Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Johnson: A jövő héten életbe lép a többfokozatú készenléti rendszer

Ugyanakkor a kormány eredeti tervei alapján a jövő héten kinyithatnak a nem alapvető szükségleti cikkeket árusító boltok és a szabadidős létesítmények azokban az angliai országrészekben, amelyek nem a legmagasabb szintű koronavírus-készenléti fokozat hatálya alatt lesznek – jelentette be hétfőn Boris Johnson brit miniszterelnök.

Itt a bejelentés: a magyar hátterű Anthony Blinkent jelöli amerikai külügyminiszternek Joe Biden

Az anyja, apja és felesége révén is erős magyarországi kötődéssel rendelkező Anthon Blinkent (fenti képünkön jobbra) jelöli külügyminiszteri tisztségre Joe Biden megválasztott amerikai elnök. Biden mellette több más kulcsfontosságú személy jelölését is bejelentette a hétfő esti órákban.

Itt vannak a részletek az idősek vásárlási idősávjáról

Délután meg is jelent az idősek vásárlási idősávjáról szóló kormányrendelet. A változtatások keddtől érvényesek.

Idősek vásárlási idősávja: itt vannak az intézkedés részletei

​Kedd 0 órától hétköznapokon (hétfőtől péntekig) 09.00 óra és 11.00 óra között, illetve hétvégén (szombaton és vasárnap) a 08.00 óra és 10.00 óra közötti időszakban vásárlási idősávot kapnak az idősek.

Itt a Kormányrendelet! Ezekre az üzletekre vonatkozik csak az idősek vásárlási idősávja

Időskorú honfitársainkra vonatkozó védelmi intézkedések a következők:

Ő itt Lena Spanks, a kerek keblű anime-rajongó szépség

Nuus
-
 Ma 19:18Szex

Lena Spanks két dolgot imád: a vegán ételeket és az animét. És hát szuperül néz ki, főleg bikiniben...

Keddtől él az idősek vásárlási sávja, itt vannak a részletek

Vagyis hogy pontosan mikor és mely üzletekbe mehetnek vásárolni a 65 év felettiek.

Árverésre kerül a lemez, melyet John Lennon dedikált a gyilkosának

Kétségtelenül a legbizarrabb árverésre került popkulturális ereklye, amiről mostanság hallottunk.

Itt vannak a pontos részletek az idősek vásárlási idősávjával kapcsolatban

Kedd 0 órától hétköznapokon (hétfőtől péntekig) 09.00 óra és 11.00 óra között, illetve hétvégén (szombaton és vasárnap) a 08.00 óra és 10.00 óra közötti időszakban vásárlási idősávot kapnak az idősek. Mint arról korábban beszámoltunk, újabb, a járvány lassítását és az idősek védelmét szolgáló intézkedés lép életbe. A kormány elfogadta az Idősek…

Koronavírus a briteknél: fontos döntést jelentett be Boris Johnson

A jövő héten a kormány eredeti tervei alapján kinyithatnak a nem alapvető szükségleti cikkeket árusító boltok és a szabadidős létesítmények azokban az angliai országrészekben, amelyek nem a legmagasabb szintű koronavírus-készenléti fokozat hatálya alatt lesznek – jelentette be hétfőn Boris Johnson brit miniszterelnök.…

Itt a rendelet az idősek vásárlási sávjáról

Megjelent hétfő este a Magyar Közlöny legfrissebb számában az idősek vásárlási sávját tételesen rögzító kormányrendelet, amely szerint hétköznap reggel 9 és 11 óra között, illetve hétvégén reggel 8 és 10 óra között csak a 65 éven felüliek tartózkodhatnak a boltok területén, míg az ezen kívüli idősávban is vásárolhatnak, de akkor más…

Megvan az új helyszín, itt játssza az Eb-meccseit a magyar válogatott

Kolding városában játssza csoportmérkőzéseit a magyar női kézilabda-válogatott a jövő csütörtökön kezdődő dániai Európa-bajnokságon, amelynek szervezői hétfőn megkapták a kormány engedélyét a torna önálló lebonyolítására.

Ha Mészáros Lőrinc meglátná a sárbogárdi új-Balatont, rögtön felhúzna itt egy szállodát

2020 a Maszk éve, nem tudjuk még, meddig tart a második (járvány) hullám és lesz-e harmadik, de közben mással is illene foglalkozni a képviselőinknek.  

Itt vannak a részletek az idősek vásárlási idősávjáról

A kormány újra bevezeti az idősek vásárlási idősávját. A részletekről most a Kormányzati Tájékoztatási Központ közölt összefoglalót.