Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Itt az Adományház fogasa, ahonnan elvihetsz egy kabátot, ha szükséged van rá

A Rákosmenti Adományház Egyesület a hidegre való tekintettel, "télikabát" akcióval segíti Rákosmente lakosait.A Ferihegyi út 36. szám alatt található Adományház gépjármű behajtójánál, - magánterületen - található fogasukról "vigyél egy kabátot, de hagyj másnak is" jelleggel választhatnak maguknak a rászorulók. A fogason sapkákat és sálakat…

Itthon is perelhető a Facebook, a Google vagy az Amazon

A magyar vállalkozások számára is kedvezően döntött az EU bírósága azzal, hogy a nemzetközi cégek perlését a velük szerződő vállalkozás országában is lehetővé tette a versenysértésből fakadó károk megtérítése érdekében – közölte a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) az MTI-vel.

Kevesebb híradó, több vígjáték, szex helyett pornó – Így változtak a tartalomfogyasztási szokásaink a vírus hatására

WMN
-
 Ma 17:00Életmód

Te mit vettél észre magadon, hogyan változtatta meg a tartalomfogyasztási szokásaidat az elmúlt fél év?

A politika kéjes oldala: szexbotrányok itthon és külföldön

A szexbotrányok végigkísérik a demokratikus politikát. Ezekből válogattunk a teljesség igénye nélkül Silvio Berlusconitól a füzesabonyi polgármesterig, aki tévedésből saját szexvideóját vitte vissza a helyi kölcsönzőbe.

A Smer egy Matovičot buktató népszavazást akart hirdetni, a parlament meg nem

A népszavazás keretében arra kérdeznének rá, vajon az állampolgárok egyetértenek-e azzal, hogy a parlament egy alkotmánytörvény elfogadása által lerövidítse a választási ciklust, és 2021. június 30-ig előrehozott választásokra kerüljön sor. A Smer-SD a javaslatot a koronavírus-világjárvány elleni küzdelmet jellemző káosszal indokolja. Az…

Itthonról is perelhetők a nemzetközi óriáscégek

Az Európai Unió Bírósága a hazai vállalkozások számára is jelentőséggel bíró, kedvező döntést hozott: a versenysértésből fakadó károk megtérítése érdekében a legnagyobb külföldi platformok is perelhetők a velük szerződő vállalkozás tagállamában - olvasható a GVH honlapján.

Mindenki nagyon ideges: döntő pillanathoz ért a Brexit-tárgyalás, de a tagállamok sem mindenben értenek egyet

Az ablak a brexitt-tárgyalások előtt rendkívül gyorsan zárul, és ha csütörtökre nem látunk tisztábban, akkor fel kell készülni egy vészhelyzeti forgatókönyvre - mondta szerdán az uniós nagykövetnek Michel Barnier, az EU brexit-ügyi főtárgyalója.

Itt lehet majd jelentkezni a vakcinára

Hamarosan azonban megjelenik a Vakcinainfo.gov.hu oldalon egy felület, ahol az igényeket jelezni lehet. A lakossági igényeket szeretnék felmérni, hogy megtervezhessék a lakossági oltást.

GVH: a hazai vállalatok is perelhetik itthon a külföldi „óriásokat”

Az Európai Unió Bírósága a hazai vállalkozások számára is jelentőséggel bíró, kedvező döntést hozott: a versenysértésből fakadó károk megtérítése érdekében a legnagyobb külföldi platformok is perelhetők a velük szerződő vállalkozás tagállamában - olvasható a GVH honlapján.

Vádemelés az ötven méteren menekülő ittas sofőrre

Még októberben történt a különös eset Kiskorpádon, pedig csak igazoltatni szerették volna a rendőrök a 33 éves helyi férfit.

Elképesztő, amit a párjáért tett a magyar híresség

Ripost
-
 Ma 16:15Bulvár

Róka Adri képes volt csak azért hajnali négy órakor felkelni, hogy friss reggelit készítsen Kabát Petinek.

Úgy érzed, azonnal itt a vég? - Ez állhat a rettegésed hátterében

Life
-
 Ma 16:03Bulvár

Időnként erős szívdobogás, mellkasi fájdalom, szédülés és ezzel együtt félelemérzés tör rád? Arra gondolsz, azonnal itt a vég? Valószínű, pánikrohamaid vannak vagy - ha ez gyakran előfordul - pánikbetegségben szenvedsz. Azonban mielőtt ebben biztos lennél, érdemes kivizsgáltatnod magad, hogy a fizikai megbetegedés lehetőségét kizárd. Ha…

Itt lehet majd a koronavírus elleni védőoltásra jelentkezni

Life
-
 Ma 16:03Egészség

Müller Cecília elárulta, a kormány külön weboldalt hoz létre, ahol bárki jelezheti, hogy igényt tart a koronavírus elleni vakcinára.