Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 129 hír

ITM-államtitkár: 2010 és 2019 között a nettó keresetek 87 százalékkal emelkedtek

Magyarországon 2010 és 2019 között – a családi adókedvezményt is figyelembe véve – a nettó keresetek 87 százalékkal emelkedtek – mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón.

ITM: az Európai Beruházási Bank is segíti a magyar klímacélokat

NRGreport
-
  Ma 17:00 Gazdaság

Magyarország Nemzeti Energia- és Klímaterve jól mutatja hazánk elkötelezettségét a klímaváltozáshoz való alkalmazkodásban, amelynek egyik fontos eleme a közlekedés zöldítése, és benne a közösségi közlekedés környezetbarát átalakítása - mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a Lilyana Pavlovával, az Európai…

Lauda családja nem tartja meg a Mercedes-részvényeket

Motorsport
-
  Ma 16:29 Forma1

Niki Lauda, a háromszoros F1-es bajnok osztrák legenda 2019. május 20-án, 70 évesen hunyt el. Lauda tulajdonában állt a Mercedes F1-es csapat részvényeinek 10 százaléka, és a halála után sok pletyka látott napvilágot azzal kapcsolatosan, hogy mi lesz a részvényekkel.Viszont a legidősebb fia, Mathias Lauda elárulta, hogy minden…

Rivlin nem tartja felelősnek a lengyeleket a holokausztért

Az izraeli elnök az auschwitzi haláltábor felszabadítására emlékezett Lengyelországban.

ITM-államtitkár: Kilenc év alatt 87 százalékkal nőttek a nettó keresetek

ATV
-
  Ma 13:10 Belföld

A foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár elmondta, hogy a családi adókedvezményt is figyelembe véve számoltak.

Itm: még mindig nem késő a továbbtanulást választani

OrientPress
-
  Ma 11:40 Belföld

Február 15-ig lehet jelentkezni a szeptemberben induló alap-, osztatlan és mesterképzésekre, valamint a felsőoktatási szakképzésekre. A jövő hónaptól harmadával nő a hallgatói normatíva, a minimális ponthatár csökkentésével számos kiemelt szakon javulnak a továbbtanulni készülők esélyei.

Február elsején tartják az orvosbált Vásárhelyen

Az immár hagyományos, jótékonysági rendezvény bevételéből idén fizikoterápiás és mozgásszervi rehabilitációs eszközöket vásárolnak majd - írja a promenad.hu.

Tőzsdei útikalauz kezdő tőzsdézőknek – online előadás

Portfolio
-
  Ma 11:00 Pénzügy

Érdekel a tőzsde és a befektetések világa, de nem tudod, hogyan vágj bele? Szeretnéd lekörözni a kockázatmentesnek tekintett állampapírhozamot? Ebben nyújt segítséget hétfő délutáni online előadásunk.

Otthon tartják munkavállalóikat a kínai cégek a koronavírus miatt

Forbes
-
  Ma 09:42 Gazdaság

A McDonald's és a sanghaji Disneyland is lehúzta a rolót.

Kukkoló tartja rettegésben egy gyorsétterem vendégeit a Móricz Zsigmond körtérnél

Budapesten már több panasz is érkezett egy leskelődőre, aki egy gyorsétterem női mellékhelyiségében zaklatja a hölgyeket.

Varga Judit: Zöld filozófia keresztény-konzervatív szemmel

A hollywoodi liberális kultúr-dominancia száz év alatt hozzászoktatott minket ahhoz a gondolathoz, hogy egy gyors beavatkozással vagy kommunikációs kampánnyal az emberiség minden problémája megoldható. Időről időre szuperhősök szállnak síkra a civilizációért és mentik meg az egész bolygót. Közel egy évtizede ez a szemlélet…

Nem tapasztalt kihágásokat a tej-kifli programban a fogyasztóvédelem

Székelyhon
-
  Ma 08:24 Határtalan

A közelmúltban összesen 34 Hargita megyei tanintézetben ellenőrizte le a tej-kifli program termékeit a Hargita Megyei Fogyasztóvédelmi Felügyelőség, de nem tapasztaltak szabálytalanságokat. A tanév első félévében mindössze egy panaszt kapott a hatóság, akkor bírságoltak is.

ITM: Magyarország élen jár a kerékpározásban európai szinten

Magyarország élen jár a kerékpározásban európai szinten, az emberek 22 százaléka használja fő közlekedési eszközként a biciklit, és csak két legendásan kerékpárbarát ország, Hollandia és Dánia előz meg minket ‒ mondta Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára pénteken a…