett" - írja az atv.hu.

Rogán: a kormánynak van listája az illegális bevándorlást segítő szervezetekről

A magyar kormánynak, hatóságoknak van listája azokról a szervezetekről, akik az illegális bevándorlást propagálják, jó dologként állítják be, ráadásul jogi segítséget nyújtanak ahhoz – mondta Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a Kossuth Rádió Vasárnap Újság című műsorának adott interjúban. A tárcavezető elmondta,…

Jön a plusz 10 fok - itt az előrejelzés

Hideg téli idővel kezdődik a hét többfelé havazással, néhol akár mínusz 10 fokig is hűlhet a levegő. A hét további részében is többször várható csapadék, de némileg melegszik az idő, többfelé plusz 10 fok is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből.

Inkább itthon maradtak

Szabad Föld
-
  Tegnap 18:57 Életmód 

Hogy az enyhe telek milyen felfordulást okoznak a vonuló-áttelelő madarak életében, annak a madarászok a megmondhatói. A mostani december-január különösen jelentős változásokat hozott: az eredetileg a déli országokban telelő madarak tömegesen gondolják meg magukat, s nálunk vészelik át ezt az időszakot.

Itt a döntés: nekifutnak az újabb német nagykoalíciónak - feltételekkel

A német Szociáldemokrata Párt Bonnban tartott rendkívüli kongresszusán a küldöttek 56 százaléka a két kereszténypárttal folytatandó koalíciós tárgyalások megkezdése mellett döntött. A tényleges tanácskozások felvételére adott engedély azonban komoly feltételeket is tartalmaz. Események és várható menetrend.

Példátlan, ami most itthon történik

Napi
-
  Tegnap 18:22 Gazdaság 

Ígéretes kilátásokkal zárult 2017 az építőipar számára, 2018 elején pedig tovább javult a hangulat, a várakozások nem változtak érdemben, a GKI építőipari bizalmi indexe januárban a decemberi szintet mutatta. A megkötött szerződésekkel lekötött periódus átlagos hossza a felmérés történetében először nőtt 6,2 hónapra - közölte lapunkkal a…