Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Szijjártó Péter ismét bekérette az ukrán nagykövetet

A külgazdasági és külügyminiszter arra reagált, hogy ukrán kommandósok tartottak házkutatást több kárpátaljai intézményben.

Nincs megállás: ismét vette saját részvényeit a Mol

A Mol 300 ezer darab „A” sorozatú törzsrészvényt vásárolt 2 038,5 forint/darab átlagárfolyamon a mai kereskedésben. A tranzakció érétke megközelítette a 612 millió forintot, amely az összforgalom több, mint 8 százalékát adták.

Ismét nőtt a járvány halálos áldozatainak száma Olaszországban

Ismét nőtt a koronavírus-járvány halálos áldozatainak napi száma Olaszországban hétfőn, miközben a fertőzöttek száma enyhén csökkent. Az olasz egészségügyi minisztérium szerint az utóbbi 24 órában 672-en hunytak el a fertőzés következtében. Egy nappal korábban 541 halálesetet regisztráltak. A fertőzöttek napi száma ugyanakkor valamelyest…

Ördög Nóri elárulta, miért lett ismét rövid a haja

Liner
-
 Ma 20:08Divat

Sok negatív komment érkezett Ördögi Nóri rövid hajára, csakúgy mint 10 esztendővel ezelőtt, ami elég nagy port kavart a médiában.

Chadwick Boseman előtt tiszteleg a Fekete Párduc megújult főcíme

A közelmúltban elhunyt színész emlékére frissítette a Disney az intrót.

Ismét nőtt a halálos áldozatok száma Olaszországban

Az utóbbi 24 órában 672-en haltak meg a fertőzés következtében.

A karácsony előtti hétvégén jön a tesztelés újabb köre?

Szlovákiában továbbra is kedvezőbb a pillanatnyi járványhelyzet, mint a szomszédos országokban, azonban a rövid távú kilátások fokozatosan romlanak. 

Uniós vétó - Merkel: a kör négyszögesítéséhez hasonló feladat előtt állunk

A közös cél érdekében tett kölcsönös engedményeken alapuló megállapodás iránti nyitottság szükséges valamennyi féltől az Európai Unió (EU) következő hétéves keretköltségvetése és a koronavírus-járvány utáni helyreállítást szolgáló alap elfogadásához - mondta Angela Merkel német kancellár hétfőn Berlinben.

Ismét dolgoznak a védőnők

A koronavírusos megbetegedést követően minden, a védőnői szolgálathoz tartozó munkatárs tesztje negatív lett, így a mai nappal újraindulhatott a feladatellátás. A védőnők a héten már ismételten el tudják látni a szolgálatot.

A Jurassic World 3 már a premier előtt megnyert egy díjat, amiért forgatták a járvány alatt is

Noizz
-
 Ma 19:36Film

Megesik, hogy a filmek a premier után évekkel kapnak díjat, de az igen ritka, hogy egy produkció már a premier előtt díjazott lesz. A Jurassic World: Világuralomnak sikerült.

Már többen haltak meg Magyarországon koronavírusban, mint Kínában

Idehaza a pozitív tesztek aránya még sosem volt ilyen magas: több mint hatvankét százalék, ami a víruskutató szerint azt mutatja, hogy még mindig kevés tesztet végeznek.

Viola, avagy „nekünk nincsenek titkaink egymás előtt” – Novella

WMN
-
 Ma 19:00Életmód

„– Mi az, hogy négyszemközt? – kérdezi felháborodottan az anya. – Nekünk nincsenek titkaink egymás előtt! Ugye, kislányom? Tudja, doktornő, nálunk nincs kóddal ellátott telefon vagy számítógép! Nincsenek zárt szobák! Természetes, hogy tudunk egymás dolgairól. Mi mindent megbeszélünk, mindent megosztunk egymással. Mi nagy…

Ismét játékosok adataira pályáznak az adathalászok

​A Kaspersky több mint 200 olyan hamis weboldalt fülelt le, amelyeket a PUBG Mobile fiókok ellopására hegyeztek ki a csalók.

Hol élünk? Ja, Európa közepén, Magyarországon! A közmédia vezető híre, hogy Gyurcsány megtámadta Istent

2020. november 30-án délután ez a vezető hír a magyar közszolgálati média hírportálján, amit Ön tart el nem is akárhogy!

390 ezer forint a bruttó átlagkereset Magyarországon

Ez 8,8 százalékkal magasabb, mint egy évvel korábban.