Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 171 hír

Csütörtöki forgalomkorlátozások Budapesten

Csütörtöki forgalomkorlátozások Budapesten Budapesti Rendőr-főkapitányság2021. 01. 28., cs - 05:59 A mai napon, 2021. január 28-án delegáció, és járványügyi intézkedések miatt forgalomkorlátozás lesz Budapest VII., X., és XIV. kerületében.

Meghibásodott egy vízvezeték a kis Budain, vízhiány és forgalomkorlátozás várható

Feol
-
 Tegnap 19:33Megyei

A vízelfolyás mértéke valamint a 20 órakor életbe lépő kijárási korlátozás okozta csekélyebb gépjárműforgalom miatt a hibaelhárítást 20 óra 30 perckor kezdik meg.

Zavartalanul haladhat a forgalom a 2-es számú főúton

Police
-
 Tegnap 19:12Baleset-bűnügy

Zavartalanul haladhat a forgalom a 2-es számú főúton Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 27., sze - 19:12 Megszűnt a félpályás útlezárás a nógrádi elágazónál.

Nem teljesen egyezik a tesztelt és a végül forgalomba kerülő orosz vakcina összetétele

Nem teljesen egyezik a tesztelt és a végül forgalomba kerülő orosz vakcina összetétele - erről írt a Népszava. A portál értesülései szerint ezt hiába kifogásolták szakértők az orosz szer hazai engedélyezése előtt, a vakcina mégis megkapta az engedélyt. A magyar gyógyszerészeti hatóság szerint ők minden kérdést és aggályt tisztáztak a gyártóval. A…

A csilláron és a kapcsolótáblán is folyik a víz egy miskolci társasházban, ami már egy hónapja folyamatosan beázik

SzMo
-
 Tegnap 17:35Belföld

Több lakás már lakhatatlanná vált, de a lakók szerint a ház közös képviselete képtelen normálisan megjavíttatni a tetőt.

Meredek információ: klinikai teszten vizsgált orosz vakcina nem egyezik a forgalomba került vakcinával

Az orosz Szputnyik V esetében a kisebb adagokban és a tömegtermelés során készülő vakcina nem teljesen egyezik, vagyis a klinikai vizsgálatok alatt nem ugyanolyan összetételű készítménnyel dolgoztak, mint ami most forgalomba kerülhet – a Népszava értesülései szerint ezt is kifogásolták szakértők az orosz oltóanyag hazai…

Forgalomba kerül az otthon is használható Covid-gyorsteszt

Ujjbegyvérből azonosítja be a teszt a fertőzöttséget.

Csak 2023 végén állhat forgalomba a 777X, a Boeing rekord veszeséget jelentett

AIRportal
-
 Tegnap 16:04Cégvilág

Újabb jelentős csúszást jelentett be a Boeing a 777X programban, többek közt ennek költsége miatt is a gyártó hatalmas mínuszt könyvelhetett el a tavalyi évre.

Forgalomkorlátozás lesz március végéig az M1-es autópályán

Az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán a 168-as kilométerszelvényben lévő MÁV Jánossomorja-Hegyeshalom vasútvonal és Bányató feletti híd dilatációs szerkezetét* javítják a Magyar Közút Nonprofit Zrt szakemberei. A munkálatok várhatóan március végéig tartanak majd, ezalatt a hídon váltakozó sávzárásokra és…

Március végéig forgalomkorlátozásra kell számítani az M1-es autópályán

Alon
-
 Tegnap 14:35Megyei

Március végéig fogalomkorlátozásra kell számítani.

Népszava: Más Szputnyik V kerülhet forgalomba, mint amit teszteltek

Kiderült néhány részlet a magyar szakértők fenntartásairól. A klinikai vizsgálatban nem ugyanolyan összetételű készítménnyel dolgoztak, mint ami most forgalomba kerülhet, vagyis a kisebb adagokban és a tömegtermelés során készülő vakcina nem teljesen egyezik az iratok szerint – a Népszava értesülései szerint ezekre a felvetésekre is…

Bérczesi Robi meglepő bejelentése: „Öt hónapja és huszonegy napja vagyok tiszta” – Húsz év kemény drogozásáról v…

Blikk
-
 Tegnap 14:02Bulvár

Meglepő bejegyzéssel jelentkezett Bérczesi Róbert a Facebook-oldalán. Az énekes őszintén írt a függőségéről. Korábban az a hír járta, már évekkel ezelőtt letette a drogokat, most viszont azt állítja, alig 6 hónapja tiszta.