Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Mészöly Miklósra emlékezik a Magyar Művészeti Akadémia

Az év folyamán kerítés-kiállítással, tanulmánykötettel és In memoriam. portréfilmmel tisztelegnek az író előtt.

Ismét teljes szélességében halad a forgalom a 61-es számú főúton

Ismét teljes szélességében halad a forgalom a 61-es számú főútonFejér Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 19., k - 17:16 Alsószentiván közelében a rendőrök feloldották a forgalomkorlátozást.

Kinyitott Dubaj, a pandémia ellenére ismét turistáktól hemzseg a város

Az Egyesült Arab Emírségekben található turistaparadicsomban a világon először lazítottak a korlátozásokon, így újból szabadon lehet ki-bejárni az városban.

Ismét hiánycikké vált a vakcina Olaszországban

Az egészségügyi minisztérium keddi adatai szerint a hét első napjairaígért majdnem közel fél millió adag oltóanyagot a Pfizer-BioNTech először háromszázezerre csökkentette, majd csupán 53 ezer dózist adott át. A gyógyszergyártó a következő egy hét alatt ígérte az elmaradt szállítmányok pótlását. Domenico Arcuri járványbiztos este a tartományok…

Ismét hiánycikké vált a vakcina Olaszországban

A hét első napjaira ígért majdnem közel fél millió adag oltóanyagot a Pfizer-BioNTech először háromszázezerre csökkentette, majd csupán 53 ezer dózist adott át.

Olaszországban ismét nincs elég vakcina

24.hu
-
 Ma 16:18Külföld

Fennakadásokkal küzdenek.

Ismét kitört az Etna

HVG
-
 Ma 16:18Külföld

A hatóságok vulkáni hamura figyelmeztetnek Cataniában.

A vártnál gyengébben teljesíthet a román gazdaság

Napi.hu
-
 Ma 16:14Külföld

A román kormány gazdasági előrejelzési bizottságának várakozása szerint tavaly a román gazdaság teljesítménye 4,4 százalékkal csökkent 2019-hez képest, ami rosszabb előrejelzés az ősszel közölt 3,8 százalékos visszaeséshez mérten - írja az MTI.

Ismét hiánycikk a vakcina Olaszországban

Az olasz egészségügyi minisztérium keddi adatai szerint a hét első napjaira ígért majdnem közel fél millió adag oltóanyagot a Pfizer-BioNtech először háromszázezerre csökkentette, majd csupán 53 ezer dózist adott át. A gyógyszergyártó a következő egy hét alatt ígérte az elmaradt szállítmányok pótlását. December utolsó hetétől a…

Őrületes teljesítmény: Magyar játékos a világ első Shadowlands Iron Manje

Leet
-
 Ma 16:00Gaming

Sokan az “Iron Man Challenge” hallatán egyből a Marvel hősre, vagyis Vasemberre asszociálnak. Ám egy olyan teljesítményőrültnek, mint én, valószínűleg a sportkihívás jut az eszébe elsőként. S ismerve a World of Warcraft szintező kihívását, bizony inkább utóbbihoz hasonlítanám. Azok a felhasználók, akik hajlandók nekivágni az Iron Mannek, vért…

Mindfuck filmek, a teljesség igénye nélkül

Port
-
 Ma 16:00Film

2001. január 19-én mutatták be a Donnie Darkót a Sundence fesztiválon. Ennek kapcsán összeszedtünk öt jó filmet, amitől elzsibbad az agyad.

A győri Audi csökkenti a termelését, a kecskeméti Mercedes teljesen leáll

A szórakoztatóelektronika-gyártás okoz alkatrészhiányt az autóiparban.

Teljes védelmet nyújt a második orosz vakcina

Legalábbis az orosz egészségügyi hatóság ezt állítja. Az EpiVacCorona tömeggyártása februárban indul.

Fogyasztóvédelmi körkép - Nem minden üzletben szeretik kiírni a teljes árat

Hiányosan tüntették fel az árakat a fogyasztóvédelem által tavaly vizsgált mintegy 5 ezer bolt bő harmadában, mintegy 1700 üzletben.

Fekete főkönyvet vezettek a csúszópénzekről. Böhm ismét csiripelt és Gál Gábort (Most-Híd) sem kímélte

Nyitókép: Ľudovít Makó, Jozef Kertész, Gál Gábor (TASR/Aktuality.sk)   Az Isten malmai akció – melynek keretén belül Ľudovít Makót, a pénzügyőrség bűnügyi részlegének egykori vezetőjét is megvádolták – két jelentős rajtaütést indított el az országban magas beosztású rendőrségi tisztségviselők ellen – a Tisztítótűz és a Júdás akciót. Az egyik…