Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

„Itt nem fogtok mulatni” – Így reagál a 2020-as évre a békebeli magyar jazzt manouche swinggel ötvöző Canarro

Papageno
-
 Ma 20:19Zene

A tradicionális gipsy jazz, másnéven a manouche swing műfajára épülő Canarro zenekar legújabb projektje egy szilveszteri koncerttel kezdődött, amelynek lényege „40 perc tömény szomorkodás, reflektálva a 2020-as évre”, tudtuk meg Szakál Tamástól, az együttes hegedűs-énekesétől. Online megtekinthető „Szomorú Szilveszteri koncertjük”…

Gyász: elhunyt Szabó Lászlóné Márta, óbudai óvodavezető

Szabó Lászlóné, Márta, az óbudai Cseresznyevirág Művészeti Óvoda tagóvodájának vezetője életének 59. évében elhunyt."Márta 2011 őszétől dolgozott kerületünkben, először a Cseresznyevirág Művészeti Óvodában óvodapedagógusként. Már ekkor szívügye volt a tehetséggondozás, amelyet kiváló szakemberként mindvégig folytatott is.…

László Imre: leszálló ágban van a járvány

A korlátozásokat még nem lehet feloldani, de könnyítéseken már lehetne gondolkodni. Az emberek nem szeretik a bezártságot, és féltik az egzisztenciájukat.

Egyelőre nem enyhítenek az intézkedéseken

Predrag Kon elmondta, hogy elégedett a polgárok vakcina iránti igényével. 

Itt a legújabb divat: lyukas lesz a ruha

Ripost
-
 Ma 19:21Belföld

Nagyon szuper az idei tavaszi-nyári trend. A szűk ruhákba vittek egy kis izgalmat a tervezők. Ebben tényleg minden nő őrülten szexi lehet.

Nagy László: „Készen állunk a franciákra”

10perc.hu
-
 Ma 18:36Sport

A magyar válogatott csapatvezetője elárulta, a keret tagjai egészségesek, mindannyian önbizalommal és bizonyítási vággyal telve várják a találkozót.

Franciaországban egyelőre nem lesz újabb karantén

Emmanuel Macron francia államfő nem tervezi, hogy megszólal a védelmi tanács szerdai ülése után.

Franciaországban egyelőre nem lesz újabb karantén

Emmanuel Macron francia államfő nem tervezi, hogy megszólal a védelmi tanács szerdai ülése után – jelezte az elnöki hivatal, ami arra utal, hogy a kormány egyelőre nem tervezi egy újabb karantén kihirdetését.

Búcsúzunk Szabó Lászlóné tagóvoda-vezetőnktől – A gyermekek között érezte igazán otthon magát

Óbuda
-
 Ma 18:17Belföld

Szomorú kötelességünknek kell eleget tennünk, amikor hírül adjuk: Szabó Lászlóné, Márta, a harmadik kerületi Cseresznyevirág Művészeti Óvoda tagóvodájának vezetője életének 59. évében elhunyt. Kollégái folytatják példamutató óvodapedagógusi és tehetséggondozó munkáját.

Szerb embercsempészt állított bíróság elé az ügyészség

A Bicskei Járási Ügyészség gyorsított eljárás keretében kezdeményezte annak a szerb férfinak a felelősségre vonását, aki 2021 januárjában illegális bevándorlókat fuvarozott Magyarországon az osztrák határ felé.

Eddig őzikék jártak itt, most buldózerek

Telex
-
 Ma 17:59Belföld

Karácsony előtt kezdték letarolni a Szilas-tónál fekvő természetvédelmi területet. Az önkormányzat kisajátítással próbálta megakadályozni a fairtást, de a föld maradt magántulajdonban. Hiába tűnik külső szemlélőként pusztításnak, érvényes hatósági engedélyekkel újítják fel Budapest egyik utolsó vizes élőhelyét.

Franciaországban egyelőre nem lesz újabb karantén

A védelmi tanács szerdán értékeli ki, hogy milyen hatása volt a szigorított kijárási tilalomnak, az államfő azonban nem tervez újabb bejelentést az ülés után.