Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 195 hír

Beregi: Isten nagyon szerette Józsit, ezért vette magához

Ripost
-
 Ma 05:50Bulvár

Sas József kérlelhetetlen főnök volt, ugyanakkor fantasztikus barát is, aki mindenki problémáját igyekezett megoldani. Így emlékszik rá Beregi Péter...

Tegnap is ma mentem haza – Berecz András és barátai műsora

Énekek, megindító mendemondák nagy kezű, tág torkú, deli ifjakról és mozgalmas fehérnépekről.

Tanárok, urak – Malonyai Péter publicisztikája

NSO
-
 Tegnap 23:22Vélemény

 A rá jellemző udvariassággal figyelmeztetett levelében dr. Szomolányi Gy. István, hogy elfeledkeztünk a szomorú hírről: december 20-án elhunyt B

Az idén a szakképzés lehet a befutó

Magyar Szó
-
 Tegnap 22:49Külföld

A középiskolák közül az idén ismét a gimnázium és a szakmatanulás előnyeit ötvöző technikumi képzés lehet a legnépszerűbb, amely egyszerre csábít fix havi ösztöndíjjal és érettségi bizonyítvánnyal, sőt bizonyos esetekben még egyetemi kreditekkel is – írta szombati számában a Magyar Nemzet.

Beregi Péter Sas Józsefről: "halálával megszűnt létezni a politikai kabaré!"

Legendás barátság és a cseppet sem könnyű műfaj szeretete fűzte Sas Józsefhez Beregi Pétert, aki minden kabaréban ott állt a színpadon vele. A színművész úgy véli: Jóska halálával megszűnt létezni a politikai kabaré!

ITM: több mint tízezer tonna illegális hulladékot számoltak fel eddig a Tisztítsuk meg az országot! programban

A kormány 2020 februárjában hirdette meg a Klíma- és Természetvédelmi Akciótervet, melynek egyik fontos célja Magyarország megtisztítása az évek alatt felhalmozódott illegális hulladéktól.

Egy ITM-es prezentáció alapján nem választható lehetőség a további egyetemek magánosítása

Az eddig ismerteken kívül a Dunaújvárosi Egyetem alapítványi fenntartásúvá válását is tényként kezeli egy az Innovációs és Technológiai Minisztériumban készített prezentáció, ami a hvg.hu-hoz is eljutott. Február elején már a kormány, majd az Országgyűlés is rábólinthat az iskolák átalakítására.

Berecz András érkezik a Nemzeti StreamPad-ra holnap este

Január 18-án 19 órától Berecz András Tegnap is ma mentem haza című zenés estje lesz látható online formában a Nemzeti Színház műsorán, melynek keretén belül igazi klasszikus mulatozásnak lehetnek részesei a nézők. Berecz András Kossuth-díjas énekes, mesemondó, népmesegyűjtő, folklórkutató és előadóművész. Az első dalokat…

Romániában numerológiai tanfolyamokra küldték a tanárokat

Romániában a számmisztika segítségével tanulja majd több száz tanár, hogyan kezelje jobban a gyerekeket. A kurzust egy olyan szervezet szolgáltatja, amely maga is elismeri, hogy a módszernek nincs tudományos alapja. A Szabad Európa román szerkesztősége utánajárt a furcsa hírnek.

Beregi Péter: Jóska halálával megszűnt létezni a politikai kabaré!

Szívszorítóan emlékezett meg Beregi Péter barátjáról és kollégájáról Sas Józsefről.

Beregi Péter szerint ekkor vehetnek végső búcsút Sas Józseftől – Vallási okok miatt gondolja így

Blikk
-
 Tegnap 14:10Bulvár

A 82 éves korában elhunyt Sas József büszke volt zsidó származására. A humorista nem tartotta be szigorúan a vallási szokásokat, ám ha hozzátartozói a zsidó vallás szerint búcsúznak el tőle, akkor rövid időn belül meg kell kapnia a végtisztességet.

ITM: száz többletpont jár az innovációs verseny dobogósainak a felsőoktatási felvételin

Száz többletpont jár az innovációs verseny dobogósainak a felsőoktatási felvételin – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) vasárnap az MTI-vel. Schanda Tamás, a tárca parlamenti államtitkára a közleményben hangsúlyozta: minden eddiginél nagyobb érdeklődés övezi a húsz év alatti fiataloknak szóló innovációs versenyt. Az…

Beregi Péter szerint néhány napon belül eltemethetik Sas Józsefet

A hagyomány miatt rövid időn belül meg kell kapnia a végtisztességet.

Utolsó pillanatában még a halálával is figyelmeztetett minket: vigyázzunk, ez a vírus megöl! – Beregi Péter szívszorító s…

Legendás barátság és a cseppet sem könnyű műfaj szeretete fűzte Sas Józsefhez (82) Beregi Pétert, aki minden kabaréban ott állt a színpadon vele. A színművész úgy véli: Jóska halálával megszűnt létezni a politikai kabaré!

Az ITM bejelentése: 100 plusz pontot kapnak a felvételin az innovációs verseny dobogósai

„Minden eddiginél nagyobb érdeklődés övezi a 20 év alatti fiataloknak szóló innovációs versenyt, az első fordulóra 140 projektötlet érkezett” - jelentette be Schanda Tamás. A dobogós helyezettek 100 plusz pontot is kapnak a felsőoktatási felvételin.