Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 90 hír

Koronavírusos lett a szociális ügyekért felelős államtitkár

Magyar Hang
-
 Tegnap 21:36Belföld

Fülöp Attila erről egy Facebook-bejegyzésében írt.

Nem szabad átpolitizálni a vakcina kérdését, mondta a külügy államtitkára

De aki támadja a kínai és orosz vakcina beszerzését, az brüsszeli lobbiérdekeket képvisel. De beszélt a német köztévé egyik műsoráról is.

Szijjártó államtitkára szerint Orbán kigúnyolása is a migrációról szól

A vakcinakérdést nem szabad átpolitizálni, aki ezt teszi, felelőtlen és ostoba – jelentette ki a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára hétfőn az M1 csatornán. Menczer Tamás azt mondta: a betegek arra vágynak, hogy meggyógyuljanak, az egészségesek pedig arra, hogy…

Idén is babacsomaggal ajándékozza meg a nemzetpolitikai államtitkárság a külhoni újszülötteket

Idén is babacsomaggal ajándékozza meg a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága azokat a külhoni kisgyermekes családokat, akiknél újszülött érkezett 2019-ben vagy 2020-ban, és a szülők igényelték a 2018 óta a határon túli magyarság számára is elérhető anyasági támogatást. Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség…

Rogán Antal korábbi helyettes államtitkára lett a Nemzeti Koncessziós Iroda elnöke

Hallgassa meg a legfrissebb híreket, tényleg csak pár perc! A közélet, gazdaság aktuális híreiről, a társadalmat érintő változásokról röviden szól a friss hírek podcastunk.

Rogán lemondott helyettes államtitkára került a kaszinókat kezelő Nemzeti Koncessziós Iroda élére

Csonka Ernő lett a szeptemberben létrehozott Nemzeti Koncessziós Iroda (NKI) elnöke – írja a Privátbankár. Az Iroda a Miniszterelnöki Kabinetiroda háttérintézménye, vagyis Rogán Antal kabinetfőnök felügyelete alá tartozik. A döntés azért bír jelentőséggel, mert az NKI dönthet a trafikok vagy a kaszinók üzemeltetéséről. Csonka Ernő lett a…

Rogán lemondott helyettes államtitkárához kerülnek a kaszinópályázatok

Csonka Ernő a Miniszterelnöki Kabinetiroda gazdasági ügyekért felelős helyettes államtitkára volt korábban.

Rogán Antal volt helyettes államtitkára ül a Nemzeti Koncessziós Iroda élére

Csonka Ernő lett a szeptemberben létrehozott Nemzeti Koncessziós Iroda (NKI) elnöke -vette észre a kormányzati portálon a Privátbankár. Az NKI a Miniszterelnöki Kabinetiroda háttérintézménye, fő feladata pedig a kaszinó-koncessziós szerződések megkötése lesz. A kaszinók kizárólagos állami gazdasági tevékenységnek számító…

Rogán korábbi helyettes államtitkára vezeti a Nemzeti Koncessziós Irodát

Csonka Ernő tölti be a kaszinó koncessziókkal is foglalkozó szervezet vezetői posztját.

Rogán Antal korábbi helyettes államtitkára lett a kaszinókoncessziókat kiíró iroda elnöke

Csonka Ernő vezeti a Nemzeti Koncessziós Irodát, ami a Miniszterelnöki Kabinetiroda háttérizménye, vagyis Rogán Antal kabinetfőnök felügyelete alá tartozik.

Rogán volt helyettes államtitkára ül a Nemzeti Koncessziós Iroda élére

Az új szerencsejáték-koncessziós pályázatokat valószínűleg a 2022-es választások előtt elbírálják, az új szerződések pedig akár 2034-ig is érvényesek lehetnek.

Rogán Antal lemondott helyettes államtitkára került a Nemzeti Koncessziós Iroda élére

A háttérintézmény fő feladata a kaszinó-koncessziós szerződések megkötése.

Rogán Antal volt helyettes államtitkára ül a Nemzeti Koncessziós Iroda élére

A Miniszterelnöki Kabinetiroda ellenőrzése alá kerültek a kaszinó-koncessziók, még a következő választások előtt megköthetik az új szerződéseket.

Rogán Antal lemondott helyettes államtitkára vezeti a Nemzeti Koncessziós Irodát

Megvan a Nemzeti Koncessziós Iroda elnöke, aki már jól ismerheti Rogán Antalt, hiszen például a helyettes államtitkára is volt korábban.