Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 486 hír

Idén is elmarad a Glastonbury zenei fesztivál

ma.hu
-
 Tegnap 22:30ZeneFesztiválok

A szervezők tavaly még abban a reményben döntöttek a rendezvény törléséről, hogy idén pótolni lehet az elmaradt fesztivált.

Fogyasztóvédelem: megújította együttműködését az Itm, a Gvh és az MNB

Megújította a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok kiszűrését célzó együttműködési megállapodását az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM), a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) és a Magyar Nemzeti Bank (MNB) – közölte a jegybank és a GVH csütörtökön az MTI-vel. A megállapodást, amely a fogyasztókkal…

Az idén se készüljön a Glastonbury fesztiválra

Infostart
-
 Tegnap 20:44Kultúra

Mert elmarad, ahogy tavaly is. Az ok nyilvánvaló.

A koronavírus elleni vakcina kidolgozója, Karikó Katalin lesz idén Szeged díszpolgára

Szeged minden évben egyetlen díszpolgárt avat a város napján, május 21-én. Karikó Katalin arról tájékoztatta Botka László polgármestert, hogy személyesen veszi át Szeged város kitüntetését.

Idén is megmérettetné magát a tavalyi Tündérszépek nógrádi legszebbje

Nool
-
 Tegnap 19:45Megyei

A tavalyi Tündérszépek országos döntőjében a salgótarjáni Torják Gerda képviselte megyénket. A salgótarjáni lány a versenynek köszönhetően sok tapasztalatot, és új barátokat is szerzett, ezért idén is fontolgatja, hogy ismét megmérettetné magát.

Ezek a témák határozzák meg idén az Európai Uniót

Az Alapjogokért Központ sajtótájékoztatót tartott, melyen Kovács Attila, a Központ európai uniós kutatás műhelyének projektvezetője és Kurucz Orsolya az EU kutatási műhely projektvezető-helyettese a 2021-ben az Európai Unió előtt álló kihívásokat értékelte.

Online ünnepeljük az idén a magyar kultúra napját

A magyar kultúra napját idén az online térben ünnepeljük január 22-én. 1823-ban, ezen a napon tisztázta le és jelölte meg dátummal Kölcsey Ferenc a Himnusz kéziratát Csekén. Az évforduló minden évben alkalmat ad arra, hogy nagyobb figyelmet szenteljünk gyökereinknek, évezredes hagyományainknak. Az emlékezésben és együtt…

Az ellenzéki polgármesterek maguk kilincselnének a vállalkozásoknál az iparűzési adóért

Ellenzéki városvezetők mondták el egy kerekasztal-beszélgetésen, milyen lehetőségeik vannak a túlélésre. 

Idén megkezdődik a Zagyva feletti új híd építése Jászberényben

Szoljon
-
 Tegnap 19:00Belföld

Idén folytatódnak az út töltésépítési, pályaszerkezeti és vízépítési munkálatai, továbbá megkezdődik a Zagyva-folyó feletti híd kivitelezése.

Idén is meghirdették a Túzok Vándorkupát

A Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság 2021-ben is meghirdeti a Túzok Vándorkupa alkotói pályázatát a működési területén található települések általános- és középiskolás diákjai részére.

15 vezetett túrát tervez idén Mórahalom

A korábbi évekhez hasonlóan idén is együttműködésre hívta partnereit a mórahalmi TDM szervezet a vezetett túrákhoz, garantált programokhoz kapcsolódóan.

Idén online lesz elérhető a Finn Filmnapok programja

Tizedik alkalommal rendezik meg a Finn Filmnapokat, a vetítéseket azonban idén a Távmoziban láthatja a közönség.

"Nekem ez jutott" - Tóth Andi megmutatta, idén milyen nyaralásra telt neki

Noizz
-
 Tegnap 17:39Bulvár

A helyszín ugyanis ezúttal a kád volt, ami nem egy kis Heves megyei termálmedencés települést takar, hanem szó szerint Tóth Andi kádját.

Idén kéthetente Pilinszkyvel tölthetjük az estéinket

Januártól kéthetente jelentkezik a videósorozat, ami közelebb hozza Pilinszky sokrétű költészetét.

Idén érettségiztek? Ezzel az ingyenes appal már most elkezdhetitek a gyakorlást

Eduline
-
 Tegnap 17:12Karrier

Idén sem lesz egyszerű a felkészülés azoknak, akik érettségizni fognak májusban. A hónapok óta otthonról tanuló végzősöknek jól jön egy kis segítség, ehhez most pár ingyenes appot választottunk, amivel extra segítséget kaphattok a vizsgák előtt.