Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 75 hír

Smihal: A következő hónapban a gáz ára a fogyasztók számára nem haladhatja meg a 6,99 hrivnyát

Denisz Smihal ukrán miniszterelnök bejelentette, hogy a fűtési szezon idejére korlátozzák a gázárakat, melynek értelmében a fogyasztók számára a gáz ára nem haladhatja meg a 6,99 hrivnyát köbméterenként.

ITM: több mint tízezer tonna illegális hulladékot számoltak fel eddig a Tisztítsuk meg az országot! programban

A kormány 2020 februárjában hirdette meg a Klíma- és Természetvédelmi Akciótervet, melynek egyik fontos célja Magyarország megtisztítása az évek alatt felhalmozódott illegális hulladéktól.

Egy ITM-es prezentáció alapján nem választható lehetőség a további egyetemek magánosítása

Az eddig ismerteken kívül a Dunaújvárosi Egyetem alapítványi fenntartásúvá válását is tényként kezeli egy az Innovációs és Technológiai Minisztériumban készített prezentáció, ami a hvg.hu-hoz is eljutott. Február elején már a kormány, majd az Országgyűlés is rábólinthat az iskolák átalakítására.

A Toyota és a Stanford Egyetem professzionális drifterekkel javítaná az utcai autók biztonságát

A Toyota igen érdekes kutatási területtel fejlesztené a közúti vezetéstámogató rendszereit.

ITM: száz többletpont jár az innovációs verseny dobogósainak a felsőoktatási felvételin

Száz többletpont jár az innovációs verseny dobogósainak a felsőoktatási felvételin – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) vasárnap az MTI-vel. Schanda Tamás, a tárca parlamenti államtitkára a közleményben hangsúlyozta: minden eddiginél nagyobb érdeklődés övezi a húsz év alatti fiataloknak szóló innovációs versenyt. Az…

Az ITM bejelentése: 100 plusz pontot kapnak a felvételin az innovációs verseny dobogósai

„Minden eddiginél nagyobb érdeklődés övezi a 20 év alatti fiataloknak szóló innovációs versenyt, az első fordulóra 140 projektötlet érkezett” - jelentette be Schanda Tamás. A dobogós helyezettek 100 plusz pontot is kapnak a felsőoktatási felvételin.

“Körforgásos gazdaság fejlesztéséért, energia- és klímapolitikáért felelős államtitkár” az új titulus az ITM-ben

Megjelent az Innovációs és Technológiai Minisztérium Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 4/2019. (II. 28.) ITM utasítás, valamint az Innovációs és Technológiai Minisztérium  tulajdonosi

Nem azért vagyunk fogyasztók, mert nem lehettünk volna mások, hanem azért, mert azzá tettek bennünket

444.hu
-
 Ma 07:23Tudomány

Kerryn Higgs könyve a növekedés korlátaira figyelmeztet, de a legnagyobb erénye, hogy bemutatja, hogyan tették a fogyasztást az emberek egyik legfontosabb feladatává a 20. század elején.

Januárban romlott az amerikai fogyasztók hangulata

Enyhén romlott a fogyasztók hangulata az Egyesült Államokban januárban a Michigan egyetem szokásos havi felmérésének tanúsága szerint.

ITM: 2020 végén már többen dolgoztak Magyarországon, mint egy évvel korábban

Mandiner
-
 Tegnap 19:15Vélemény

Már 90 ezer munkavállaló után igényeltek ágazati bértámogatást.

ITM: Magyarország az európai élmezőnyben van a foglalkoztatási mutatók terén

A magyar munkaerőpiaci helyzet sokkal kedvezőbb az európai átlagnál, ami annak köszönhető, hogy a magyar emberek valóban munkából akarnak megélni, és ehhez a kormány a járványhelyzetben is minden támogatást megad – jelentette ki az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) csütörtöki közleménye alapján a tárca parlamenti…

Idén is az otthon melegét szolgálják a karácsonyfák

Pécs Aktuál
-
 Tegnap 08:06Életmód

Az egykori karácsonyfák így több, mint 31 ezer pécsi lakás és csaknem 500 közintézmény távfűtéséhez járulnak hozzá. A fenyőfákat egyébként januárban és februárban a hulladékudvarokban is le lehet adni, a földlabdás fenyők felajánlását pedig a Biokom várja január 31-ig – ezeket a fákat tavasszal Pécs zöldfelületeire ültetik…

Nem kell piacra járni – Élelmiszerek helyi termelőktől helyi fogyasztókhoz

Veol
-
 Tegnap 07:00Gazdaság

Juhász Péter és Kis Nóra másfél esztendeje költöztek a fővárosból Veszprémbe. Úgy gondolták, hogy a lakhelyváltás életmódváltással is jár, és jó lenne egészséges élelmiszereket helyi termelőktől vásárolni.

Akciófigyelő: Még mindig tart a karácsonyi leárazás a Vodafone-nál

Mobilarena
-
 21.01.15 17:50Mobiltech

Első 2021-es árlistáján még mindig a csökkentett készülékárat ad a legtöbb előfizetéséhez a Vodafone, de egyéb változások is vannak.

Benkő Tibor: a nemzeti védelmi képességgel kell garantálnunk a magyar emberek biztonságát

A jelenlegi helyzet rávilágít, hogy milyen egyszerű egy országot vagy akár a világot egy biológiai, egy vegyi anyaggal lebénítani, vagy ilyen járványhelyzetet teremteni – mondta Benkő Tibor a koronavírus kihívásairól az InfoRádió Aréna című műsorában. A honvédelmi miniszter beszélt az illetmény- és a haderőrendszer fejlesztéséről, a katonák…