Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Magyarország 100 év alatt sem tudott felzárkózni? Itt a válasz!

Portfolio
-
  Ma 05:45 Gazdaság

A magyar gazdaság elmúlt 100 évének teljesítményét tekintette át a most megjelent Statisztikai Szemlében a Közpinti Statisztika Hivatal korábbi és jelenlegi főosztályvezetője. A gazdaság szerkezetének átalakulása mellett azzal is foglalkoztak, hogy Magyarország fel tudott-e zárkózni ebben az időszakban a fejlettebb országokhoz.

Különleges verseny várhat Fucsovics Mártonékra Amerikában

Ripost
-
  Ma 05:40 Sport

A tervek szerint augusztus 31-én rajtol el az amerikai nyílt teniszbajnokság (US Open). A legendás Grand Slam-torna lebonyolítása alaposan megváltozhat, ami a magyar sportolókat is érinti.

Ebben a besorolásban minden benne van, amitől undormány a hazai közlekedési kultúra

Igen. BMW! Ne haragudjatok kedves normálisan közlekedő BMW-sek, Dani, Te se, akit BMW-sként hőssé avattunk kis híján, persze jogosan, mert…

Itt a javaslat: az EU parlamentje és az EKB közösen játszhatják ki a német alkotmánybíróság döntését

Portfolio
-
  Tegnap 22:31 Gazdaság

Furfangos megoldással állt elő egy német európai parlamenti képviselő a lehetletlennek tűnő helyzet megoldására, amelyet a német alkotmánybíróság döntése idézett elő az EKB eszközvásárlásával kapcsolatban. A javaslat szerint nem a német parlamentnek, hanem az Európai Parlamentnek kell magyarázó nyilatkozatot kérnie az EKB-tól, hiszen…

Itt vannak a Luxor 23. heti nyerőszámai és nyereményei

Alon
-
  Tegnap 21:21 Megyei

A Luxor nyerőszámok a következők:

Megnyerte hazai edzőmérkőzését a Kolozsvári CFR

Székelyhon
-
  Tegnap 21:18 Sport

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a bajnokság újraindulása előtt a címvédésre törekvő Kolozsvári CFR, szombaton késő délután 2–1-re nyert a Nagyszebeni Hermannstadt ellen.

NB II: itt a vége, visszavonul a Békéscsaba kapusedzője

NSO
-
  Tegnap 21:15 Foci

A labdarúgó NB II-ben szereplő Békéscsaba kapusedzője, Hanyecz János visszavonul a profi labdarúgástól és a jövőben a békéscsabai akadémián pályagondnoki feladatokat lát majd el – számolt be róla a klub honlapja.

Hazai fejlesztéssel óvnák a madarakat az áramütésektől

Új technikai megoldással védik a nagy testű madarakat mostantól Hortobágy település közelében. Az új rendszert egy éven át tesztelik.

Ilyen különleges tulipánt még nem láttál

NLC
-
  Tegnap 20:34 Otthon

A hűsítő fagylalthoz hasonlatos tulipán igazi különlegességnek számít. Te ismered?

Itt a döntés, ami miatt hosszú időre búcsút inthetünk az olcsó benzinnek

Infostart
-
  Tegnap 20:05 Gazdaság

Hiába volt egy ideig 300 forint alatt is a literár, az árfelverő hatású döntést az OPEC+ közösség szombaton meghozta.

Egyre könnyebben lehet elektromos autóhoz jutni itthon és Európában is

Egyre könnyebben lehet elektromos autóhoz jutni itthon és Európában is. Németországban például a duplájára emelték a 40 ezer eurónál olcsóbb modellek támogatását, Franciaországban a cégek ötezer eurós kedvezményt kapnak. Magyarországon pedig akár két és fél millió forintos támogatás is igényelhető, ha új elektromos autót…

Itt a bejelentés: rengeteg magyar melóst érint ennek a korlátozásnak a feloldása

Németországban a járványkezelés eredményesnek bizonyult, ez pedig megadja a lehetőséget arra, hogy a kormány megszüntesse a személyforgalomra vonatkozó korlátozásokat - közölte a külgazdasági és külügyminiszter szombaton közösségi

Különleges formájú terepjárókat épít egy besenyszögi mester

Szoljon
-
  Tegnap 20:00 Megyei

A besenyszögi pék különleges hobbijáról már korábban is írtunk, bámulatos találékonyságának köszönhetően egy tucatnál is több járművet épített meg.

Űrhadosztály, Rick és Morty, újra kinyithatnak a hazai mozik

Jövő TV
-
  Tegnap 20:00 Vélemény

A netflixes Űrhadosztály gúnyt az amerikai elnökből és Elon Muskból is, de ez kevés ahhoz, hogy felérjen az előd, az Office szintjére. A Rick és Morty viszont még mindig a legjobb animációs sorozat. Podcast!

Itt vannak az ötös lottó 23. heti nyerőszámai és nyereményei

Alon
-
  Tegnap 19:57 Megyei

Az ötös lottó nyerőszámai a következők.