Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Rengeteg jogvédőt öltek meg három hónap alatt

Legalább 40 jogvédőt öltek meg Kolumbiában júliustól és szeptemberig – derül ki a Somos Defensores (Jogvédők vagyunk) nevű nem kormányzati ernyőszervezet által csütörtökön bemutatott tanulmányból. A jelentés szerint az említett időszakban 184 erőszakcselekményt jegyzett fel 182 jogvédővel szemben, ami csaknem teljesen megfelel…

Végre, ismét versenyezhet az Orka Se!

Feol
-
 Ma 22:16Sport

Nagy a boldogság, hiszen a hétvégén biztosan megrendezésre kerül az Aquatic Kupa Érden, ahová több mint 20 fős gárdával érkezik a fehérvári szinkronúszó egyesület, az Orka Se.

Egyre többen oltatnák be magukat a koronavírus ellen Ausztriában

Ripost
-
 Ma 22:00Külföld

Egy friss közvélemény-kutatás szerint az osztrákoknak az a legfontosabb az oltásoknál, hogy hatékonyak és biztonságosak legyenek. Az elmúlt két hétben 10 százalékkal nőtt Ausztriában azok aránya, akik hajlandóak beadatni maguknak a koronavírus elleni vakcinát.

Ismét jelölték arra a rangos díjra Babos Tímeáékat, amit tavaly már megnyertek

Origo
-
 Ma 21:31Sport

A magyar teniszező két Grand Slam-tornát is megnyert Kristina Mladenoviccsal idén.

Legalább 40 jogvédőt öltek meg Kolumbiában három hónap alatt

Mindez a Somos Defensores (Jogvédők vagyunk) nevű nem kormányzati ernyőszervezet által csütörtökön bemutatott tanulmányból derül ki.

Ismét közölték a településekre bontott fertőzöttségi adatokat Hargita megyében

Tovább csökkent a piros járványügyi besorolású települések száma Hargita megyében, a múlt heti 15 helyett 12 településen haladja meg a fertőzési ráta a három ezreléket az elmúlt 14 nap adatai alapján. A települések új besorolásáról csütörtökön döntött a megyei vészhelyzeti bizottság.

Egy másik fertőzés is rengeteg embert ér el Európában

Egyre csak növekszik a HIV-fertőzöttek száma Európában és sajnos több olyan esetet is regisztráltak, mikor túl későn állapították meg a fertőzést

Ha már itt a vakcina, minél több ember be kell, hogy oltassa magát

Origo
-
 Ma 20:43Belföld

Az év végétől már több koronavírus elleni védőoltás is érkezhet Magyarországra.

Ismét elnapolták a Matteo Salvini elleni előzetes bírósági eljárást

Elemzők szerint nem kizárt, hogy a következő tárgyalásra sem kerül sor, és az eljárás jövőre csúszik át.

Ismét elnapolták a Matteo Salvini elleni előzetes bírósági eljárást

A halasztás a jövő hétre meghirdetett bírósági sztrájk miatt történt.

Újabb veszélyes fertőző betegség elleni oltást tennének ingyenessé az idősebbek számára

Egy átvészelt influenza után lényegesen megnő az esélye a pneumococcus baktérium okozta tüdőgyulladás kialakulásának, ami sokaknál, főleg az időseknél és a krónikus betegeknél életveszélyes állapothoz, vagy halálhoz vezethet. Míg a koronavírus-vakcinára még várni kell, az influenza és a bakteriális tüdőgyulladás elleni védőoltás már…

Mezőség mosolya – online bemutató a Maros Művészegyüttesnél

Új bemutatóval készül közönség elé lépni a Maros Művészegyüttes november 27-én 19 órától. Az új produkció az együttes közösségi oldalán online tekinthető meg.