Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 291 hír

Theresa May ismét szembenéz a huszonhetekkel

Megkezdődött az európai uniós tagállamok vezetőinek kétnapos csúcsértekezlete csütörtökön Brüsszelben.

Első alkalommal tartottak Dunaföldváron elfogadás napját

Teol
-
  Ma 15:30 Megyei

Az elkülönítés felszámolására, a beidegződések megváltoztatására hívták életre a városban az elfogadás napját.

Bemutató órát tartott a Fejér Megyei Békítő Team az István Király Általános Iskolában

Feol
-
  Ma 15:00 Megyei

A Fejér Megyei Békítő Team 2016-ban jött létre, hogy a megyei nevelési-oktatási intézmények körében ismertté tegye a Békés Iskolák Programot. Az érdeklődő pedagógusok számára szerdán tartottak bemutató órát az István Király Általános Iskolában.

Ismét a régi nóta a német bankoknál

ProfitLine
-
  Ma 14:30 Gazdaság

Noha már sokszor szóba került az elmúlt évek során, ismét a Deutsche Bank és a Commerzbank esetleges összeolvadása mozgatja a piacot.

Ismét bevette a buszt a Karácsonyi Kóruskommandó

Különleges élményben lehetett része a 97E járaton utazóknak szerda este Budapesten a 17. kerületben. A rákoskeresztúri Zrínyi Miklós Általános Iskola alsó tagozatos diákjaiból álló Kicsinyek Kórusa ugyanis ünnepi dalokkal és rögtönzött koncerttel lepte meg az utazóközönséget.

Rész-kollégiumi üléseket tartott a Dél-alföldi Közigazgatási és Munkaügyi Regionális Kollégium Szegeden

Promenad
-
  Ma 13:51 Megyei

A Dél-alföldi Közigazgatási és Munkaügyi Regionális Kollégium 2018. december 3-án és 5-én rendkívüli közigazgatási rész-kollégiumi ülést, december 7-én munkaügyi rész-kollégiumi ülést tartott, melynek helyszínét a Szegedi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság biztosította.

Csaknem hatszáz játék gyűlt össze idén az állatkert jótékonysági akcióján

Pécsi Újság
-
  Ma 13:30 Megyei

Második alkalommal rendezte meg a Pécsi Állatkert a Nagycsaládos Egyesülettel közösen a Plüssmaciért élő macit elnevezésű jótékonysági akciót, amely során mintegy hatszáz játék gyűlt össze a nehéz helyzetben lévő gyermekek számára.   Rengeteg gyermek érkezett szombaton a Pécsi Állatkertbe, ahol egy jótékonysági akció zajlott: aki…

Konferenciát tartottak Antall József halálának 25. évfordulója alkalmából a Parlamentben

Antall József miniszterelnök halálának 25. évfordulója alkalmából emlékkonferenciát szerveztek az Országház Főrendiházi üléstermében december 11-én.

Így nézne ki a legújabb Godzilla, ha ismét a japánok csinálták volna!

Noizz
-
  Ma 12:36 Film

Godzilla jópár évtizede Amerikához kötődik már és, míg az 1998-as moziban erősen negatív karakterként amortizálta le alaposan New Yorkot, addig a 2014-es változatban pozitív szerepben tűnt fel, hogy megküzdjön a tudósok által elszabadított, közveszélyes MUTO-val. Eredetileg azonban japán találmány volt a nukleáris energiával táplálkozó ősi lény,…

Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

Origo
-
  Ma 12:06 Zene Koncert

Pénteken és szombaton lép fel új programmal.

"Egy cipőben járunk" - ismerjétek meg a jótékonysági rendezvényt!

Petőfi Live
-
  Ma 12:03 Színes

Karácsony közeledtével sok szervezet gondol a rászorulókra is, sokaknak nem annyira természetes a meleg étel, a fa alatt az ajándék.

Ismét az országos döntőbe jutottak

Baon
-
  Ma 11:48 Sport

Megvédheti bajnoki címét az országos diákolimpián a csengődi trió. A Hunyadi János edzette gárda ugyanis ismét bejutott a fináléba.

Három lőgyakorlatot tartottak a katonáknak egy időben

Baon
-
  Ma 11:30 Belföld

Végrehajtották a kiképzési tervben részükre előírt pisztoly- és gépkarabély-­lőgyakorlatokat a kecskeméti repülőbázison tizenegy hetes katonai alapkiképzésen részt vevő szerződéses katonák.