Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 471 hír

Ismételten szomorú hírt közölt a Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége

Liner
-
 Ma 14:26Életmód

Ismételten elhunyt a koronavírus-fertőzésben egy mentőápoló, ezúttal az 55 éves M. János vesztette életét a vírus szövődményeiben

Hollik: A baloldal ismét adóemelésekkel kezelné a válságot!

A mostani válságot nem a magyar emberek okozták, ezért nem engedhető meg, hogy annak árát a baloldali önkormányzatok velük fizettessék meg – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Az Átlátszó ismét drónnal nézte meg, mi épül Orbán Győző birtokán

A tényfeltáró portál látványos drónvideón mutatja, milyen hatalmas építkezések zajlanak a miniszterelnök apjának birtokain.

A NIS a legnyereségesebb szerbiai vállalat

Az újvidéki székhelyű Szerbiai Kőolajipari Társaság (NIS) meggyőzően vezeti a szerbiai vállalatok 2019-es nyereségi listáját. A gazdálkodási mutatók ugyanakkor nagyon kedvezőtlenek a 2018-ban legnyereségesebbnek bizonyult bori ZiJin Copper számára, mert a két évvel ezelőtti sikert követően tavaly a legnagyobb veszteségeket jegyezte…

De miért nincs belőle több az utakon? - Mini Cooper S Countryman 2020

Frissült a 2017 óta készülő második generációs MINI szabadidő-autó, de nem változott sokat, hiszen nem is volt rá szüksége.

Fontos mérföldkövekhez ért a repülőgép-tervező magyar vállalat

A Magnus Aircraft megszerezte az uniós jóváhagyást a tervezési eljárásaira.

Fellendülőben a Kínában működő német gépipari vállalatok

Lendületet vett a Kínában működő német gépipari vállalatok forgalma az ágazat szakmai képviseleti szervezetének felmérése alapján.

Borneo: A Jungle Nightmare címmel kannibálos horrorkaland érkezik a Cannibal Holocaust nyomdokain

Egy nagyon érdekes projektről rántotta le a leplet a Fantastico Studio csapata, akik Borneo: A Jungle Nightmare címmel egy kannibálos horrorkalandot szeretnének tető alá hozni jövő nyáron, mely több tekintetben is a Cannibal Holocaust élményét juttatta eszünkbe. A játék érdekessége, hogy egy ismert rendező, Ruggero Deodato ...

Kézfertőtlenítés - mikor kell és mikor nem? - Ismétlés mindenkinek!

Vital
-
 Ma 11:12Egészség

A koronavírus járvány világméreteket ölt, így kiemelten fontos, hogy tisztában legyünk a kézhigiéne alapvető kérdéseivel, vagyis mivel, mikor, hogyan fertőtlenítsük a kezünket?

Csak Orbán nyilatkozatát ismételte meg Gulyás a Szájer-botrányról

Telex
-
 Ma 10:59Belföld

Gulyás Gergelyt a Szájer-ügy jogi és politikai következményeiről, és arról is kérdeztük a kormányinfón: kérték-e a Fideszből éppen csak kilépő politikustól, hogy csináltasson drogtesztet, amelynek eredményét nyilvánosságra hozzák. Nemcsak a Telex valamennyi kérdését, a Szájer-botrányt is ignorálta a miniszter.

Ismét covid-kórház lesz az újvidéki vásárcsarnok

Zoran Gojković tartományi egészségügyi titkár csütörtökön kijelentette, hogy az Újvidéki Vásár területén ismét ideiglenes covid-kórházat rendeznek be – írja a 021.rs. Gojković szerint nagyjából 48

Legutóbb tirpáknak nevezték, most ismét a középpontban: Vasvári Vivien

A Farm VIP-ben korábban Bay Éva műsorvezetőnő fejtette ki – végső soron pozitív – véleményét a luxusfeleségről, most pedig Sydney van den Boschal volt egy kifejezetten kellemetlen beszélgetése az influenszernek.

Nagyon beteg horrorkaland van születőben DYING 1983 címmel

A Nekcom Entertainment csapata bejelentette DYING 1983 címmel készülő legújabb videojátékát, mely állítólag valamiféle DYING franchise legújabb része lesz, de magunk között szólva mi nem igazán tudunk felidézni ezek kapcsán semmit sem. Ezt azonban érdemes elengedni, hiszen a DYING 1983 egy kifejezetten érdekes, rendkívül be...

Ismét van alagutunk a határon

Nyugat
-
 Ma 10:43Megyei

Őrzik a rendőrök.