Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Furcsa számokat hozott az októberi munkaerőpiac: szűkülés kezdődött

Miközben csökkent a munkanélküliek száma szeptemberhez képest, addig a foglalkoztatottak is kevesebben lettek. Ez pedig csak egy dolgot jelenthet.

A nagy szökés: majdnem 50 ezer lazac szabadult ki egy halgazdaságból

Nagyjából ötvenezer lazac szökött el egy halgazdaságból hétfőn az Ausztrálihoz tartozó Tasmania szigetén. Környezetvédők szerint a lazacok komoly károkat is okozhatnak a helyi ökoszisztémában, de a halak volt tulajdonosa kételkedik benne, írja a Guardian.

Orbán Viktor: Két oltási terv is van, jövő héttől lehet majd regisztrálni a vakcinára

Várhatóan már a jövő héten elindul egy internetes és levélben történő regisztrációs lehetőség, hogy aki kér majd koronavírus elleni oltást, az már most feliratkozhasson, előjegyzésbe vetethesse magát, és így az elsők közé kerülhessen, akik hozzájutnak az oltóanyaghoz The post Orbán Viktor: Két oltási terv is van, jövő héttől lehet majd…

Orbán: előjegyzésbe vetethetik magukat, akik kérnek majd oltást

Várhatóan már a jövő héten elindul egy internetes és levélben történő regisztrációs lehetőség, hogy aki kér majd koronavírus elleni oltást, az már most feliratkozhasson, előjegyzésbe vetethesse magát, és így az elsők közé kerülhessen, akik hozzájutnak az oltóanyaghoz – közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió reggeli…

Egyedül töltöd a péntek estét? 6 ötlet, hogy a legjobbat hozd ki belőle!

Péntek este – hajnalig tartó tánc, egy koncert vagy épp egy szuper izgalmas randi. A péntek este az az időpont, amikor Neked is kötelező jól érezned...

Izgalmas újdonságokat hozhat a Galaxy Z Fold3, de közben véget vethet a Note-sorozatnak

HVG
-
 Ma 09:33Mobiltech

A Samsung egyértelműen letette a voksát az összehajtható telefonok mellett, újabb és újabb modelleket küld piacra. Jövő nyáron mutathatja be a Galaxy Z Fold2 utódját. Ismét felröppent a pletyka, hogy ezzel a Note-sorozatot akár nyugdíjazhat is.

Jött egy videó arról, hogy hogyan nézhet majd ki az Android 12

Bár a Google az Android 12 kapcsán egyelőre csak funkcionális fejlesztéseket jelentett be, és említést sem tett arról, hogy át tervezné szabni benne a felület megjelenését is, ennek ellenére egy designer mégis elkészített egy tervet, amiben pont azt próbálja meg kitalálni - vagy éppen javaslatot tenni arra -, hogy miként is nézhetne majd ki az új r

Drámai adatokat hoztak nyilvánosságra

6393 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 135 beteg.

London: a vakcina euroövezeti növekedést hozhat, Magyarország a térségben felülteljesítő lehet

Londoni makrogazdasági elemzők friss előrejelzései szerint most már reális kilátás, hogy hamarosan megkezdődik a koronavírus-járvány elleni oltóanyagok forgalmazása, és ez az eddig vártnál lényegesen gyorsabb növekedést eredményez a következő két évben az euróövezeti gazdaságban.

Orbán: előjegyzésbe vetethetik magukat, akik kérnek majd oltást

Az oltási terveket már hetekkel ezelőtt kidolgozták.

Levélben és online lehet majd regisztrálni a koronavírus elleni oltásra

Az országban 13 ezer oltási pontot jelöltek ki, mindenki a lakhelyéhez legközelebb eső ponton kérheti a vakcina térítésmentes beadatását.

Csak Magyarországon ellenőrzött vakcina hozható majd forgalomba

A koronavírus-járvány végét egyértelműen a vakcina jelenti, ezért a magyar kormány minden forrásból igyekszik oltóanyagot beszerezni. Eddig több mint 12 millió adagot kötött le az amerikai és európai fejlesztésűek közül, de Magyarország tárgyal más külföldi fejlesztőkkel is.