Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Autósok figyelem: fontos határidő jár ma le

Napi.hu
-
 Ma 18:35Belföld

Ma éjfélig mondhatják fel a kötelező biztosításukat azok, akiknek január 1-jére esik az évfordulójuk. Aki elmulasztja a váltást, a régi biztosítójánál szerződik az új évben is. A biztosítók átlagosan 8,3 százalékkal emelték az áraikat.

Már kétnyelvű táblák jelzik Úzvölgye határait

A település határait jelző táblák olyan területre kerültek, amelyet Bákó megye is magáénak tekint. A Bákó megye határát jelző tábla...

Demeter Szilárd múzeumi munkatársai közösen határolódnak el a főigazgatótól

'Úgy gondolom, hogy a liberális multikulturális utópia is éppen annyira veszélyes, mint a nácizmus és kommunizmus volt' - írja a PIM vezetője abban a körlevélben, melyet a dolgozóknak küldött.

Négy határsértő Szegednél

Négy határsértő Szegednél Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 30., h - 18:10 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

5 retró dísz a nagyszülőktől, ami idén ismét menő

Ha már nincsenek meg a nagyszüleinktől örökölt dekorációk, akkor se keseredjünk el, nagyon hasonlót tudunk beszerezni a legfontosabb karácsonyi kellékekből, amire majd a mi unokáink gondolnak ugyanilyen szeretettel.

Demeter Szilárdtól a saját alkalmazottjai határolódtak el

De úgy tűnik, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója nem akar lemondani.

Orbán Viktor: Schulz éveken át támadta Magyarországot, mert megvédi határait és nem fogad be bevándorlókat

 Az örökölt nyugati (gazdasági) versenyelőny csökken, mert Közép-Európa felzárkózik, és a 2020-as évek végére beáll az egyenlő versenyhelyzet, "addig is több önuralmat kérünk Schulz úrtól és elvbarátaitól" – közölte Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a német szociáldemokrata párt volt elnökének címzett válaszában. Hozzátette: Martin Schulz…

Vallomás egy tatabányai gimnazistától: most határidőkben gondolkodnak a diákok

Kemma
-
 Ma 17:30Belföld

Az online órák előnyeiről és hátrányairól a tatabányai szakgimnáziumi tanuló, Bence beszélt portálunknak.

Ismét lehet pályázni a Magyar Innovációs Nagydíjra

A Magyar Innovációs Szövetség az Innovációs és Technológiai Minisztérium stratégiai partnerségével és a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) főtámogatásával 29. alkalommal hirdeti meg a Magyar Innovációs Nagydíj pályázatot.

Demeter Szilárd múzeumi beosztottai közösen határolódnak el a főnöküktől, aki körlevélben magyarázza nekik, hogy ne…

Közös közleményben állnak ki a PIM és a tagintézményeinek munkatársai. De nem állnak fel, hanem épp ellenkezőleg. Közben Demeter zavarba ejtő levélben magyarázkodik.

Ünnepi varázslat Budapesten: ismét útjára indult az Adventi Fényvillamos

A karácsonyi időszak közeledtét mi sem jelzi jobban Budapesten, mint az ünnepi díszkivilágítás, amelyet hagyományosan advent első vasárnapján kapcsolnak fel. De az advent elmaradhatatlan részei azok a fényárban úszó tömegközlekedési járművek is, amelyek ünnepi hangulatot csempésznek a mindennapokba. A több 3500 méternyi fényfüzérrel,…

Ismét rátalált a szerelem a Dallas 71 éves sztárjára, vadonatúj kapcsolatáról mesélt

Femcafe
-
 Ma 17:08Bulvár

Bobby Ewing megformálóját a koronajárvány alatt találta el Ámor nyila.

Enyhén javult a járványhelyzet Ukrajnában, Szerbiában azonban gyorsan terjed a vírus

Valamelyest mérséklődött a koronavírus-járvány Ukrajnában, de az egészségügyi tárca szerint a helyzet továbbra is súlyos.

Varga Mihály: minden remény megvan arra, hogy ismét eredményesen leküzdjük a válságot

Magyarország finanszírozása a következő évekre is biztosított, elegendő forrás áll rendelkezésre az ország működtetésére, a járvány elleni védekezésre és a gazdaság újraindítását szolgáló programok finanszírozására - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter napirend előtt. Az ellenzéki pártok Demeter Szilárdról is kérdezték a tárcavezetőt.